Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

I mene su iznenadili...sta im bi? :p

Zapretio im Ljajić svima, vidite da uvodi PayPal.

We got answer from PayPal that they are doing everything that from 9 of April Serbian customers will be able to open an account with them and pay via account or credit card.
======
Sutra ćemo znati! :)

Ustajem u 13h najkasnije! (pre toga nije radno vreme u SAD :D)

Jos kad bi nam rekli otvoreno sta je bio problem :)

Sta konkretno dobijamo dolaskom pp?

Hoce li se onda resiti nekako problem sa carinom u slucaju narudzbine preko neta?

Kakav problem sa carinom? Ti sad na gomili sajtova koji imaju PayPal only plaćanje ne možeš uopšte da kupuješ, to će se promeniti.

Neće, ali nećeš morati da se dovijaš za adresu na PP.

Odgovor je bio članu c-p-r.

Zanimjivo je kako to da PayPal nema svog konkurenta, kao sto Coca-Cola ima Pepsi, a McDonald's ima KFC, TacoBell i Burger King. Moneybookers (Skrill) to ipak nije.

Sta ove poruke u temi o Viberu???????????????

pa tema je izgubila smisao, vratili nam viber, ili gluposti u njoj ili lock :D

Kako to ide? Nisam skoro narucivao, pre neku godinu, ne secam se tacnog postupka.

Kad se naručuje, obavezno s povratnicom (return receipt) - to se ne krade. Tracking number nema veze s time - dobro ga je imati.

Instalirao sam Viber, ubacio svoj broj telefona po principu +381 63xxxxxxx i u sledecem koraku treba da dobijem KOD, koji naravno ne dolazi. Odem na sajt "ako ne dobijete kod kliknite ovde" i tamo mi kaze da ce me "zvati" i naravno ne zovu.

Sta dalje da radim?

Drugaru sam juče instalirao Viber, isto je trebalo da stigne kod, ali nije , a Viber normalno radi.

Kako mu radi kad nije dobio KOD? Kako je prosao korak gde treba da unese kod?

Kliknuli smo na NEXT :)

Cim si dobio kod, nisi morao ni da unosis, sam prepozna.
Kada stigne kod, ne morate nista da ubacujete rucno, vec Viber sam prepozna kod iz sms-a i odmah ste u mogucnosti da ga koristite.

Da razjasnim. Skinuo sam Viber, poceo da podesavam, uneo broj po sistemu +381631234567 i kliknuo CONTINUE, obavestio me je da treba da dobijem SMS koji nije nikad stigao. Onda sam kliknuo na CLICK HERE u slucaju da se ne dobije kod posle 60 sekundi, i kad je Viber trebalo da me "pozove" i kaze mi dok izbacio mi je ERROR jer mi nije pravilno upisan broj mobilnog. Onda sam deinstalirao Viber i opet ga instalirao i ponovio postupak i opet se isto desava.

Pa kad ostavljaš nepostojeći broj mobilnog. :d

Ma decko je samo karikirao, nece valjda po forumima ostavljati svoj broj telefona?
Milose, upisao si svoj pravi broj zar ne? Dok si na Netu?

Naravno da sam upisao svoj broj mobilnog :D :test:

U prvom pitanju sam stavio +38163xxxxxxx a u drugom +381631234567, nemoguce da je cilj da me zezate, a ne da odgovorite na problem :type:

To je bio samo primer kako sam upisovao broj i nista vise :laugh:

Nazad
Vrh Dno