Mislim da vecina ljudi ipak ima neku vrstu averzije ka "internet" placanju..Ako posle uvodjenja call verzije nekako napuste placanje apk 1$ godisnje mozda ce biti popularnija ovde. Iako tih 1$ nikada ne naplate a i da naplate to je pola pakla cigara,srbi su alergicni na sve sto se placa
Na žalost, ja to ne mogu da kažem. Juče sam pričao preko Vajbera 1,5h (3G) i razgovor je bio savršen. Inače se ne žalim na Vajber, mada ne koristim često. WA sam juče koristio sa iste lokacije, istog telefona, isto 3G i svaki put je zezalo jednu stranu ili obe. Eho ili seckanje.Danas sam obavio nekoliko duzih razgovora preko WA. U par razgovora sam sam sebe cuo u zvucniku dok je vecina bila odlicnog kvaliteta, i po jacini i po dinamici. Bez laga.
Sama app radi kao ranije, fluidno. Za sada fino to sve radi.
Već rečeno, WA ima drugačiji princip, zoveš samo one koje imaš u imeniku, tako da makar i za jedan poziv najpre moraš nekoga da upišeš u imenik. Malo je cimanje.Inače ne vidim da ima dialer za pozivanje, već prvo moram da ubacim broj u imenik pa onda da pozovem. Ili nisam video kako da dođem do istog u WA app?
Potpuno tačno! WA prikazuje vreme poslednjeg otvaranja app, dok Viber prikazuje vreme poslednjeg registrovanja na Net. Logično je da je neko na Vajberu stalno sa statusom "online", dok to i ne može da ima na WA.Pa iz tog online ne vidiš ništa. To znači da imaju instaliran viber i uključen net. Možda su ga poslednji put koristili pre godinu dana.
Kako da napravim i vratim rezervnu kopiju poruka na Viberu ?
Nemoguce da nema nesto slicno kao na whatsapp-u ? [emoji4]
.
Viber: potreban root access. Nisam uspeo da uradim restore poruka na novi fon, Viber se zaglupljivao (druga ver). Podaci se nalaze na sistemskoj particiji: /data/data/com.viber.voip/databases/viber_messages. Uradio sam copy/paste na novi mob, stavio iste permissions, stavio čist Viber i -- pucalo. Odustao. Imaš mogučnost "email bekapa", s tim da ti podaci nigde ne mogu posle da se učitaju.
Q:Can I verify one WhatsApp account to multiple phones, or with multiple phone numbers?
A: Your WhatsApp account can only be verified with one number, on one device. If you have a dual SIM phone, please note that you still must choose one number to verify with WhatsApp. There is no option to have a WhatsApp account with two phone numbers.
If you attempt to frequently switch your WhatsApp account between different devices, at a certain point, you may be blocked from re-verifying your account. So please do not repeatedly switch between different devices.
Cheers,
WhatsApp Support Team
Imaju li ljudi mere?! Daš im prst, oni bi celu ruku! :zgran:Cudno, mene su cimali da ih invajtujem i u 2-3 ujutro, stvarno je katastrofa ovaj forum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari