Šta je novo?

Menjačnice

Evo stize novi odgovor.

Also please note that I made a mistake there will be no fee for the procedure. Please note our Technical Team is already working on your case, you will receive update after 5 working days.

Znaci oko 20 dana ce trajati agonija. Al dobro samo da se resi.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Hhaahahahh...Videli da si iz Srbije pa se smilovali.....Ukinuli Fee...Hahahahhahh

Ostalo mi nesto sitno xrp na Bitsmap, ne mogu sa uradim withdraw, kaze unavailable for my account. Pisao support, ali niko neodgovara.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Bitstamp do Nove godine trgovanje novčićima Chainlink (LINK), USD Coin (USDC) i OMG Network (OMG) oslobađa plaćanja provizije.

Osim LINK, da li se isplati uložiti u još koji novčić od ova dva preostala?

USDC je stablecoin :D

Mozda skoci cena :d

Tapatalk from Poco loco

Posle se čudiš kako postoje One Coin i slične priče.

+1 hihihih :)

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Slucajno zapazih ovo, posle se naravno cudite (otp isti ovi quoted) kakva je atmosfera na forumu, a naravno neki drugi su krivi sto su pametni/iskusni zapalili.

Bitstamp ima LINK, USDC, OMG parove, sto se da zakljuciti ako mucnete samo malo, ili ako vam je nejasno udjete na sajt ili pitate coveka sta je hteo da kaze.

Slucajno zapazih ovo, posle se naravno cudite (otp isti ovi quoted) kakva je atmosfera na forumu, a naravno neki drugi su krivi sto su pametni/iskusni zapalili.

Bitstamp ima LINK, USDC, OMG parove, sto se da zakljuciti ako mucnete samo malo, ili ako vam je nejasno udjete na sajt ili pitate coveka sta je hteo da kaze.
Progovara se da su iskusniji zapalili zbog prozivki, ne zbog šala. Gornja šala je bila vrlo umerena i ni sam autor pitanja se nije požalio na istu.

Takođe, kako je pitanje formulisano je sugerisalo da onaj ko pita nije bio svestan da je jedan "od preostala dva" stable.

Nego, danas se slavi 20k, nemojmo da tražimo dlaku u jajetu :)

Kakvo pitanje takvi i odgovori :D
Covek ocigledno nije bio svestan sta je pitao pa smo se nasalili. Nikakve zle namere nije bilo, jedino sto coveku niko nije objasnio gde je pogresio.
I da, ljudi su odlazili zbog konstantnih prozivki a ne zbog sala.

Tapatalk from Poco loco

Ako imam nekih 80 dolara na Nicehashu da li je moguće to povući?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ima li neko iskustva sa ovom menjacnicom https://www.evonax.com/
naime nema fee ali su im cene malo losije, nesto tipa 5% losije.
Ono sto je interesantno nudi konverziju crypta u fiat i slanje na paypal nalog.

Moze li neko da mi preporuci menjacnicu koja prihvata paypal kao deposit method, a da mogu da se kupe ovi manji novcici? Ideja mi je da kupim za po $100 desetak razlicitih novcica i zaboravim da postoje...

Sta se desava sa Binance? Ima li neko android aplikaciju, stoji sve zamrznuto, cene vec 2.5h?
Kod mene je tako, zadnje transakcije oko 14.20h

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Poslednja izmena:
Na iOS sve normalno...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Fellow Binancians,

Binance is undergoing temporary system maintenance. Binance has suspended deposits, withdrawals, spot and margin trading, P2P trading, OTC Portal trading, savings & redemption, as well as asset transfers from sub-accounts, margin accounts, futures accounts and fiat wallets.

Note:

Trading on Binance Futures will continue unaffected during the maintenance period.

Please be rest assured that all users’ funds are safe.

You will be notified once the system maintenance is complete. Users will have 30 minutes to cancel orders, make deposits and withdrawals, and make asset transfers, before trading resumes.

