Par dana pokusavao u popodnevnim casovima i nije htelo. Pisao supportu pa su mi odgovorili da probam izmedju 9-12h. Tada je radilo bez problema, Telenor banka Master.Uspeo danas da podignem neku sicu u € sa Cexa,proslo u delicu sekunde,bukvalno...izgleda da isplate funkcionisu kako kad....nema pravila...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Ja upravo probao smesno mali iznos,Master Telenor je u pitanju,ne sljaka....btw,kakvo je sad stanje po pitanju povlacenja kripto valuta sa Cexa? Jesu i to blokirali?
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Meni se desilo sa BTComdesava li se kome da stoji duze vreme transakcija PENDING, pa da prodje isplata....
You have requested to withdraw
XX EUR
The request will be processed after our Financial Department confirms the transaction.
Please note that it might take some time. You will be notified via email.
Evo konacno CEX visa...
funkcionise li na stampu int. bank transfer?
Ajao. Znaci povucem novac sa Skrilla npr , putem bank transfera... i legne mi na devizni racun. Imas li iskustvo kako ce proknjiziti to?
Pare legle, ja ugovora naravno nemam (jer mi je neko poslao pare na Skrill naravno), a verovatno se Skrill vodi kao pravno lice.
U Raiffeisenu sam redovno povlacio pre vise godina i potpisao sam bio da se svaki priliv knjizi automatski (tada kao "dobitak u igri na srecu"), tako da nisam morao svaki put da idem.tako je bilo... banke su ranije trazile osnov priliva svaki put kad legnu pare, a telenor samo prvi put.....
tako je to sve nekad bilo.. a sad sa ovim ugovorima nisam upoznat... btw prolazi li kome na cexu card withdrawal?
tako je to sve nekad bilo.. a sad sa ovim ugovorima nisam upoznat... btw prolazi li kome na cexu card withdrawal?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari