Šta je novo?

Menjačnice

Sa koje menjacnice je najlakse povuci neku manju simbolicnu kolicinu USD ili EUR na bankovni racun, koje kartice. su podrzane. i(li) banke? Hvala.

Može Bitstamp na SoGe master ako se sećam dobro...

Ali lično ne koristim...

N960F

Od svih menjacnica samo preko nje je moguce? Ne moze Bittrex? Imam obicnu karticu za kupovinu preko Ally Expressa, moze na nju ili...?

Nisam probao preko bittrex-a.
Da se ne cimas previse da li moze ili ne, mozes za taj usd uzeti recimo ltc i prodati na ecd. To bi ti bilo najjednostavnije i najbrze, jer je fee za povlacebje ltc-a smesno mali, a i brzo idu transakcije

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zašto ljudi ovde izgleda izbegavaju ECD?

Ja sam ECD-om zadovoljan, 5% fee, pare na racunu jako brzo, istog dana. Za brzinska i manja povlacenja super.

Upravo mi stiglo na emajl:

"Dear customer,
We've got great news!
Serbia has shown significant progress in improving its AML/CFT regime and is no longer subject to monitoring by the Financial Action Task Force (FATF).
Considering this, we've conducted successful negotiations with our payment providers and have re-introduced SWIFT transfers for Serbian customers.
You're welcome to deposit and withdraw funds using this payment method! You can find all the information on the fee schedule, transaction amounts, and timing on this page.
Thank you for choosing CEX.​IO! "

Upravo mi stiglo na emajl:

"Dear customer,
We've got great news!
Serbia has shown significant progress in improving its AML/CFT regime and is no longer subject to monitoring by the Financial Action Task Force (FATF).
Considering this, we've conducted successful negotiations with our payment providers and have re-introduced SWIFT transfers for Serbian customers.
You're welcome to deposit and withdraw funds using this payment method! You can find all the information on the fee schedule, transaction amounts, and timing on this page.
Thank you for choosing CEX.​IO! "

Stiglo i meni, izgleda ce moci deposit preko swifta lagano bez provizije, e sad za povlacenje ima 0,3%+25$ sto je smesno na vece cifre, odlicna opcija.

Imam odavno nalog na HITbtc, nemam onaj KYC verification jos... da li mogu da deponujem coine i da trgujem a da mi ne zamrznu sredstva ili da ne. mogu da ih povucem kasnije bez obzira ako i u narednih par dana odradim tu KYC verifikaciju??

Koliko mi je u ovom trenutku sigur. o da to uradim?

Stiglo i meni, izgleda ce moci deposit preko swifta lagano bez provizije

Da će biti lagano, teško. Ne možeš tek tako poslati devize vani,treba ti profaktura po kojoj plaćaš ili ugovor o zakupu, prodaji, honorarnom radu i sl.

Kako se inicira depozit preko swifta?

Jedan od načina je da u elektronskoj banci ideš na slanje u inostranstvo, pa tamo upišeš SWIFT i IBAN kôd koji si dobio od primaoca.

Zdravo!
Moze li mi neko reci koja je menjacnica najbolja za povlacenje novca od prodaje bitcoina? Imam intesinu i telenor karticu...

Bilo je priče ovde da Telenor više ne radi transakcije vezane za kripto.

Sent from S9+ using Tapatalk

Da će biti lagano, teško. Ne možeš tek tako poslati devize vani,treba ti profaktura po kojoj plaćaš ili ugovor o zakupu, prodaji, honorarnom radu i sl.

Jedan od načina je da u elektronskoj banci ideš na slanje u inostranstvo, pa tamo upišeš SWIFT i IBAN kôd koji si dobio od primaoca.

U pravu si sto se toga tice, malo sam ishitreno sve napisao iz razloga euforije, previse je to dobro da bi bilo istinito, ide bez provizije ali ima dosta cimanja oko toga, nije instant i odmah(sve lagano) kao sto se ucinilo meni na prvi pogled.
Za sad mi je ta opcija po strani.

Inace ECD za manje sume mnogo bolji recimo od CEX-a, cista matematika.

Radi refund na karticu, ne radi swift pravno na fizicko lice.

"Telenor Banka je vratila uplatu nazad uz obrazlozenje da ne prima uplate u vezi sa kriptovalutama o cemu su me i zvanicno obavestili."

Ovo je CTR99 pisao u temi vezano za Bitstamp problem koji ima. On je radio povlačenje na račun, ne depozit.

povlacenje i depozit sa kartice radi. na racun bude problema

"Telenor Banka je vratila uplatu nazad uz obrazlozenje da ne prima uplate u vezi sa kriptovalutama o cemu su me i zvanicno obavestili."

Ovo je CTR99 pisao u temi vezano za Bitstamp problem koji ima. On je radio povlačenje na račun, ne depozit.

povlacenje i depozit sa kartice radi. na racun bude problema

Cek, ja imam telenor mastercard karticu na koju je vezan dinarski racun (mada mogu valjda i devize direktno da legnu).
Jel to znaci da mi nece leci pare ako povucem novac sa cex-a ?

Ljudi Vi niste normalni definitivno...DA LI NEKO OD VAS ZNA DA CITA????

Povlacenje sredstava na devizni racun "direktno" swift ili sepa instrukcijama....Tada banke nase prave probleme!!!!!!!!
Kad isplatis na Master karticu Telenorovu legne bez problema,jer ne rade priliv nego storniraju tvoju predhodnu uplatu za toliko novca..."kao"
Ako imas samo dinarski otvoren a isplatis eur,telenor banka ce ti otvoriti sama i devizni deo na racunu i bice ti vidljiv iz aplikacije....

Upravo tako...ili na racun...
I manje provizije i sve radi kao sat...ne razmisljas

Ok, tako sam i ja mislio.
Nego me je zbunio MarkoZ.

Inace nisam ja neki miner, kopao sam od januara do oktobra prosle godine (sa realno slabim rigovima (tri riga sa po 5x RX 560 4GB)), rasprodao svu robu i u jednom navratu prodao ETH kad je dostigao oko 800 dolara, dakle uhvatio sam bio vrh tada jednom.

Od tad mi je ostalo 2,5 ETH i suma sumarum ako prodam po 320 dolara bicu na nuli :)
Mogao sam uhvatiti prethodni vrh (isao ETH na oko 350 dolara pre par meseci bese).
I zamalo da na ECD prodam, al nisam. Dobio bih oko 650 evra i bio bi na nuli.

Mozda sam tada trebao tada da prebacim na Cex u FIAT i da cekam...

Nazad
Vrh Dno