Šta je novo?

Menjačnice

Nemas nikakve troskove za njih sto ih cuvas....cuti i cekaj...zaboravi...na par meseci do godinu dana...
Ako dovoljno sacekas pa prodas,namirices tih 600eur da budes na nuli i za kusur ces auto da kupis... :D

Jel nas ovo Binance skinuo sa crne liste ili mi se cini (da mi je stigao email sa obavestenjem) ?:D

7f23b0111055839537ebdbb0e91c2ec1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eto ga znaci i zvanicno, mada se ja i dalje logujem prek vpn-a i bez potpune registracije :D sto je sigurno, sigurno je..

Pa da pise lepo 15. avg, al email tek sad stigao meni :D takodje pise 15. avg. ne znam koja fora sa time al u sutini nebitno, vazno je da imamo jos jednu opciju vise(legalnu) bez da se cimamo sa vpn-om..

Ja se sa vpn više ne logujem ni na lokalnu prodavnicu. [emoji849]

Da li je neko probao intesinu Visu classic da koristi na CEX? da li se moze povuci kes na nju?

I da li na telenor MC povlacite dolare ili evre?

sta raditi sa ovim smecem sto se gasi po menjacnicama,vrv nema ni gde drugo da se prebaci vise,a vredi ko statisticka greska :)

Da li koristite ECD.rs ?
Kakva su iskustva?

Da, već par godina. Nisam nikada imao problema sa njima.
Kripto biva zamenjen odmah, a najduže traje uglavnom deo koji banka treba da obavi oko uplate/isplate, mada uglavnom novac leže istog ili sledećeg radnog dana.
Jedino što od ove godine zahtevaju KYC podatke, pa verovatno ne treba preterivati sa količinom novca koji se menja tamo.

Da li koristite ECD.rs ?
Kakva su iskustva?

Za sad sve okej, sem sto nekad budu prebukirani pa ako ne posaljes zahtev recimo do 9-10h ujutru, novac ne dobijes istog dana vec sutradan. Nezgodna situacija bude ako potkacis petak i ne realizuje se transakcija istog dana, onda novac tek dobijes u ponedeljak, sto bude 3 dana o dana podnosenja zahteva za prodajom. Obratite paznju na taj segment.

Препорука и од мене за ''ECD''.
Ја сам преко њих продавао и у току ноћи. Након што им пошаљете жељену валуту, након десетак минута
стигне порука да је та валута успешно продата и ТАЧАН износ који ћете добити на рачуну.

Чак и ако вам се деси да извршите продају преко викенда, и после тога падне цена те валуте, опет ћете добити тај износ који вам пише у СМС поруци коју добијете од њих.

Dobio sam e-mail od AdvCash-a. Nude ponovo svoje kartice, malo mi nejasno da li je rec samo o ljudima u EU ili i za nas?

Pa je li Srbija u Evropskoj uniji? :)
Jeste u Evropi, ali nije u EU.

Haha ne znam ni ja sta je tu nejasno

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Koristim BitForex kao menjačnicu za GRIN i BEAM ali u poslednje vreme teško se logujem na nalog (ne dobijam SMS kod). Dali još neko ima sličan problem.Bilo je i po nekoliko dana nisam mogao da se ulogujem. Malo me već strah da šaljem tamo pomenute coine. Ako neko ima neki pametan predlog ili komentar bio bih zahvalan. Broj koji sam registrovao je bio Telenorov pa sam ga preneo u VIP. Neznam dali to ima neke veze , ali problemi su nastali nakon tog prenosa.

Ubaci broj nekog drugog iz porodice, pa probaj tako. Ako bude radilo bez problema, onda vrati svoj i probaj opet. Ako opet ima problema, onda jeste nešto što broja. Ako proradi i sa tvojim, onda je reset podešavanja urodio plodom :)

bhex za svaku pohvalu druze ...bitforex i hotbit su zlo bezi odatle sto pre

Postoji li kakva sansa da btc-e odnosno wex vrati ukradeno?
I kakvo je stanje sa cryptopiom?

Hvala svima na odgovorima i sugestijama, moram prvo da povucem to malo sirotinje sto sam sa mukom izrudario :D pa cu da menjam menjacnicu mada mi je vec pun q.... tih menjacnica i registracija slikanja , cega sve ne. Pozdrav svima !

Da li je cex.io dovoljno pouzdana menjacnica za trgovinu???

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Hvala svima na odgovorima i sugestijama, moram prvo da povucem to malo sirotinje sto sam sa mukom izrudario :D pa cu da menjam menjacnicu mada mi je vec pun q.... tih menjacnica i registracija slikanja , cega sve ne. Pozdrav svima !

nema slikanja na bhex

Da li je cex.io dovoljno pouzdana menjacnica za trgovinu???

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

slab obrt za trgovinu rat sa bootovima ali ...koristimo je godinama moze se povlaciti direktno na mc telenor npr ali su malo podigli fee....ako ne preeterujes sa dizanjem nece ti traziti kyc, ako pokusas lupam 800-1000+ usd ili eur trazice obavezno i kreniuti da smaraju

Poslednja izmena od urednika:
nema slikanja na bhex/QUOTE]

Koliko sam pogledao registraciju trba slikanje :smoke:

Ja kad se registrovao nista nisu trazili od kyc/aml ,a povlacim ono solidne kolicine beam nikad nisu probleme pravili .Povezo sam broj telefona sa nalogom jer mail propustim cesto al kad mi stigne sms uocim brzo ako nesto nekad nedaj boze iskrsne ....
Smarace te dok trgujes u pocetku popup da postavis funds pasword.Odradi to odmah traze to kao dodatnu stavku kad se povlace sredstva pored 2fa da uneses.Dobio sam od njih 113 BHT to je njihov neki token neznam dali za registraciju dali na osnovu trejda nisam siguran. ...kupio za tih 7 dolara kolko je vredelo Beam odmah

Vrh Dno