Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Ma ovo se desava vec treci put. Probao sam reinstalaciju vibera kako predlazu, menjao sam cifre u imeniku pa ponovo vracao prave , radio refresh kontakta, ali bez uspeha.
Iz cista mira su mi se konkretno dva broja izgubila, a za ljude koje pouzdano znam da imaju viber i da ih koriste.

Ma ovo se desava vec treci put. Probao sam reinstalaciju vibera kako predlazu, menjao sam cifre u imeniku pa ponovo vracao prave , radio refresh kontakta, ali bez uspeha.
Iz cista mira su mi se konkretno dva broja izgubila, a za ljude koje pouzdano znam da imaju viber i da ih koriste.

Probaj ručno da ih dodaš u Viber

Desava li se jos nekome da mu kasne poruke i pozivi u Viberu. Cesto se desi da i ne cujem poziv, a posle prikaze propusten poziv. Nesto se cudno desava.

Kod mene se to dešavalo dok sam imao One X sa Androidom 4.2.2

mozda nije pitanje za ovu temu, ali ajd da pokusam.
situacija je sledeca....izgubio sam telefon, u inostranstvu sam, telenor karticu sam ostavio u bg. Trenutno, imam samo tablet, koji je wifi only.

Da li Telenor ima neki web/sms servis, gde bi na netu mogao da vidim one code-ove koje viber i whatsapp salju.? Ili ako neko ima bolji predlog kako da aktiviram (a da nije onaj, kupi nov telefon :D )

Da ti neko pošalje te kodove sa kartice iz BG?
Ja ne znam da kod Telenora (ili bilo kog operatera) možeš da čitaš SMS-ove online.

Dobar je predlog, samo bi taj neko prvo morao da zna da obija stan :D

@daPimp - e, to nisi rekao od početka :)
Onda mislim da si u problemu.
Jesi baš vezan za taj broj? Neko može i da kupi pripejd karticu pa da vežeš Viber/WA za taj broj privremeno.

Zaboravih da ima tema, a vec postavio u wp sekciji, ali nije na odmet ovde ce biti vidljivije, pa da kopiram samo:

Danas sam se prvi put susreo sa windows phone, uzeo sam kevi lumiu 520, napravio sam joj viber i prikacena je na wireless kucni, ali kada udjem na moj vider vidim da joj stoji da je zadnji put bila online pre xx minuta iako je u dometu wirelessa. Da li ima neka fora da je uvek online kada je u dometu wirelessa? Na androidu ima opcija always connected ili tako nesto... I jel moze da se menja jezik vibera, da prati jezik sistema (i ta opcija ima na androidu), pa da joj bude na srpskom (ukoliko je i preveden uopste :p )

Na Lumijama je ranija bila default opcija da se gasi WiFi ako se ne koristi telefon. Proveri u podešavanjima za WiFi da li je tako.

Ne znam koji je ovo djavo da se Skype pali samo od sebe, a uredno odem na SignOut, to se ranije nije desavalo. Tacno cu ga izbrisati, svakako je smece postao i bio. :=)

Nije skajp smece nego je tebi stiklirano "prijavi me automatski".

Ne znam koji je ovo djavo da se Skype pali samo od sebe, a uredno odem na SignOut, to se ranije nije desavalo. Tacno cu ga izbrisati, svakako je smece postao i bio. :=)

Nije skajp smece nego je tebi stiklirano "prijavi me automatski".

To nema veze sa ovim o čemu on govori.I meni je to štiklirano,ali se ne pali sam od sebe,nego kada ja pokrenem aplikaciju."Prijavi me automatski" je opcija da ne moraš da svaki put unosiš korisničko ime i lozinku.

Kako nije smece, tezak ko crna zemlja, nekakav trom. Tacno ovi ne znaju napraviti aplikaciju od kojih se najvise ocekuje. Prosjecan developer sa XDA napravi bolju app nego i Viber i Skype i Tapatalk i ostali zajedno.

Ja sam morao da instaliram dodatnu app (Autorun for Skype) da bi se Skype ukljucio sam. Drugačije nisam mogao da ga nateram...

Na Lumijama je ranija bila default opcija da se gasi WiFi ako se ne koristi telefon. Proveri u podešavanjima za WiFi da li je tako.

Da, nasao sam i ja to, treba da se okljuci ova opcija:

62617d1397553252t-wp_ss_20140415_0001_1.png

Ali kod mene je nema, samo ova 2 polja.... Vidim jos neki se zale da nemaju to... Neverovatno, bem ti wp, nisam jos skontao neko resenje, poprilicno iritantno...

Pa to je ovo "Keep WiFi on when the screen times out". I to ti je ok.

Nisi video red ispod slike :) Ali nema veze, ipak nije do wifi, saznao sam u medjuvremenu da je problem u viberu, tj da ne prikazuje da si online ukoliko nisi u samoj aplikaciji...

Koja aplikacija je dobra za iPad wifi, znaci da ne trazi mejl?

Dobio neko voice call u Whatsapp? :)

Imam voice call u Whatsapp ali na Blackberry Passport trenutno je jos u beta verziji. Ako te zanima pozivi trenutno blackberry blackberry ima bolji zvuk nego kad zovem sa blackberry-a na Android dok na iOS jos nikome ne radi whatsapp WiFi calling. Mada whatsapp voice opcija nema dobru kompresiju sto se tice slabije konekcije tako da ce biti prekida ali kao sto sam rekao po meni ova opcija je vise alpha nego beta verzija. Ako imas blackberry 10 OS samo skini whatsapp sa beta zone i nek te neko nazove ko ima tu opciju da ti se aktivira call opcija, dok na androidu nisam siguran da li dobijes wifi calling opciju ali znam sigurno da na androidu za sad primanje poziva radi bez problema dok iOS jos ne moze da primi pozive.

WA mi je danas važio još tačno mesec dana, i produžili su mi besplatnu pretplatu još godinu dana (drugi put).

Pa u svim socijalnim zemljama produzuju wa na god dana i tako u nedogled. :)

^ drago mi je da su nas prepoznali kao zemlju koja sprovodi odgovornu socijalnu politiku!

Nisi video red ispod slike :) Ali nema veze, ipak nije do wifi, saznao sam u medjuvremenu da je problem u viberu, tj da ne prikazuje da si online ukoliko nisi u samoj aplikaciji...
Misliš da je svima tako i da tako treba da bude ili misliš da je bug do same aplikacije?

Meni wa produzili trecu god za redom šou su stvarno :) samo nek' nastave :)

^ drago mi je da su nas prepoznali kao zemlju koja sprovodi odgovornu socijalnu politiku!
Mislio sam socijalnu u smislu socijala,besparica itd itd

Da smo socijalisticka demokratija (a ne strogo kapitalisticka) sada bi se mnogo bolje zivelo,ali je to druga tema..

Poslednja izmena:
Vrh Dno