Napravih ja iPhone od telefona.
Kombinacija tema, Flyme Tools-a i nekoliko ručno rađenih ikonica.
Pogledajte prilog 168906
Pogledajte prilog 168904
Pogledajte prilog 168905
Napravih ja iPhone od telefona.
Kombinacija tema, Flyme Tools-a i nekoliko ručno rađenih ikonica.
Pogledajte prilog 168906
Pogledajte prilog 168904
Pogledajte prilog 168905
Par pitanja
1.Registrovao sam se na Flyme.cn, system privileges- open , to je root-ovanje telefona, sada moze da se cacka, to radim ako instaliram Flyme Tools to je app predpostavljam koja nije na app storu?
2.Telefon sam kupio na oglasima, nov iz Telenora sa racunom, samo je proveravano da li je sim free, dosao je sa instaliranim 4.2.2.2 I Flymom, da li je to moguce ili ga je neko rucno i updatovao?
3.Baterija posle par punjenja, display skoro uvek bije oko 50% i SOT uglavnom oko 4,5h, da li nesto menjate u podesavanjima vezano za Dynamic blurring, ili screen power saver i sl., znam da hiljadu stvari utice na bateriju samo pitam?
4.Par puta mi se desilo da home dugme ne reaguje bas svaki put recimo 1/10 puta, kad se zadrzim nekoj aplikaciji malo duze cini mi se tada, i jednom mi je kamera zabola sto se resilo restartom,nista strasno mozda ako je neko updatovao a nije koristio clear all data*(1 pitanje)?
5. Da li se cimati instalirati te ''A'' Flymove ili ostati na ovom ''I'', videh da tu nesto prvo treba da se vrati na neki stariji 4.0.2 pa onda skociti na tu A varijantu. Procedura bi bila, skinuti sa neta stariju varijantu, ubaciti na root fona, pokrenuti fon u boot modu sa home dugmetom i +, pokrenuti update.zip i to je to, tu proceduru ponoviti za A varijantu. Kolika je sansa da se brikuje fon, deluje lagano?
6. Sto se tice home dugmeta, ne racunajuci smart touch, da li je moguce samim dugmetom i pokretima levo, desno odradjivati neke funkcije tipa back i sl.?
5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari