Uzmi ga online tada moraju da ti isporuče najkasnije za nedelju dana na kućnu adresu![]()
Ma jokEvo sta pise na njihovom sajtu 'do 30 dana ukoliko se radi o proizvodu koji je u pristizanju ili trenutno nije raspoloživ u online prodavnici (rezevacija proizvoda). Ukoliko je poručeni proizvod trenutno nije raspoloživ korisnik će biti obavešten u najkraćem roku'
Pozdrav dobri ljudi. Da li se gube instalirane aplikacije prilikom nadogradnje softvera na 4.2.2? Pitam, zato sto imam bankarsku aplikaciju za koju mi prilikom instaliranja treba aktivacioni kod iz banke. I da li neko moze da pojasni proces nadogradnje? U napred zahvalan.![]()
Jos jedna stvar. Da li treba da bekapujem slike i muziku? Negde sam procitao da ne dira fajlove, ali reko da proverim.Aka je Intesa u pitanju,treba ce ti novi aktivacioni kod,svakako.Skines sa Meizu sajta zvanicnu stabilnu verziju 4.2.2.2i u telefon(folder je download),preko fajl managera ga pronadjes,klikom na fajl se pokrece nadogradnja.Obavezno odradi instalaciju sa brisanjem (to cekiras,jer ce ti biti ponudjena ta opcija)podataka naloga.Ja sam imao problema u radu sa aplikacijama jer nisam to odradio...Kada se proces zavrsi,aktiviras ponovo google nalog i azuriras aplikacije sa Play store-a,restartuj telefon jos jednom i to je to...Ako nisi siguran da mozes da odradis proces nadogradnje,uhvati nekog klinca ili klincezu iz komsiluka...:wave:
Nema ništa tu od bilo kakvog flash tool-a za korisnike kada ovlašćeni servis menja matičnu ploču u takvim slučajevima...
Je l' je našao neko negde da ima da se kupi metalni poklopac baterije, a da ne košta 20-30e? [emoji19]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari