Hvala,to je resenje.I kod mene je bilo 120 na 4.0.4...I verziji.Podesih ga na 155 max.Namestio sam sluske preko mtk engineer mode-a, max volume bio na 120 od mogucih 160, koji djavo, koliko je kod vas po difoltu, ako zna neko da udje u mtk engineer mode
Otkljucani su oni, ja imam 2 iz telenora, jedan radi na mts drugi na vip
http://meizufans.eu/forum/thread-important-massive-petition-to-meizu-to-open-the-bootloader
Kažu da je na internacionalnim već otključano...
Apropo padova - burazer prodavao A806, našao i kupca, trebao sutradan da ga proda. Baksuz, ispadne mu fon dok ga je keva zvala, i iako ima flip cover, ono pade baš na stranu displeja i pukne mu lajsna.***, kupim novu trenerku i za 2 dana mi 2x ispadne tel sa manje visine, i dobijem 1mm udubljenje na ivici, jedva primetno ali je tu, poludeo sam
Naravoucenije, ne kupujte nove trenerke
Neverovatno da toliko čekaš. Mislio sam da ih ima u dovoljnim količinama. Ali ima odličnu cenu, pa se možda sve više ljudi odluči za njega. Ali verujem da će ti se čekanje isplatiti, odličan telefon.Ne mogu da verujem kakva je retkost ovaj telefon u Telenoru, evo cekam na njega pa sad ce biti vec 3 nedelje... Da popizdi covek
Neverovatno da toliko čekaš. Mislio sam da ih ima u dovoljnim količinama. Ali ima odličnu cenu, pa se možda sve više ljudi odluči za njega. Ali verujem da će ti se čekanje isplatiti, odličan telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari