Šta je novo?

Meizu MX4

Stvarno? bacicu oko na to, pa u principu sam 8/10 zadovoljan, nije bas ono sto sam ocekivao ali je skro dobar osecaj u ruci, jedva sam ga stavio, probao sam da skinem nema teorije :D nije mi nalegao 100% kako treba po ivicama

@slavisaj, hvala ti. :)

@Balzak, je l' koristiš stock launcher? Vidim da imaš drugačije ikonice.
I ja sam naručio neku masku sličnu tvojoj i baš je knap pa nisam hteo da na silu uguram telefon da ne bih možda ogulio ivice. Ali telefon dosta veći bude sa njom pa je svejedno ne bih koristio.

Da, koristim stock launcher, skidam teme sa one kineske app pa ih kombinujem

To i ja radim, ali ikonice nekih aplikacija nema u temi koju hoću, pa onda tema automatski napravi neku ružnu ikonicu tako što na već gotov šablon samo nalepi default ikonicu. Jako me nervira to, a nikako ne mogu da nađem način da umesto tih loših ikonica ubacim neke koje sam napravim.

Nego, jesi li imao problema sa korišćenjem tema?
Meni ceo dan ispisuje nešto "Failed to authenticate..." i ne mogu da stavim teme koje sam kupio.

Jeste, imam taj problem cesto, uvece sam primetio da radi uvek, preko dana kako kad, to je do njihovih servera

Pored ovih "metalnih" poklopaca, sam narucio i jedan kozni, i taj mi se mnogo vise svidja. tel ne klizi iz ruke, i pored toga sto ivice telefona nisu zasticene, ne grebu se tako lako. Mada je ovo dobra ideja sa originalnim poklopcima, kupis vise komada, onaj originalni stavis u kutiju a ove druge menjas po potrebi.

Jel kome stigao telefon u zadnjih 2 nedelje a da ga je uzeo u telenoru? Ili jel se zna kad ce da im stigne sledeca posiljka?

Jel kome stigao telefon u zadnjih 2 nedelje a da ga je uzeo u telenoru? Ili jel se zna kad ce da im stigne sledeca posiljka?

Ja sam ih zvao, pisao im na FB nema sta nisam... receno mi je jos u toku prosle nedelje kao da im stize.. Niko nista ne javlja mi jos uvek... Cekam ga pa ravno mesec dana sad vec :)

Vec sam izgubio strpljenje i nasao u jednoj Telenor prodavnici Z1.. Jel puno losiji Z1 od MX4, u petak mogu vec da zavrsim posao za Z1 i da vec uzmem nov fon a ne ovako da cekam, cekam a ko zna da li ce uopste i dobiti?

Z1 ima bas los ekran naspram mx4, za ostalo ne bih znao kako se ponasaju jedan naspram drugog

Mnogo brzo mi se troši baterija ima li neko ideju sta moze da bude... :-(

Za sve sto cekaju na telefon. Kazu da ce doci krajem sledece nedelje, znaci da ih ocekujemo posle praznika.

Ima na nekoj od prethodnih strana slike, metalni bumper sa strane, u pozadi neki plastican cover

Daleko od toga da je losa, samo kad sam skinuo masku posle 10 dana nosenja i prisetio se koliko je telefon u stvari dobar kao golac, smorio sam se :D
Malo je deblja ova maska nego sto sam ocekivao, pa reko ako ima neko zainteresovan da se menja

Nazad
Vrh Dno