Šta je novo?

Menjačnice

Ja sam pre koju godinu imao problem sa Swiftom kad sam direktno dizao pare sa Cexa pare legle u mts banku posalju ti meni onaj papir o poreklu i ja ***** kazem posteno da je od kripta i oni nisu hteli da prihvate pare i vrate nazad cexu.
Tako da vama predlazem da ih slazete nemojte biti posteni ko ja...

Šta vam je swift na šta mislite? Ono što je na Cexu označeno kao "bank transfer"? 0.3% + € 25.00 provizija?

Kako na binance da trejdujem (bez poluge), imam usdt na balansu i hocu da prodam npr matic, odem na trade -> classic, izabrao matic/usdt par, izabrao spot -> market, i u polje amount kada ukucam koliko matic-a hocu da prodam kaze your balance is not enough, a imam dosta vise usdt-a na racunu...

Kako na binance da trejdujem (bez poluge), imam usdt na balansu i hocu da prodam npr matic, odem na trade -> classic, izabrao matic/usdt par, izabrao spot -> market, i u polje amount kada ukucam koliko matic-a hocu da prodam kaze your balance is not enough, a imam dosta vise usdt-a na racunu...
Pa valjda ako imas usdt, treba da kupis matic, a ne da ga prodajes, zato ti i pise da nemas dovoljno sredstava.

Aha, skontao sam upravo, davno sam radio FX trgovinu na MT4 platformi pa sam malo ispao iz fazona, mislim da je u mom slucaju jedina opcija da se trguje ovako ali preko poluge...

Meni binance ne dozvoljava kupovinu, nije podrzana zemlja. A ne kupuje mi se preko cex-a pa prebacivanje na binance.

Mozda visom, sa mc, nece.

Binance problem sa Visa. Kada hocu da ubacim karticu izbacuje mi “kartica nije podrzana u vasoj zemlji” ili tako nesto. Inace kartica je ok :) Sta raditi?

Binance problem sa Visa. Kada hocu da ubacim karticu izbacuje mi “kartica nije podrzana u vasoj zemlji” ili tako nesto. Inace kartica je ok :) Sta raditi?
Ocigledno nista...kupiti nesto na cex-u, pa prebaciti ovde. Iste sam srece.

Da bi vam uplatii na deviznom računu, potrebno je od banke dobiti svoj iban broj ( broj računa, kombinacija brojeva i slova, i to važi za devizne račune), a Svift je potvrda o izvršenom plaćanju. Taj iban se stavlja tamo gde trebaju da vam isplate tj na kom racunu da izvrše isplatu.

Vidi stvarno radi kupovina na Binance iz aplikacije, svasta, pa ovde godinama pricamo kako ne radi, doduse preko web-a
Mastercard Mobi banke ne radi.
Visa Raiffeisen radi.

Jel podizao neko 5-6 hiljade sa Cexa preko Intese? Jer prave neki problem za takve sume ili prolazi normalno?

Jel podizao neko 5-6 hiljade sa Cexa preko Intese? Jer prave neki problem za takve sume ili prolazi normalno?
Moraš da daš pismenu izjavu odakle dolazi novac. Ako te ne zovu a novac ne prolazi, znači da te čekaju sam da dođeš.

Imam jedno “glupo” pitanje :) Da li ovi novcanici u mobil aplikacijama CEX i Binance moraju da se povezuju sa drugim novcanicima ili se transakcije sladiste u tim njihovim?

Ne treba povezujes ni sa cim.
Ne skladiste se transakcije ;)

Da li je za slanje sa advcash na binance potrebno raditi kyc verifikaciju, ili moze i bez toga da se poveze kartica i salje novac?

Da, video sam u medjuvremenu. I ladno sam pogreno uneo ime u brzini, progutao sam neko slovo, i prosao mi je kyc! :D

Za sta bre 8000?

Nikad ne treba ni kupovati preko njih btc/eth. Uvek su transakcije manje na ltcu, a i realno ima gomile ljudi koji prodaje bez ikakve provozije zasto bi im poklanjali 4-6% para.

Nazad
Vrh Dno