Šta je novo?

Menjačnice

NXMH je cerka firma Barkley banke a ujedno i deo ncx firme za igrice juzne koreje kako sam ja razumeo neke napise, bem ga opsti kupleraj. Ima puno napisa kucaj samo NXMH

Uspeo danas da podignem neku sicu u € sa Cexa,proslo u delicu sekunde,bukvalno...izgleda da isplate funkcionisu kako kad....nema pravila...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Par dana pokusavao u popodnevnim casovima i nije htelo. Pisao supportu pa su mi odgovorili da probam izmedju 9-12h. Tada je radilo bez problema, Telenor banka Master.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Meni treba Crypto ako neko hoce da proda kontakt na PM. Inace evo zvanicnog stava KP o Crypto

Milos.jpg

Ja upravo probao smesno mali iznos,Master Telenor je u pitanju,ne sljaka....btw,kakvo je sad stanje po pitanju povlacenja kripto valuta sa Cexa? Jesu i to blokirali?

Povlacenje BTCa meni proslo bez problema. 3 potvrde u roku od desetak minuta.

Ok,hvala

You have requested to withdraw

XX EUR

The request will be processed after our Financial Department confirms the transaction.

Please note that it might take some time. You will be notified via email.

Evo konacno CEX visa...

desava li se kome da stoji duze vreme transakcija PENDING, pa da prodje isplata....

You have requested to withdraw

XX EUR

The request will be processed after our Financial Department confirms the transaction.

Please note that it might take some time. You will be notified via email.

Evo konacno CEX visa...

Deposit ili Withdrawal?
Ja probao Withdr.... meni nece

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sada traze bas ugovor ako primis novac od pravnog lica ili je dovoljno da zaokruzis svrhu priliva na onom formularu?

Ajao. Znaci povucem novac sa Skrilla npr , putem bank transfera... i legne mi na devizni racun. Imas li iskustvo kako ce proknjiziti to?
Pare legle, ja ugovora naravno nemam (jer mi je neko poslao pare na Skrill naravno), a verovatno se Skrill vodi kao pravno lice.

Ajao. Znaci povucem novac sa Skrilla npr , putem bank transfera... i legne mi na devizni racun. Imas li iskustvo kako ce proknjiziti to?
Pare legle, ja ugovora naravno nemam (jer mi je neko poslao pare na Skrill naravno), a verovatno se Skrill vodi kao pravno lice.

Ja sam skoro povlacio sa skrila na intesu,tu sam trebao da zaokruzim osnov priliva a recimo u societe generale nisu mi trazili nista nego su samo pare legle na racuna,to je bilo pre mozda jace od mesec dana.

@Lukisa, hvala na informaciji.
Tako je vec 15-tak godina. Ja nisam povlacio bank transferom poslednjih godinu-dve, ali ako je jos uvek tako, onda se nista nije menjalo i ocigledno ne treba nikakav ugovor.

tako je bilo... banke su ranije trazile osnov priliva svaki put kad legnu pare, a telenor samo prvi put.....

Da li neko koristi Stex? Razmišljam da probam da kopam Calisto, a nema baš puno menjačnica koje ga imaju. Iskustva ako ih ima sa povlačenjem kripta, dolara eura? Na sajtu su im i Visa i Master i gomila drugih logoa, ali ne bi bilo loše čuti iskustva iz prve ruke.

tako je bilo... banke su ranije trazile osnov priliva svaki put kad legnu pare, a telenor samo prvi put.....
U Raiffeisenu sam redovno povlacio pre vise godina i potpisao sam bio da se svaki priliv knjizi automatski (tada kao "dobitak u igri na srecu"), tako da nisam morao svaki put da idem.
Nego, ovo sad oko ugovora bi bilo bas nezgodno ako bi trazili... To su trazili ako zelis da POSALJES pare na Skrill ili bilo gde u inostranstvo bank transferom. Naravno, Skrillu (tada je jos bio Moneybookers) nije padalo na pamet da ti posalje neki predracun ili ugovor, pa je bilo tesko verifikovati bank account. Bukvalno sam iskukao u banci da mi dozvole da posaljem 5 eur bank transferom na Moneybookers radi verifikacije.

Za Skrill ne znam nisam koristio, sto se tice int. bank transfera, recimo direktno sa menjacnice na racun, neke banke su mi trazile ugovor a u nekim sam odmah dobio odgovor da i ne pokusavam jer svakako nece prihvatiti da proknjize i vratice pare. Ja verujem da se tu dosta razlikuje od filijale do filijale i da nije u svim gradovima isto cak i u okviru iste banke.

tako je to sve nekad bilo.. a sad sa ovim ugovorima nisam upoznat... btw prolazi li kome na cexu card withdrawal?

@phoenix Kad si ti poslednji put povlacio na karticu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svi pišu s brda s dola različite informacije pa nisam hteo i ja da zabunjujem ali očigledno radi sporadično, pokušavajte češće. U četvrtak i petak mi je prolazilo na master. Mogao je i ceo dnevni limit da se povuče. Registrovan sam na Cex od kraja prošle god.

Poslednja izmena:
Service temporary unavailable.
The server is down
for scheduled maintenance.

cex...

Vrh Dno