We apologize for any inconvenience caused and thank you for your patience.

Thanks for your support!

Binance Team

2020/12/21

Samo da ne bude kao sa Cryptopia :)

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Moram da pitam, šta mislite za transakciju između dva fizička lica, tj uplatom na dinarski račun?

Mislim o ovome pre 1 januara...

Ništa drastično, recimo do 50k rsd godišnje.

Da li da to uradim pre 1 januara odjednom ili da razdelim na celu godinu, tipa 3 x 15k rsd...?

Mislim da niko neće da te juri za tako nešto. Promet među fizičkim licima nije regulisan i može samo biti problem kod zaista velikih iznosa

Danas sa cex-a povukao nesto novca, greskom na intesinu karticu umesto na mobi. Sta dalje ciniti? Dal ce proci uplata?

Danas sa cex-a povukao nesto novca, greskom na intesinu karticu umesto na mobi. Sta dalje ciniti? Dal ce proci uplata?
Ako ti je kartica povezana na CEX nema veze. Uostalom da nije povezana ne bi ni mogao da svuces novac na nju. Cudi me da ti pare nisu legle. Obicno je to instant kada je CEX u pitanju. Ne zabusavaju oni sto se toga tice.

Instant leze na mobi banku, a znam da su ljudi izbegavali intesu ranije. Ne znam sad kakva je situacija

Drugar je pre neki dan to uradio, leglo mu posle dva dana.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ns Intesinu Visu leze najkasnije za 3 dana. Samo sacekaj i ne brini, sve je ok. Nekada legne i sutradan, nekada i kasnije ali sigurno u roku od 3 ;)

Tapatalk from Poco loco

Kod mene ista banka samo razlicite kartice, jedna visa druga mastercard, na visu instant, na mc poslije 2, 3 dana...

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Premestam se na Binance, prilikom registracije sam uradio sve sto je potrebno cini mi se, verifikovao nalog, postavio 2FA. Medjutim kad pokusavam da kupim coin-e preko kartice dobijem sl. poruku:
"Risk Account Detected
Sorry, you are not able to purchase crypto because you didn’t meet Binance security Terms of Use and Internal Policy."
Da li mi je nesto izmaklo? Inace radi deponovanje kripta na wallet

Koliko ja znam, mi iz Srbije ne možemo da karticom kupujemo kripto. Sve ostalo funkcioniše.

Meni izbacuje "country not supported" kad probam.

Juce sam chat-ovao sa podrškom, vrv bi proverila drzavu i obavestila me. 5 min je nesto gledala i prosledila tiket dalje

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ne moze is Srbije karticom direktno na Binance,vec ide preko Advcash

Jel ne moze nalog registrovan kao srpski ili kartica? Kupio bih payoneer karticom koja je izdata u Nemackoj cini mi se. Ali mi ne dozvoljava da dodjem do unosa podataka o kartici

Jel ne moze nalog registrovan kao srpski ili kartica? Kupio bih payoneer karticom koja je izdata u Nemackoj cini mi se. Ali mi ne dozvoljava da dodjem do unosa podataka o kartici

Verovatno nalog, jer si rezident Srbije, a oni dozvoljavaju kupovinu samo stanovnicima EU.

Mail koji mi je danas stigao od CEX-a.

"We would like to inform you that CEX.​IO has been temporarily registered as a cryptoasset business by the FCA until 9 July 2021, pending the determination of our application by the Financial Conduct Authority (FCA).CEX.​IO submitted the application to register with the FCA well before the required deadline of December 16, 2020 and we are in the late stages of the process. The final decision has not been reached however.To allow cryptoasset companies to carry on their activities while their applications are pending, the FCA announced a temporary registration regime for them. Thus, we are authorised to continue serving our customers while waiting for FCA to review our application.We will share any future updates to the application status as soon as further information becomes available.Thank you for your trust and support."

Znaci mirni smo do jula 2021 ili? Sve neke lose vesti u poslednja par dana generalno za kripto.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno