Šta je novo?

Menjačnice

Mislim da niko neće da te juri za tako nešto. Promet među fizičkim licima nije regulisan i može samo biti problem kod zaista velikih iznosa

Ok, zahvaljujem.

Zbilja ne planiram ništa, samo ovu napomenutu siću u krajnjoj nuždi.

Čak i ja, sam, u ovoj pandemiji (zbog nje najviše), ako treba platiti nekome nešto, uslugu, itd, uradim preko e-bank, nego novčanicama.

Jel jos nekome CEX odbija povlacenje kesa? Jutros sam hteo da podignem neku sumu, odbija svaki put, uspeo sam da iz bezbroj pokusaja povucem par puta manje cifre, ali i dalje ne uspevam da povucem sve... Stalno izbacuje da trenutno ne mogu povucem sredstva.

Pisao im ticket jutros, ne nadam se skorijem odgovoru....

Acc je full verifikovan za neograniceno povlacenje a kartica je Mobi banka.

stigao mi mail od bitstampa sa [email protected]
Jos neko dobio sledece obavestenje ?

Da se dostave sledece informacije
- dodatne informacije o mestu rodjenja (ukolik nema adresa na licnoj ili pasosu da se dostavi izvod iz maticne ili neki drugi dokument sa adresom)
- informacije o dodatnoj nacionalnosti ? (verovatno dvojno drzavljanstvo)
- slika pasosa
- max 3 meseca star dokaz o prebivalistu (racun ili neki dokument kao dokaz da se zivi na datoj adresi)
- dokaz o poreklu kripta.. (mining, od plate, kredit u banci... )

Od 9 januara pustaju u rad "dedicated web form" kad ce morati da se daju se informacije. Ukoliko se ne dostavi do 31 januara 2021 8PM UTC, obustaljaju trgovinu deposit i withdrawal, dok se ti podaci ne posalju..

Poslednja izmena:
stigao mi mail od bitstampa sa [email protected]
Jos neko dobio sledece obavestenje ?

Da se dostave sledece informacije
- dodatne informacije o mestu rodjenja (ukolik nema adresa na licnoj ili pasosu da se dostavi izvod iz maticne ili neki drugi dokument sa adresom)
- informacije o dodatnoj nacionalnosti ? (verovatno dvojno drzavljanstvo)
- slika pasosa
- max 3 meseca star dokaz o prebivalistu (racun ili neki dokument kao dokaz da se zivi na datoj adresi)
- dokaz o poreklu kripta.. (mining, od plate, kredit u banci... )

Od 9 januara pustaju u rad "dedicated web form" kad ce morati da se daju se informacije. Ukoliko se ne dostavi do 31 januara 2021 8PM UTC, obustaljaju trgovinu deposit i withdrawal, dok se ti podaci ne posalju..
Mislim da sam ga dobio već 2x, ali pošto BitStamp nikad nisam koristio, a zbog komplikovane KYC procedure ni ne planiram, samo ću ignorisati e-mail.

meni je ovo prvi put da dobijam taj mail. pitam se sta ce se desiti ako ignorisem. Posto mi je bitstamp primarna menjacnica.. Ne znam na koju preci. Bitstamp mi je uvek bila najsigurnija menjacnica

Ja sa samoinicijativno poslao sve sto sam imao, jos sam u pending stanju i nisam dobio nikakav odgovor. Ovaj mail koji si ti dobio jos uvek nisam dobio (moguce jer sam vec sve poslao).
Iskreno koliko me to sve nervira toliko me i tesi jer znaci da su ozbiljni i nece nestati sutra kao sto smo se dosta nas vec opekli.

meni je ovo prvi put da dobijam taj mail. pitam se sta ce se desiti ako ignorisem. Posto mi je bitstamp primarna menjacnica.. Ne znam na koju preci. Bitstamp mi je uvek bila najsigurnija menjacnica
Piše ti u emailu, poslednji boldovani paragraf.

Obustaviće ti trgovanje, deponovanje i povlačenje 31. januara u 21h.

a0934ca3e730fb824365fb5ada0d7771.jpg

I meni stigao Mail od CEX-a. A sto je najgore LK i Pasos mi nisu istekli a oni kazu da jeste [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Piše ti u emailu, poslednji boldovani paragraf.

Obustaviće ti trgovanje, deponovanje i povlačenje 31. januara u 21h.

Pa i na tarabi pise.. :D hehhe salu na stranu, ja sam vec jednom radio kyc tako da pise i adresa i slika i racun. Sve je poslato sem pasosa i licne.. Vec sam slao vozacku.. tamo nema jmbg XD

I ja sam dobio mail, isto mi dokumenti nisu istekli, niti su blizu kraja ...

I ja sam dobio mejl, nista ne treba da se salje jos - lijepo pise bice uskoro formular koji treba da se popuni, a ovo je obavestenje da se na vrijeme pripreme dokumenti.

Sent from my phone

Takodje isto dobio danas 2 emaila od cexa....full verifikovan 3+ godine i nikad problema nije bilo...
Sad napisali jedan od uplod dokumenata je pred istekom pa traze da se uradi ponovo...Medjutim meni je pass do 2028.g....Ako je to "uskoro" i "pred istekom" onda *mjau**mjau**mjau**mjau*m li ga...

Da li je neko narucivao crypterium karticu? Visa, salju u Srbiju

Vi sa Cex sto imate problem, da li ste skoro povlacili neki novac ili samo kopate na taj nalog... meni je pasos istekao, ali ne dobijam mailove, a novac povlacim dvomesecno...

