Da li koristite ECD.rs ?
Kakva su iskustva?
Da li koristite ECD.rs ?
Kakva su iskustva?
Koji te je deo zbunio u donjem naslovu e-maila?Dobio sam e-mail od AdvCash-a. Nude ponovo svoje kartice, malo mi nejasno da li je rec samo o ljudima u EU ili i za nas?
Hvala svima na odgovorima i sugestijama, moram prvo da povucem to malo sirotinje sto sam sa mukom izrudariopa cu da menjam menjacnicu mada mi je vec pun q.... tih menjacnica i registracija slikanja , cega sve ne. Pozdrav svima !
Da li je cex.io dovoljno pouzdana menjacnica za trgovinu???
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
nema slikanja na bhex/QUOTE]
Koliko sam pogledao registraciju trba slikanje :smoke:
nema slikanja na bhex/QUOTE]
Koliko sam pogledao registraciju trba slikanje :smoke:
Ja kad se registrovao nista nisu trazili od kyc/aml ,a povlacim ono solidne kolicine beam nikad nisu probleme pravili .Povezo sam broj telefona sa nalogom jer mail propustim cesto al kad mi stigne sms uocim brzo ako nesto nekad nedaj boze iskrsne ....
Smarace te dok trgujes u pocetku popup da postavis funds pasword.Odradi to odmah traze to kao dodatnu stavku kad se povlace sredstva pored 2fa da uneses.Dobio sam od njih 113 BHT to je njihov neki token neznam dali za registraciju dali na osnovu trejda nisam siguran. ...kupio za tih 7 dolara kolko je vredelo Beam odmah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari