Goldi i ti i Marko u svojim postovima potvrdjujete ono sto ja pisem ali iz nekog gazloga mislite da to sto vi pisete ima drugo znacenje, i ono sto ja napisem je lupanje gluposti a ono sto ti napises, iako je u sustini isto, je neupitna istina.
Pre nego su nastali problemi sa povlacenjem poceli su da mi traze sve i svasta, rekao sam da im je tajming sumnjiv i da ce biti problema, dva meseca kasnije dosli smo do problema. Nadam se da si u pravu sto se tice Cexa ali nisam optimista, a nadam se da si u pravu zbog ljudi koji imaju sredstva tamo.
Sto se tice banaka, nijednom nijedna domaca banka nije bila problem, banke su cak i iznalazile razne rupe u zakonu da bi nam isplacivale novac. Ova isplata na kartice nije nista drugo nego rupa u zakonu, a i tu mogu da ti objasnim kakva ali mislim da nije interesantno.
A za to kako ce banke propasti zbog crypto bas bih voleo da cujem pa se slobodno raspisi. Ja mislim da je vrlo moguce da je sav crypto neka vrsta test faze za blockchain tehnologiju koju ce banke svakako poceti da koriste u jednom trenutku, u tom trenutku ce prestati potreba za crypto valutama, u tom trenutku ce biti cao crypto.
Ne znam sta marko pise i ne interesuje me, ali ono sto ja pisem je suprotno od onoga sto ti tvrdis, ponovicu to sto su tebi trazili KYC/AML neposredno pred probleme oko povlacenja love ne znaci apsolutno nista nego cista slucajnost da ti bas u tom trenutku posalju KYC/AML kazem ti opet prolazio sam 2x tu proceduri i to davne vec sad 2016g kad ovde niko na forumu nije znao za cex (malo se vratis unazad pa vidis da sam ja prvi korisnik ovog foruma koji je pisao o cex-u i isplatama na kartice, opcenito vjerovatno i prvi korisnik sa ovi nasi podrucja no nije ni bitno) nadam se da ti je sad jasno da ono sto ja pisem apsolutno nije isto sa onim tvojim glupim konstatacijama, da je to boze problem isplata vezan za KYC/AML(imam osjecaj da ne znas sta je KYC u prevodu to je ono sto ti kazes"poceli su da mi traze sve i svasta")
Sto se tice banaka - ne prave problem domace banke na njih nisam ni mislio nego posrednicke banke preko koji se vrsi transfer novca na nase racune, oko isplata na kartice apsolutno se ne slazem nije to nikakve rupa u zakonu nego legalan nacin kretanja novca.
O propasti banaka zbog crypta nisam ja pisao vjerovatno mislis na nekog drugog korisnika foruma...
Ja sam povlacio u $ ali mi banka sve konvertuje u euro i na kartici dobijem euro.
Ja upravo probao smesno mali iznos,Master Telenor je u pitanju,ne sljaka....btw,kakvo je sad stanje po pitanju povlacenja kripto valuta sa Cexa? Jesu i to blokirali?Cale redovno povlaci se cex-a svake nedelje bez problema manje kolicine na master. Bez ikakvog kasnjenja i problema. Bice pre da je problem u iznosima nego u karticama i td
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja upravo probao smesno mali iznos,Master Telenor je u pitanju,ne sljaka....btw,kakvo je sad stanje po pitanju povlacenja kripto valuta sa Cexa? Jesu i to blokirali?
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
skorije ili pre...?
Sta da mislis? Covek uzeo lovu a banka kupila razradjen posao s kriptom. Dok banke ulaze ne plasi se nista.Prodade slovenac Bitstamp, ne znam sta da mislim, kupio ga Berkley banka.
Ne razumem vezu izmedju Nxmh I Berkley. Moze neki link?Prodade slovenac Bitstamp, ne znam sta da mislim, kupio ga Berkley banka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari