Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Jeste obična sms aplikacija, ali mi se sviđa zato što nema nikakvog zvona za delivery report. Ostale koje sam ja probao, sve su zvonile isto kao kada primi sms poruku, što me jako nerviralo.

Pa izgleda prave i najbolje nisi probao...

Ma za 20-30 sms-a mesečno, koliko pošaljem, može bilo koji da posluži...

Ring+ kada je stalno uključen ume da "povuče" bateriju. Mada je tako nešto i očekivano za voip programe...
111.png

Nadam se da hoće, ali ne očekujem previše. Slično se troši baterija i kod drugih sofvera kada je sip nalog stalno uključen sa opcijom prijema poziva.

Meni ne prepoznaje QR cod. Je l' ima neka fora kako se ovo skenira ili ?

Nema.. Skenira se najnormalnije. Juce sam koristio web.whatsapp

Smor sto je samo za Chrome :-/

Jel moze nekako u Viberu da se kupuju stikeri? Onako regularno preko aplikacije nece.

Kako namjestiti da Viber ne povlači kontakte i sa SIM-a i sa Telefona. Hoću da prikazuje kontakte samo sa telefona tj. da nema duplih. Telefon Huawei G630. :)

Kako namjestiti da Viber ne povlači kontakte i sa SIM-a i sa Telefona. Hoću da prikazuje kontakte samo sa telefona tj. da nema duplih. Telefon Huawei G630. :)

To Viber mora da sredi,i meni se pojavljuju dupli kontakti,dok na kompu prikazuje normalno.

Ja nisam ni primetio to, pošto su svi brojevi vezani za nalog, nemam ništa na SIM.

Znam, ali covek je rekao radi samo Chrome, pa da se neko ne prevari, a koristi Operu, a mozda ne zna sta je ispod haube :)

Evo, ja nisam znao :)

evo i prevoda:
ZA 10 EVRA DOSTUPNI U CELOM SVETU: Stiže SIM kartica za besplatan WhatsApp, čak i u romingu!

TECH13:52, 23.01.2015.Autor: Foto: AP

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
A
Putem ove kartice korisnik se može bilo gdje u svijetu spojiti na WhatsApp i komunicirati bez ograničenja i bez troškova roaminga. Njena cena je 10 evra
WhatsApp, ap
Pošto je postao dostupan i na računalima, WhatsApp je predstavio još jednu zanimljivu novost. Reč je o SIM kartici WhatSim, čija je svrha korištenje aplikacije WhatsApp preko internetske bilo kojeg mobilnog operatora.

Putem ove kartice korisnik se može bilo gde u svijetu spojiti na WhatsApp i komunicirati bez ograničenja i bez troškova rominga. Cena kartice je 10 evra, a kad je reč o slanju tekstualnih poruka nikakvih dodatnih troškova nema.

Ono što se dodatno naplaćuje je slanje fotografija i videa. Mobitel u koji stavite karticu automatski će se spojiti na najjači signal, a ako on nestane, naći će signal drugog operatora. WhatSim distribuira talijanski Zeromobile koji je sklopio ugovor s preko 400 operatora u 150 zemalja među kojima je i Hrvatska. Isporuka kartica kreće 26. februara.

Ne znam da li je bilo ranije, pa se unapred izvinjavam. Da li je moguce sinhronizovati Skype na kompu sa onim na telefonu(Android)? Nisu isti podaci o pozivima i porukama. Jel to normalno?

Treba da se sinhronizuju sami ako je isti nalog.

Nije normalno, treba da bude sinhronizovano.

Ok hvala, isti je nalog. Ponekad malo kasni sinhronizacija. Na kompu se vidi sve bez obzira koji se uredjaj koristi, ali na telefonu nema podataka o propustenim pozivima. Ako me neko zove a internet na telefonu mi nije ukljucen necu kasnije imati obavestenje o propustenim pozivima. Ok desavalo se da obavestenje i dodje ali ne mogu da vidim kada me je neko zvao, nego pise now..

Ok hvala, isti je nalog. Ponekad malo kasni sinhronizacija. Na kompu se vidi sve bez obzira koji se uredjaj koristi, ali na telefonu nema podataka o propustenim pozivima. Ako me neko zove a internet na telefonu mi nije ukljucen necu kasnije imati obavestenje o propustenim pozivima. Ok desavalo se da obavestenje i dodje ali ne mogu da vidim kada me je neko zvao, nego pise now..

Meni to nešto ne radi kako treba.Obrišem istoriju na kompu,ali na telefonu sve uredno stoji i ne znam kako da obrišem poruke.

Kako da povratim kontakte na viberu koji su se izgubili posle clean install aplikacije?
Ovo nije prvi put da se to desava. Kontakti postoje pod all, ali ne i pod viber, iako su do pre reinstalacije postojali i tu.

Često ih sam vrati, odnosno poveže sa onim iz glavnog imenika u telefonu. Meni se to desilo 2-3 puta.

Nazad
Vrh Dno