Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Ako se na neke aplikacije kuka to su Viber i Messenger. Kako nekima radi savršeno mi nije jasno, i potpuno ne verujem u to. Verujem da radi prihvatljivo za vaša očekivanja.
Slažem se sa time. Smatram da je to i najbitnije za svakog ponaosob.Verujem da radi prihvatljivo za vaša očekivanja.
To sam i ja hteo da kažemAko se na neke aplikacije kuka to su Viber i Messenger. Kako nekima radi savršeno mi nije jasno, i potpuno ne verujem u to. Verujem da radi prihvatljivo za vaša očekivanja.
Ja ne sumnjam da će biti dobra aplikacija, ali i dalje ne razumem zašto dve aplikacije..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Radi potpuno normalno, nisam čuo da neko ima probleme.Izgleda da se Viber mnogima opasno izbagovao posle zadnjeg apdejta, kakva su iskustva? Ovo je užas
Kako nemaDa ali mora da isključe svi koji ne žele da primaju, nema opcije da ja isključim da ne obaveštava i mirna bačka
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
A moze da bude i zloupotrebljeno.Pa nema ni Viber brisanje poruka, koliko znam treba da se instalira onaj Wink? I da li obe strane treba da imaju ili samo jedna?
Brisanje poruka je krajnje korisno, ne iz ne znam kakve tajnosti. Nego što ljudi ne znaju da drže to privatnim. I tako što posle zamene telefon bez da rade factory reset i slične gluposti.
+1Da, ima da npr ja isključim da mi ne pokazuje ko je došao, treba opcija da sam mogu da isključim da sa mije strane ne stiže nikome, isključili oni ili ne. A tek glupost da svaki put kad se registrujes posle npr fleša novog softvera ili fabrickog restarta stiže svima obaveštenje kako sam po milioniti put stigao na viber je no comment
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari