Moze preporuka za kaljeno staklo ili foiju, gde da kupim? Ovu sto sam imao sam morao da skinem jer sam imao problem sa losim reagvanjem taca..
Kako beše da update-ujem?Izasao novi 2.4.8A, ima nekoliko zanimljivih opcija, npr za voznju u kolima, da procita poruku, da procita dolazeci poziv. Samo ne znam da li moze da cita na nasem. I tako jos po nesto, nisam bas mnogo zagledao, ali ovo mi prvo upalo u oko jer je dodat poseban meni u settingu ( ikonica izgleda kao otisak prsta)
i jos ima opcija da se u notifikacion bar doda data wifi protok
kamera ima dodat metering mod ( center weight )
Koristis to sa KP i nemas problema sa reagovanjem ?Imaš na KP i folije i kaljena staklo.
Ne znam da li moras prvo da downgradujes na 4.0.4I posto vec imas I verziju, mozda na 4.0.4A, ali prvo probaj samo da skines 4.2.8A i stavis je u root interne memorije, i onda mozes kroz recovery Power and volum down. pa selektiraj upgrade i clear data. Ako nece tako onda prvo stavi 4.04A pa onda 4.2.8AKako beše da update-ujem?
Pošto sam na 4.2.2.2I, treba da downgrade-ujem na 4.0.4I pa da ubacim 2.4.8? I onda posle preko koje aplikacije da obrišem kineske? Titanium?
Koristis to sa KP i nemas problema sa reagovanjem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari