Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Mene je to izuzetno nerviralo ali Titanium Backup rešava problem, naravno ko je rutovan.

Daj neki tut kratki, nikad nisam koristio titanium. Hvalaa

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Jednostavno je samo moras kupiti ili "kupiti" titanium backup pro, i dalje je prosto odeš na backup/restore i tapom na app koju hoćeš da bekapuješ ili vratiš odradiš to šta ti treba.

fCioHPo.png

To je rešenje za možda 1% ljudi koji znaju sve to da odrade.
Treba jednostavno da stave opciju da li želim da drugi korisnici budu obavešteni da sam se registrovao na Viber ili ne.

Pomoći će za početak, ljudi zovu kao šta radiš s tim viberom svaka dva dana mi iskaces..

Onaj ko ne bi znao da odradi to putem TB verovatno i nema taj problem jer ne menja romove tako često ako i uopšte.

Mada mnogo bolje bi bilo da ima opcija da se to iskljuci.

Pomoći će za početak, ljudi zovu kao šta radiš s tim viberom svaka dva dana mi iskaces..

A u Viber grupi obavezno ispise, obrisao je Viber ili je promenio fon. Onda pitaju sta radis sa njim.

Koristim oko mesec dana Titanium Backup. Ides u batch actions pa backup all user apps i stikliras sta zelis. Posle odradis restore apk+data.

Mada, ja ne praktikujem vracanje data. Nekako mi je dirty, al sta cu. :D

Ma kažem tu, ja samo zbog nje i gajim to na telefonu, nisam ni u jednoj viber grupi, ali opet me blam i smor što kad god hoću nešto da probam, stiže svima poruka eto me na viberu

Zato što je dovoljno da stigne 5 puta mesečno od mene da počne da nervira.

Hahaha, ja mislim da je bilo dana kada nekome stgne 5 puta od mene, kada upadnem u flash maniju. Jedino sam zbog vibera poceo da koristim titanium.

A i viber pola puta nece da posalje kod, pa i to smara, onda me nazove njihov automat da izdiktira brojeve, a to krci ko ludo nista se ne cuje. "Google" me zvao da mi izdiktira kod za duo glas kristalno jasan.

Poslednja izmena:
kod mene na zadnje dve verzije vibera nemam nikakvo obavestenje kad mi stigne poruka. sve dok ne udjem u aplokaciju i vidim da mi je neko pisao pre 3 dana.. zato se polako vracam na sms. imam ga u paketu na tone, najbrzi je i najpouzdaniji :)

Poslato sa Note 3

Sms jeste najpouzdaniji, samo je malo skup za inostranstvo :)
Vidim u potpisu Note3; možda može da bude i neki problem na relaciji Viber-Miui. Drugar ima isti RN3 i povremeno ima taj problem, moj brat ima RN 2 i takođe taj problem ponekad.

Postavi u opcijama da ti se viber podiže sa sistemom i da ga ne gasi rom pa nećeš imati problema sa notifikacijama.

x-600

uf zaboravio sam u kojoj temi :) nisam naglasio da mi se taj problem sa viberom javlja na lumiji 830, windows 10. na note mi radi ok

Poslato sa Note 3

Znam to od kad su najavili. Signal protokol isto.

Whatsapp počinje da deli podatke sa Facebook, da opravdaju cenu od 19 milijardi.

Ja nemam tu opciju, ovu drugu, prvu nisam proveravao.

Pa nije se još pojavila ,valjda sa novim updejtom.

Sent from my Kinez

Glavni problem će biti što većina ljudi neće, a kad se komunicira s njima i vaši podaci idu koliko sam shvatio. I pretpostavljam da će u nekom trenutku prestati da bude opcija. Nadam se da neće.

Da li se nekom desava da mu poruke na telegramu iz cista mira nestanu? Meni se desilo vec par puta u poslednjih 10 dana, al danas me bas iznerviralo jer je obrisalo poruke koje nisam stigao da procitam. Takodje i devojka se zali da se i njoj desava. Zna li neko do cega je?

Evo jutros ulazim u whatsapp, sačekuje me novi ekran o promeni uslova, i onom opcijom da odatikliras.

I meni. Koliko gledam po opcijama nema je da naknadno menjaš. Tako da izgleda ko se upeca, nema povratka. Nadam se da grešim.

Da niste uključili tajmer? Brišu se ako ručno to uradiš ili ako je tajmer čim istekne vreme.

Vrh Dno