- Učlanjen(a)
- 14.03.2012
- Poena
- 450
Šta je tu besmisleno što neko plaća muziku? Ili filmove.
I nijedan popularni streaming servis ne košta 15, već maksimalno $10 u USA.
15$ za celu porodicu - 6 ljudi
Šta je tu besmisleno što neko plaća muziku? Ili filmove.
I nijedan popularni streaming servis ne košta 15, već maksimalno $10 u USA.
Na Telegramu to imas od kad postoji.Viber u novom apdejtu dobio podršku za slanje raznih fajlova, svaka čast
15 'vamo, 15 tamo, nabere se. Nismo mi tako odgojeni. To moj rojak iz amerike i slicni kupuju. 90% ih je na prepaidu, toliko ne dopune racun ni za mjesec dana, a ne da davaju za neku muziku. Valjda znas dje zivis, ne izigravajte zapad.![]()
Da, ali zato na Telegramu nema korisnikaNa Telegramu to imas od kad postoji.
Bravo za komentar, meni npr Deezer odgovara, imam 50 posto popusta na preplatu i to cudo, i opet pored toga imam kolekciju od 10gb za offline na micro sd, to je ono sto bas volim, odabrano.15 'vamo, 15 tamo, nabere se. Nismo mi tako odgojeni. To moj rojak iz amerike i slicni kupuju. 90% ih je na prepaidu, toliko ne dopune racun ni za mjesec dana, a ne da davaju za neku muziku. Valjda znas dje zivis, ne izigravajte zapad.![]()
Tu si u pravu, ali nisam zato pitao.Pogađam - Telegram ima ?![]()
Eh, Danilo... Pa, Telegram ima sve, tako da sva tri korisnika mogu duživaju u potpunom IM doživljajuPogađam - Telegram ima ?![]()
Sa ovim moram da se slozim. Mislim da je to trenutno jedina mana Telegrama.Мени на Телеграм фали достављено, има послао и прочитано...
Preko Twittera imaju sasvim OK podršku, ja ih par puta pitao nešto - odgovor sam dobijao najkasnije sutradan.Viber nema podrsku.
Za one koji se bolje razumeju u Telegram, kako vam zvuči ovaj komentar navedenog texta?B92: Telegram: Aplikacija sigurnija od Facebooka i Googlea? http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2015&mm=12&nav_id=1074357
Ono sto je velika prednost (a pomalo izaziva i strah) je to sto se sve prepiske i fajlovi cuvaju na cloud-u. Znaci, bilo da pristupate preko telefona, destkopa, ili na treci nacin, imate uvek pristup svim istorijskim prepiskama i poslatim fajlovima. Ovo takodje cini i zamenu uredjaja laksom/brzom.
Ono sto mi se svakako ne svidja je to da iz nekog cudnog razloga, ne postoji opcija download-a svih prepiski i slika sa cloud-a, kao da neko zeli da ih cuvate bas tamo. Posto u pitanju nije bas listirana kompanji iz uredjenog sistema, nego se radi o besplatnoj ruskoj kreaciji, malo me negde brine scenario u kom se jednog dana pojavljuju sa zhatevom da im uplatite XXXX EUR, inace ce sve poslati link na sve vase (tajne) prepiske i slike svim vasim prijateljima. A s obzriom da imaju pristup vasem telefonskom imeniku gde su SVI: prijatelji, rodbina, poslovni saradnici... Mozda paranoisem ali svakako mi se ne svidja sto nema opcije za download istorije pa da mogu da obrisem celu tu gomilu gluposti sa colud-a.
Evo sta mi je Telegram podrska odgovorila na to pitanje.Мени на Телеграм фали достављено, има послао и прочитано...
Kao i većina komentara tamo, napisao lik koji je u prolazu pokupio neke informacije i sada prosipa znanje.Preko Twittera imaju sasvim OK podršku, ja ih par puta pitao nešto - odgovor sam dobijao najkasnije sutradan.
https://twitter.com/ViberHelp
Za one koji se bolje razumeju u Telegram, kako vam zvuči ovaj komentar navedenog texta?
O kojoj aplikaciji pričaš?Elem, šta su hteli da kažu na kraju je da možete da napravite username, i da date nekome, bez da mu date svoj broj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari