Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Nije hitno. Sačekaćemo zvanično puštanje u rad opcije za pozivanje. Tu je stari dobri Skype. :)

Pozivi za aktivaciju WA Call opcije i dalje ne rade, dalje aktivacije stopirane su do daljnjeg.

Zna li neko zbog cega se skoro svima promenila seen opcija na FB Messengeru osim meni? Jel moguce to nekako omoguciti? Probao i sa brisanjem aplikacije i menjanjem ROMa i i dalje ista stvar. Iritira ponekad kada ne primetim da li je neka poruka uopste poslata. Evo screenshotovi sa G2(1.) i G3(2.)

5cea0f4dd5bdd45ab5db4f8cf04d2dc1.jpg

cf9d81a1359fadb37fd00682a1fe3535.jpg

Pa sta je tu promenjeno ?
To dole ti znaci da je poruka poslata, ali nije vidjena. Da poruka uopste nije poslata, bila bi bledo plave boje.

Valjda je taj "seen" postao trolovski izgovor kad nekog ignorises, pa valjda pokusavaju da promene malo imidz :p :p :p

Klikneš na zadnju poruku i piše kada je seen-ovana.
Prazan krug je da se salje poruka, popunjen krug da je poruka stigla, a ikonica profile slike da je seen-ovano.

Zna li neko zbog cega se skoro svima promenila seen opcija na FB Messengeru osim meni? Jel moguce to nekako omoguciti? Probao i sa brisanjem aplikacije i menjanjem ROMa i i dalje ista stvar. Iritira ponekad kada ne primetim da li je neka poruka uopste poslata. Evo screenshotovi sa G2(1.) i G3(2.)
Verovatno nikako ne možeš da promeniš, jer Facebook ima neka interna a/b/c testiranja, pa različiti korisnici imaju brdo istih opcija prikazanih na različite načine.
Mada ovo je prvi put da vidim da to rade u messengeru, do sada su to radili samo u glavnoj aplikaciji.

@Tetsuo nisam ni razmisljao o tome, ali nema sta drugo da bude u pitanju. Ostaje mi da cekam da i meni dodele "krugove".

Nije meni sto je to fensi vec ne mogu da znam da li sam poslao poruku ili nisam..

@nightshadow, nema te bledo plave boje kod mene vise, u tome i jeste fora.

Poslednja izmena:
Drugari da li na telegramu može da se napravi nalog bez broja telefona?
I da li mogu postojati 2 naloga na jednom broju? Ili eventualno da se nekako razdvoje business i private deo.

Pade mi na pamet da bi možda mogao da posluži kao zamena za google talk u firmi. :D

Ziveo sam u zabludi :), svako ko ima vas broj telefona moze da vas kontaktira preko Whatsappa iako vi uopste nemate njegov broj u imeniku.
Zasto sam mislio da oba kontakta moraju da imaju jedan drugog u kontaktima da bi se medjusobno videli - nemam pojma.

^ Tako je. Ali taj ko kontaktira moze to samo sa onima koji su mu upisani u imenik, makar to bio jednokratni poziv.

Pa da. Dobije broj od treceg lica, upise u imenik i eto ga :).
Mislio sam da je drugacije ali nije.

Drugari da li na telegramu može da se napravi nalog bez broja telefona?
I da li mogu postojati 2 naloga na jednom broju? Ili eventualno da se nekako razdvoje business i private deo.

Pade mi na pamet da bi možda mogao da posluži kao zamena za google talk u firmi. :D
ne može ništa od toga ali možeš da upišeš svoj username i da njega daješ ljudima ako ne želiš da imaju tvoj broj

marinko98 mi je aktivirao poziv i prvog koga sam pozvao nije dobio aktivaciju i ako smo razgovarali, naredna dva jesu a za ostale mi javlja da treba da ažuriraju WhatsApp i ako imaju istu verziju kao i ja

A od mene je neko dobio aktivaciju iako se nije ni javio!

Kakav je kvaalitet poziva u poredjenju sa Viberom?

Može neko da mi aktivira call na WhatsApp?

Unapred zahvalan ;-)

Nazad
Vrh Dno