Šta je novo?

Menjačnice

Hvala na savetima, možda plaćeni VPN 100$ za 15 meseci i miran si.

Potvrđujem, nema više obaveštenja da se povuku sredstva i da ne mogu da pruže podršku.

+1 sve ok.

Polako...
Mail poslat jednom korisniku od strane Binance:

Hello,

Thank you for your email to us.

The trade restriction was temporary and we have unlocked the trade function now.

However, your country still falls into our list of countries that we do not support anymore. Thus, we still recommend you to finish the trade and withdraw all your assets as soon as possible.

If you have small assets that cannot be withdrawn, we recommend you to convert them into other tokens and withdraw all together.

We will soon have our list online for every user to check.

Thank you for your understanding.

Best Regards,

Binance Support Team

F1

Strasno...

Dobih ovo malopre:

"Dear user,

Due to recent updates to our TOU, we regretfully inform you that we are unable to provide our services to you going forward. If you have not read our TOU, we highly recommend you to do so. Binance remains extremely thankful for your support."

Potvrdjujem za Binance, otkazali su mi uslugu, *mjau**mjau**mjau*a, evo upravo prenosim sva sredstva na Bittrex.

Iskreno, posle ovoga ne verujem da cu ikada vise koristiti Binance.

Da to jeste workaround ali sam ja ispao blesav pa sam se ranije verifikovao i nisam anonymous, glup potez ali sta je tu je sada, koristicu Bittrex dok mi i oni ne daju otkaz

Možeš da otvoriš i nov nalog ako voliš, samo promeni IP pre toga.

Vadis po 1.99999999 dnevno ;) Radi sve ko sat preko VPN-a bez greske. A sto se tice verifikacije, registrujes na "tetku iz Nemacke" ili gde vec imas :)

edit: Ne mora novi nalog. Imate free vpn u opera browseru ako neko nema ili ne zeli da placa :d Mene baca na Svedsku i sve lepo radi. E sad... pitanje je samo dokle ce moci tako, ali ako je nekome frka, moze obaviti trejd i povuci novcice.

Ajde molim te objasni mi kako pre Opere sza treba stelovati da bi se izvrsio trejd kako slobodan VPN

Ajde molim te objasni mi kako pre Opere sza treba stelovati da bi se izvrsio trejd kako slobodan VPN

nemas sta da stelujes dodatno u operi :) samo ga ukljucis (i ostavis ukljuceno, kao na slici ispod) i to je to. Operu koristim samo za vpn kad mi treba.
Opera Snapshot_2018-11-30_010329_settings.png

Evo gde me je sad bacio :) ( screen shot sa binance upravo )
Opera Snapshot_2018-11-.png

edit: Kad ukljucis vpn, za svaki slucaj proveri na https://www.whatismyip.com/ gde ce ti baciti ip adresu ( koja drzava )

Opcija 2: https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Poslednja izmena:
^Tor je odlican, koristio sam ga dugo, malo je sporiji od klasicnog pretrazivaca ali je valjda to normalno ako se uzme u obzir njegova namena.

^Tor je odlican, koristio sam ga dugo, malo je sporiji od klasicnog pretrazivaca ali je valjda to normalno ako se uzme u obzir njegova namena.

Sproriji je zbog vpn-a, + sto je free vpn, pa zato ne zameri :)Moze zavrsiti sve sto je potrebno za prosecnog korisnika, ako hoces sve u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* da radi, onda se moras otvoriti za neki valjan vpn( citaj: 10-15-20$ mesecno, sto je van pameti, ako ti treba samo za trejd ), ali ce ti o5 raditi 10-15% sporije sigurno nego kao redovno... tako je kako je, sta da se radi.

Sta cete ako vam jednog dana bude blokiran racun i obavestenje "od danas ko zeli da trguje ili povlaci novac mora da uradi KYC"?

nemas sta da stelujes dodatno u operi :) samo ga ukljucis (i ostavis ukljuceno, kao na slici ispod) i to je to. Operu koristim samo za vpn kad mi treba.
Pogledajte prilog 261408

Evo gde me je sad bacio :) ( screen shot sa binance upravo )
Pogledajte prilog 261409

edit: Kad ukljucis vpn, za svaki slucaj proveri na https://www.whatismyip.com/ gde ce ti baciti ip adresu ( koja drzava )

Opcija 2: https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Kod podesavanja VPN videla sam da je druga opcija disable. to gde je search??

Sta cete ako vam jednog dana bude blokiran racun i obavestenje "od danas ko zeli da trguje ili povlaci novac mora da uradi KYC"?

Onda ce doci ovde da kukaju :) jednostavno blokirani smo napustite binance i gotovo, prije ili kasnije trazice verifikaciju za sve clanove i onda ono sto ostane na accountu vjerovatno propada, prevelik rizik.

2a07c8511b551e3b8018649d7497e04c.jpg

Moracemo da se oslonimo da domaće menjačnice ali one podržavaju tek nekoliko novčića, ili da pokrenemo neku peticiju i pošaljemo menjačnicama jer kako je krenulo možda nas svi banuju.

Da li cex.io ne dozvoljava povlacenje kesa na karticu ili se ni crypto ne moze povuci ?

Da li cex.io ne dozvoljava povlacenje kesa na karticu ili se ni crypto ne moze povuci ?

Pa ne daj boze da kripto ne moze... ja cu sad za sve pare sto imam kod njih da kupim kripto i da se selim negde

Treba probati. Valja znati pouzdano sta nas ocekuje. Mozda ja probam malo kasnije neku manju cifru.

Tapatalk from Poco loco

Vrh Dno