Šta je novo?

Meizu MX4

Na meizu mx4 kad ubacis sluske postoji settings za slusalice u music app, bar mislim da je tamo, sad ne mogu da vidim. pogledaj malo tamo negde u settings, EQ ili tako nesto

Da, znam za to, ima i onaj dirac da se ukljuci, ali probao sam sve po difoltu, msm extra je zvuk ali tih naspram ostalih telfona, pa mi zato nije jasno

Imaš u developer options kalibraciju kabla slušalica, mada iskreno ne verujem da će to pomoći.

@Slavisaj možda bi trebao da vidiš da li servis kod nas u Srbiji može da reši tvoj problem.

Cenim da bi ti to bilo jeftinije nego da plaćaš kinezima + slanje + carinski troškovi.

Probaj bg elektronik oni su ti u dragoslava srejovica 1a ili tako nesto telenor tamo šalje meizu kada ide na servis nemam br potrazi na netu

Sad ste me malo uplasili sa ovim brikovanjem.. Neka neko napise tut ako mu nije tesko (korak po korak) da se ne zezne jos neko.. Mozemo posle da zalepimo na prvu stranu.

Problem je sto sam ja sad u Francusko. Kontaktirao sam njihov servis, pa cu im poslati telefon.
Videt cu sta ce ispasti na kraju od svega.

Pokusavao sam na sve nacine, i nista ne moze da se uradi.
Nema nikakvog uputstva.
Jedino uputstvo je da se nista ne koristi od rom aplikacija, npr flashify, jer sam ja preko njega hteo da flashujem internacionalnu verziju recovery.
Jos jednom, ne koristiti nikave tool-ove, mtk, nista nista, jer telefon nije kao ostali, i ako se nesto zezne, kao ja, nema nazad, jedino servis.
Nikakve custom recovery ne treba instalirati, pod milim bogom nista sto nije zvanicno od meizu-a

Savet još iz novembra da se ne čačka recovery stoji na meizufans, ne sećam se da li je iko preneo ovde ili ne. znači nikakvo čačkanje recovery-a jer su šanse jako velike za brickovanje. To što si u Francuskoj je još bolje probaj tamo da odneseš na servis.

Namestio sam sluske preko mtk engineer mode-a, max volume bio na 120 od mogucih 160, koji djavo, koliko je kod vas po difoltu, ako zna neko da udje u mtk engineer mode

Danas cu im poslati telefon, ovde u FR. Znam da je pisalo da se ne cacka recovery, ali rekoh mozda ce moci originalna ali internacionalna da se reinstalira. No ne moze nista. Sad je jasno. Tako je kako je :)

na meizu store skineš google instaler for mx4 kada instaliraš 4.2.8 i odradiš instalaciju.

Namestio sam sluske preko mtk engineer mode-a, max volume bio na 120 od mogucih 160, koji djavo, koliko je kod vas po difoltu, ako zna neko da udje u mtk engineer mode
Hvala,to je resenje.I kod mene je bilo 120 na 4.0.4...I verziji.Podesih ga na 155 max.

Poslednja izmena:
Sad proverih kod sestre, kod nje je po difoltu na 124, cuje se kao kod mene a ja stavio na 145-150, ko je ovde lud

Jel ko uspeo da uradi SIM unlock na ovom telefonu i gde/kod koga u Beogradu, a da je uzet u Telenoru? Imam opciju da ga uzmem a ne bih ga uzimao ako ne moze...

Otkljucani su oni, ja imam 2 iz telenora, jedan radi na mts drugi na vip

Ne bi trebalo da su zaključani. Ali to ne možeš 100% da znaš dok ne proveriš lično sa karticom drugog operatera. Burazer uzeo u lelenoru, isto otključan ...

ok, hvala na odgovorima... ajde valjda necu biti srece k...

***, kupim novu trenerku i za 2 dana mi 2x ispadne tel sa manje visine, i dobijem 1mm udubljenje na ivici, jedva primetno ali je tu, poludeo sam
Naravoucenije, ne kupujte nove trenerke

E bedak. :-\
Ja poludim kad imam i najsitniju moguću ogrebotinicu bilo gde na telefonu, a kamoli udubljenje.

ma milimetar sa milimetar, ali opet je prisutan, sad sam stavio neki silikonski kejs, sekund nepaznje i telefon nadje put do patosa

Potpisaću i ja, nego čitam onaj AOKP na Meizu Fans kaže da je peticija besmislena pa me buni malo. [emoji55]

Ne mogu da verujem kakva je retkost ovaj telefon u Telenoru, evo cekam na njega pa sad ce biti vec 3 nedelje :(... Da popizdi covek

***, kupim novu trenerku i za 2 dana mi 2x ispadne tel sa manje visine, i dobijem 1mm udubljenje na ivici, jedva primetno ali je tu, poludeo sam
Naravoucenije, ne kupujte nove trenerke
Apropo padova - burazer prodavao A806, našao i kupca, trebao sutradan da ga proda. Baksuz, ispadne mu fon dok ga je keva zvala, i iako ima flip cover, ono pade baš na stranu displeja i pukne mu lajsna.

Ne mogu da verujem kakva je retkost ovaj telefon u Telenoru, evo cekam na njega pa sad ce biti vec 3 nedelje :(... Da popizdi covek
Neverovatno da toliko čekaš. Mislio sam da ih ima u dovoljnim količinama. Ali ima odličnu cenu, pa se možda sve više ljudi odluči za njega. Ali verujem da će ti se čekanje isplatiti, odličan telefon.

Neverovatno da toliko čekaš. Mislio sam da ih ima u dovoljnim količinama. Ali ima odličnu cenu, pa se možda sve više ljudi odluči za njega. Ali verujem da će ti se čekanje isplatiti, odličan telefon.

Najozbiljnije :).. Bilo je vec ono malo malo pa da uzmem Lumiu 930 ali sad cu cekati pa sta bude... Ovi iz Telenora su mi rekli da su isporuku ocekivali tokom ove nedelje pa cu videti sad od nedelje kad prodju ovi praznici sta ce biti. Ali telefon stvarno vredi te novce i dobar je sto je najbitnije

Vrh Dno