Vi sa Cex sto imate problem, da li ste skoro povlacili neki novac ili samo kopate na taj nalog... meni je pasos istekao, ali ne dobijam mailove, a novac povlacim dvomesecno...

I kopam i povlacio...jednom u dva meseca...od prilike...kad zatreba...manje sume
200-300-500eur
Meni nista nije pred istekom zato me i nerviraju...sta seru sad...

I meni su poslali da mi "isticu dokumenta", ali oni pod tim misle da ti istice KYC kod njih, pa ponovo da saljes. Licno mi ne pada na pamet vise bilo kome da saljem bilo sta. Da me prave budalom, da snimam klip na kojem govorim nesto sto oni napisu i da slikam selfije sa pasosem i datumom, pa dogodine ili kad njima dune opet... Ionako mogu bez svih. Neka se nose! Verifikovan sam jedino na Bittrexu, ostali stagod da traze, samo ih zaboravim.

Poslednja izmena:
I meni su poslali da mi "isticu dokumenta", ali oni pod tim misle da ti istice KYC kod njih, pa ponovo da saljes. Licno mi ne pada na pamet vise bilo kome da saljem bilo sta. Da me prave budalom, da snimam klip na kojem govorim nesto sto oni napisu i da slikam selfije sa pasosem i datumom, pa dogodine ili kad njima dune opet... Ionako mogu bez svih. Neka se nose! Verifikovan sam jedino na Bittrexu, ostali stagod da traze, samo ih zaboravim.
Bittrex, Bitforex, Binance... sljakaju ok, trenutno samo na Binance i Bitforex. Na CEX ne mogu da se ulogujem jer sam menjao fon a sa novim treba da slikam onaj BAR KOD koji preko tw aplikacije android na starom ne mogu da nadjem pa me mrzi da se petljam jos sa tim... nadam se da. i nece trebati vise [emoji23] CEX...

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Bitrex mi traži krvnu sliku da bi mogao da depozit-ujem lbc kod njih.....

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

CEX trazi dodatnu verifikaciju za sve one koji su u poslenje vreme radili samo isplate i kojima je CEX sluzio kao wallet za iskopane novcice. Svi oni koji su kupovali novcice sa CEX su bezbedni za sada, znaci radili deposit eur/usd.

P.S. Srecna nova svima!!

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Opa! Krenuli su da skidaju dash, xmr, zec..Bittrex.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

CEX trazi dodatnu verifikaciju za sve one koji su u poslenje vreme radili samo isplate i kojima je CEX sluzio kao wallet za iskopane novcice. Svi oni koji su kupovali novcice sa CEX su bezbedni za sada, znaci radili deposit eur/usd.

P.S. Srecna nova svima!!

Kao Bull market, cene idu u nebo, a CEX pravi probleme onima koji povlače fiat. Trebalo bi da bude obrnuto, ako je tolika potražnja, viška fiata bi moralo biti.

U mom slucaju ovo nije tako. Mislim da sam jednom, tamo 2018. skinuo 100eur ili tako nesto, da vidim da li funkcionise i to je to. U sustini nebitan je moj slucaj, bitno je da to "bezbedni-nebezbedni" nije uslovljeno dal' si kupovao ili prodavao. Pritom, ako nekom treba bas CEX, posalje dokumenta i cao. Nije to nista nebezbedno ili strasno. Meni licno nisu potrebni i iz inata cu samo da ih precrtam.
Mozda se i pokajem za par meseci, ali *mjau**mjau**mjau*. ;)

Drugari, nisam ispratio, više nema kupovine-prodaje direktno ovde? Imam neku količinu koje bih se rešio, a ne bih preko ecd

Ja imam relativno cestu kupovinu na CEX. Pravim neki deposit. Nisu to neki iznosi ali su cesti. Kada kazem cesti mislim bar jednom u mesec dana. Nalog mi je full verifikovan vec dve godine. Ne diraju me za sada. Mislim da pecaju one koji su verifikovani a ne rade deposit nego samo skladiste i prodaju. Ni jednoj menjacnici se ne dopada kada se radi samo isplata pa mogu oni da budu i najveci. Ne znam, iskreno smaraju sa tim potvrdama oko verifikacije tako ce samo oterati ljude

Imam eteriuma na Cexu, Bitstampu i Poloniexu, dosad sam samo holdovao i kupovao.Sada bi da prodam, znam da moze na Cexu da dobijem pare na karticu(fiat) ali kakva je stanje na BitStampu i Poloniexu(vidim da se moze kupovati preko kartice sada za kes) da li se moze prodati i dobiti kes na kartici kao sa Cexom?
Iskustva?:wave:

Imam eteriuma na Cexu, Bitstampu i Poloniexu, dosad sam samo holdovao i kupovao.Sada bi da prodam, znam da moze na Cexu da dobijem pare na karticu(fiat) ali kakva je stanje na BitStampu i Poloniexu(vidim da se moze kupovati preko kartice sada za kes) da li se moze prodati i dobiti kes na kartici kao sa Cexom?
Iskustva?:wave:
Samo na CEX-u mozes. Prebaci ETH na CEX prodaj ga na ETH/EUR paru i svuci na karticu.

Sta preferirate za povlacenje zbog ovih najava o porezu? Mislim pre svega na manje cifre, do 500eur?

Cini mi se da je Pera iz kafica svima najbolja opcija

Sent from my phone

Nazad
Vrh Dno