Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

^ Nije. 17. vs. 22. feb.

Imam WA invites, ko zeli da ga pozovem, PM. :)

^ Da bi dobio opciju moras da se javis bar na 1sek. Onda cemo uvece.

Javno hvala owim-u za poziv! Sada imam omoguceno pozivanje u WA.
Ukoliko neko želi, može i meni poslati na PM broj telefona, da pomognemo owim-u :)

Takođe hvala javno i ja imam. Pm broj i imaćete i vi :D

^ Jos uvek ne radi na iOS-u. Sto je paradoks, je WA je prvenstveno nekad bila iPhone app. ;)

Jel' koristi ko Weechat?

Meni je teško da poverujem da od 117 kontakata na WA, svega njih 10tak je online. Svi ostali "last time" juče, jutros, pre neki dan i sl...
Naravno, ista stvar i sa Viberom.

Kod whatsappa je drugačije nego na viberu, online si samo kada si baš u aplikaciji :)

U principu logičnije je to na viberu, online si kada imaš net.

Danas sam obavio nekoliko duzih razgovora preko WA. U par razgovora sam sam sebe cuo u zvucniku dok je vecina bila odlicnog kvaliteta, i po jacini i po dinamici. Bez laga.

Sama app radi kao ranije, fluidno. Za sada fino to sve radi :).

Poslednja izmena:
Super znači rešavam se Viber-a :)

I meni lepo radi, ne kasni ništa, ali kod skoro svih poziva imam eho, i to baš jako neprijatan, čujem sebe bolje nego sagovornika. Ne mogu da provalim u čemu je problem.
Inače ne vidim da ima dialer za pozivanje, već prvo moram da ubacim broj u imenik pa onda da pozovem. Ili nisam video kako da dođem do istog u WA app?

Nema dialer jer ne postoji mogucnos WA out poziva stoga sve ide iz imenika.

Sto se tice eha kod mene je za sada vecina bez eha, dok su svi pozivi wifi2wifi.

Koja dobra dusa ce da me pozove, da mi omoguci tu novu opciju? :D

Poslednja izmena:
To sto si online dok si samo u appu je retardirano. Vecina kontakata iz moje liste online zadnji put prije 3 mjeseca, eto koliko popularna app, dok su na Viberu svi online. Nemoguce sad da niko pojma nema sta valja. :)

Kada pošalješ poruku dva štiklirana znači da onaj kome šalješ ima internet i da mu je poruka stigla.

To sto si online dok si samo u appu je retardirano. Vecina kontakata iz moje liste online zadnji put prije 3 mjeseca, eto koliko popularna app, dok su na Viberu svi online. Nemoguce sad da niko pojma nema sta valja. :)

Pa iz tog online ne vidiš ništa. To znači da imaju instaliran viber i uključen net. Možda su ga poslednji put koristili pre godinu dana.
A pogledaj na usa store gde je viber gde wa.

Jeste brzi i jednostavniji WA a necu ga sam sa sobom koristiti, kad svi koriste Viber.
Posaljem nekome pooruku nece je vidjeti dok ne otovori WA, ma idi...

U kartici "calls", ukoliko se dodirne kontakt, odmah ga poziva. Već sam imao nekoliko slučajnih poziva zbog toga. Bilo bi lepo da postoji mogućnost da se bira da li da onda pozove taj kontakt ili da prikaže taj kontakt zasebno (kao kad se pritsne na onaj satić pored).

Jeste brzi i jednostavniji WA a necu ga sam sa sobom koristiti, kad svi koriste Viber.
Posaljem nekome pooruku nece je vidjeti dok ne otovori WA, ma idi...
Kako je neće videti? Dobije obaveštenje kao i ne viberu.

Mалопре сам добио позив (хвала Owim), и испробао мало ове позиве на whatsapp-у. Позвао сам неколико својих контаката и углавном је било проблема. Да ли само зато што сам их звао са Z10, не знам... Углавном, сви су се ишчуђавали како их то зовем преко whatsapp-a.
Tренутно немам неки чист андроид да видим како функционише.

Kako da napravim i vratim rezervnu kopiju poruka na Viberu ?
Nemoguce da nema nesto slicno kao na whatsapp-u ? [emoji4]

Vrh Dno