Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Meni je ok ovaj Duo za neke zezalice,i za sad jako stabilno radi...

To je inače prva i jedina default e2e Google aplikacija. Prosto je za čuđenje.

Kakav je kvalitet u odnosu na Skype?

Kakva konekcija treba da bude na telefonu za 720p video? Jel mora na obe strane isti kvalitet? DL/UP/Ping?

Nema prekida i kada je očajan internet, baš su pisali o tome ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Nekako se to podrazumeva, jer skoro svaka aplikacija ima to.
Prikazuju kao da je ne znam koji feature.

Izgleda da se Viber mnogima opasno izbagovao posle zadnjeg apdejta, kakva su iskustva? Ovo je užas

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ovakav vala nije bio... Privremeno sam rešio stvar instalacijom prethodne. Režije koja mi je korektno radila, zabranio auto update pa čekam da vidim hoće li se ovako žaliti i na narednu verziju. Ovaj je stvarno poluupotrebljiv. Podrška im je nula... Ja ga ne podnosim, WA mi je bolji, ali znamo koliko je prokleti Viber ovde popularan. Đubre za decu...

Poslednja izmena:
Ja ga koristim samo i bukvalno samo zbog devojke jer je "šaren i ima lepše smajlije od whatsapp", tako da nisam primetio da je išta gori..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Znači imaš osnova da pređeš na google allo kada izađe ;)
On ima te ret stikere na brda

Sent from my Kinez

Lakše ću je naučiti kineski nego naterati da nešto novo promeni. [emoji3]

E baš tako... Jedino što ume da ćuti na poruku, status je pogrešan... Ova moja ima maniju da je non stop na tome pa mi svaki bug upada u oči... Ne znam koja mi je od tih App gore urađena, WhatsApp je bolji ali ružnjikav

Poslednje ažuriranje kod mene je od 01.08. Verzija 6.2.1.82
Radi normalno; imao sam u ovom mesecu dosta razgovora i nije bilo nikakvih problema.

Dok mačke u viberu dominiraju u stikerima, može allo da ima svee, nebitno je[emoji23]

@desp
Ma ajde, zadnja verzija je najgora u nekoliko verzija unazad, možda tebi lepo radi...
A devojke sa Viberom i onim moronskim Messengerom... Strašno

Poslednja izmena:
Jedino što koristim u Viberu a i u drugim takvim aplikacijama je razgovor i poneka poruka. To radi dobro i tu nemam primedbi.

Ja isto nemam problema sa Vajberom 6.2.1.82, isto kao kod despa.

Viber sam gledao da secka i radi sporo na flagship Android-u. A koliko sam video jednako jadno radi i na Windows Mobile. Tako da je uniformno loše iskustvo, ne znam samo kako radi iOS verzija.
Naš narodni mazohizam dolazi do izražaja, s obzirom da ima gomila boljih aplikacija, počev od WA doduše nema još video pozive. Ali nije da sam video da se ljudi nešto naročito ubijaju od video poziva na Viber. Niti vidim da stikeri mogu da izvade sve ostalo.

Isto važi i za Messenger, prilično krš aplikacija, koja se povremeno vuče ima neke glupe bug-ove. Jedan veliki bloat kao i Viber.

Kad uzmemo u obzir da loše rade i na bržim telefonima, i da nije da se mi ubijamo od para pa niko nema spore telefone na kojima se još više vuče. Nema nijednog logičnog i praktičnog razloga koristiti umesto nečeg bržeg i lakšeg.
I da je mnogima teško da instaliraju WA koji ima najveću bazu korisnika, nije neka egzotika.

Poslednja izmena:
Koristi šta ti se sviđa i tačka.
Nemoj da kakiš.

Meni evo savršeno normalno radi, o kakvim bagovima to pričate?
Ni na G2 ni na 5X mi ništa ne seče.

Koristim i WA i Viber, oba su dobra.
Nema potrebe za prosipanjem pameti.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^Takođe i kod mene Viber radi kao i oduvek, bez bilo kakvih problema.

Ja i dalje ne primećujem neku razliku u radu između Viber i WA. Rade sada dobro pozivi na obe aplikacije, poruke pristižu odmah... Druge opcije ne koristim, pa ne mogu ni da kažem dalje. U principu mi isto, online sam non stop na obe.

Ma ovde konstantno isti ljudi prosipaju pamet kako je Viber ovakav i onakav, baguje, bloat, itd. I kako je narod u Srbiji lud što koristi viber, a ne WA više.

Jer, WA ipak Ameri koriste više, to je bolje, oni valjda znaju.

Ne znam ko prosipa pamet, samo iznosim kako Viber radi na S6 koji je flagship još uvek... Ako mi notifikacije ne stižu po 20min do pola sata, dakle toliko kasne i poruke a ne znam jesu li moje primljene jer ne piše, niti znam status onog drugog kako to onda radi? Krajnje nepouzdano. Reinstalacija nije pomogla, stara verzija jeste. Sad ste vas dvojica do trojica kojima (navodno) lepo radi sve reper za sve korisnike... Ja nisam ni tvrdio da baš nikome ne radi kako treba, to i ne mogu da znam.

Ne razumem što "navodno". Ako kažem da sam zadovoljan sa WA, onda je to OK, a ako kažem to isto za Viber, onda je "navodno"? Čemu? Možda nisam toliko zahtevan kao neko drugi, pa ne primećujem neke nepravilnosti, ali svakako se ne bih zlopatio sa programom kojim nisam zadovoljan i još manje govorio naokolo suprotno.
Notifikacije često nisu prolazile dok sam na telefonu imao Emui (za obe app), od kada sam stavio CM13, sve radi OK. Nema mesta za "navodno". Telefon je bar 2,5x jeftiniji od S6 :)
Kako je i da li je neko drugi zadovoljan, u to ne ulazim.

Poslednja izmena:
Takođe da kažem da mi Viber radi isto kao i sve ostalo, bez problema. Ne volim ga zbog tog šareniša ali sam primoran da ga imam jer nažalost(moju) dosta njih ga koristi.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ne znam ko prosipa pamet, samo iznosim kako Viber radi na S6 koji je flagship još uvek... Ako mi notifikacije ne stižu po 20min do pola sata, dakle toliko kasne i poruke a ne znam jesu li moje primljene jer ne piše, niti znam status onog drugog kako to onda radi? Krajnje nepouzdano. Reinstalacija nije pomogla, stara verzija jeste. Sad ste vas dvojica do trojica kojima (navodno) lepo radi sve reper za sve korisnike... Ja nisam ni tvrdio da baš nikome ne radi kako treba, to i ne mogu da znam.

Isti problem je imalo(i daje ima) brdo ljudi sa WA, pisano je ovde o tome, imaš i na netu.
Koliko se sećam, uglavnom su imali problem oni sa SBB-ovim ruterima, i bio je neki problem do njih, a ne do aplikacije.
A ako ti stvarno Viber baguje na S6, onda zaista nemam reči.
Meni bre na G2 nije bagovao.

Nazad
Vrh Dno