Koja banka?
OTP
Koja banka?
Mislim da niko neće da te juri za tako nešto. Promet među fizičkim licima nije regulisan i može samo biti problem kod zaista velikih iznosa
Mislim da sam ga dobio već 2x, ali pošto BitStamp nikad nisam koristio, a zbog komplikovane KYC procedure ni ne planiram, samo ću ignorisati e-mail.stigao mi mail od bitstampa sa [email protected]
Jos neko dobio sledece obavestenje ?
Da se dostave sledece informacije
- dodatne informacije o mestu rodjenja (ukolik nema adresa na licnoj ili pasosu da se dostavi izvod iz maticne ili neki drugi dokument sa adresom)
- informacije o dodatnoj nacionalnosti ? (verovatno dvojno drzavljanstvo)
- slika pasosa
- max 3 meseca star dokaz o prebivalistu (racun ili neki dokument kao dokaz da se zivi na datoj adresi)
- dokaz o poreklu kripta.. (mining, od plate, kredit u banci... )
Od 9 januara pustaju u rad "dedicated web form" kad ce morati da se daju se informacije. Ukoliko se ne dostavi do 31 januara 2021 8PM UTC, obustaljaju trgovinu deposit i withdrawal, dok se ti podaci ne posalju..
Piše ti u emailu, poslednji boldovani paragraf.meni je ovo prvi put da dobijam taj mail. pitam se sta ce se desiti ako ignorisem. Posto mi je bitstamp primarna menjacnica.. Ne znam na koju preci. Bitstamp mi je uvek bila najsigurnija menjacnica
Piše ti u emailu, poslednji boldovani paragraf.
Obustaviće ti trgovanje, deponovanje i povlačenje 31. januara u 21h.
Vi sa Cex sto imate problem, da li ste skoro povlacili neki novac ili samo kopate na taj nalog... meni je pasos istekao, ali ne dobijam mailove, a novac povlacim dvomesecno...
Bittrex, Bitforex, Binance... sljakaju ok, trenutno samo na Binance i Bitforex. Na CEX ne mogu da se ulogujem jer sam menjao fon a sa novim treba da slikam onaj BAR KOD koji preko tw aplikacije android na starom ne mogu da nadjem pa me mrzi da se petljam jos sa tim... nadam se da. i nece trebati vise [emoji23] CEX...I meni su poslali da mi "isticu dokumenta", ali oni pod tim misle da ti istice KYC kod njih, pa ponovo da saljes. Licno mi ne pada na pamet vise bilo kome da saljem bilo sta. Da me prave budalom, da snimam klip na kojem govorim nesto sto oni napisu i da slikam selfije sa pasosem i datumom, pa dogodine ili kad njima dune opet... Ionako mogu bez svih. Neka se nose! Verifikovan sam jedino na Bittrexu, ostali stagod da traze, samo ih zaboravim.
Kao Bull market, cene idu u nebo, a CEX pravi probleme onima koji povlače fiat. Trebalo bi da bude obrnuto, ako je tolika potražnja, viška fiata bi moralo biti.CEX trazi dodatnu verifikaciju za sve one koji su u poslenje vreme radili samo isplate i kojima je CEX sluzio kao wallet za iskopane novcice. Svi oni koji su kupovali novcice sa CEX su bezbedni za sada, znaci radili deposit eur/usd.
P.S. Srecna nova svima!!
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
U mom slucaju ovo nije tako. Mislim da sam jednom, tamo 2018. skinuo 100eur ili tako nesto, da vidim da li funkcionise i to je to. U sustini nebitan je moj slucaj, bitno je da to "bezbedni-nebezbedni" nije uslovljeno dal' si kupovao ili prodavao. Pritom, ako nekom treba bas CEX, posalje dokumenta i cao. Nije to nista nebezbedno ili strasno. Meni licno nisu potrebni i iz inata cu samo da ih precrtam.CEX trazi dodatnu verifikaciju za sve one koji su u poslenje vreme radili samo isplate i kojima je CEX sluzio kao wallet za iskopane novcice. Svi oni koji su kupovali novcice sa CEX su bezbedni za sada, znaci radili deposit eur/usd.
Drugari, nisam ispratio, više nema kupovine-prodaje direktno ovde? Imam neku količinu koje bih se rešio, a ne bih preko ecd
Samo na CEX-u mozes. Prebaci ETH na CEX prodaj ga na ETH/EUR paru i svuci na karticu.Imam eteriuma na Cexu, Bitstampu i Poloniexu, dosad sam samo holdovao i kupovao.Sada bi da prodam, znam da moze na Cexu da dobijem pare na karticu(fiat) ali kakva je stanje na BitStampu i Poloniexu(vidim da se moze kupovati preko kartice sada za kes) da li se moze prodati i dobiti kes na kartici kao sa Cexom?
Iskustva?:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari