A starija generacija kucka poruke preko Whatsap. Svašta se može pročitati ovde.![]()
^ Ovo je sve što sam dobio od Vajbera do sada. Inače, nisam na Vipu.
Vip je očito platio direktni marketing. Grrr.
![]()
Da da, onda se u zivotu pojavi nova drugarica i pita te za "viber", a ti joj ispricas kako je to spamersko djubreJa nisam jer ne koristim to spamersko smece zvano viber![]()
+1 апликација за напуцавање и напушавање меЂу основцима. Плус убица батерије и глаткоће система . Једном сам причао са иностранством и обрисао је одмах по завршетку. За доп. нема боље од вотсапп још има и енкрипцију.Ja nisam jer ne koristim to spamersko smece zvano viber![]()
Jeste, ali to umnogome zavisi i od drugih ljudi u imeniku. Ne vredi imati i najsavršeniji servis na svetu, ako ga ljudi sa kojima komuniciraš ne koriste mnogo. Mlađi se brže priviknu i prebace na novo (narocito ako je bolje), a oni matori ipak mnogo sporijeViber je sam po sebi spor, kako wa npr leti a viber ne? Sad ćemo videti kad uvedu call, ako i dalje bude fluidan i brz kao do sada nema razloga da se ostaje na viberu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari