Šta je novo?

Meizu MX4

Screen on time jee bio oko 5 sati, sa tim što kad je bio upaljen uglavnom se ide na net, neki download preko wifi ili 3g, koristio sam dosta gps i svašta nešto čačkao tako da je po mom mišljenju to bilo ok. o nekom normalnom korišćenju nema govora do kraja sledeće nedelje. ;)

Na koliko si pržio osvetljenje?

Na full, stavljen je auto brightnes ali nisam primetio da ga je smanjivao. Možda je to neki bag kod ove verzije telefona.

Snimanje zvuka je jako dobro, i koristiću ga za snimanje sastanaka (tamo gde se pravi zapisnik naravno).

Edit: Moraću da potražim kako da ga rutujem ovaj meizu-ov maket me nervira pa cu da ga uklonim. . .samo da nadjem način pošto je dosta drugačiji od drugih mtk telefona koje sam sreo.

Poslednja izmena:
Ja se ne bih zezao sa time. Procitaj malo forum hdblog.it . cak ga je jedan polubrikovao. Kazu da je u internacionalnoj verziji bootloader cudno zakljucan i da su particije za recovery i sistem nekako izmesane. Kako je mod tamo napisao, razlikuje se u odnosu na 99% android telefona

Zanimljivo je da na internacionalnu verziju mogu da se flesnu sve 4 vrste roma dok na kineski telefon ne moze internacionalni rom. Stvarno cudno

Poslednja izmena:
Ja se ne bih zezao sa time. Procitaj malo forum hdblog.it . cak ga je jedan polubrikovao. Kazu da je u internacionalnoj verziji bootloader cudno zakljucan i da su particije za recovery i sistem nekako izmesane. Kako je mod tamo napisao, razlikuje se u odnosu na 99% android telefona

Zanimljivo je da na internacionalnu verziju mogu da se flesnu sve 4 vrste roma dok na kineski telefon ne moze internacionalni rom. Stvarno cudno

Da zbog toga ga još nisam ni pokušavao, mtk tools ga uopšte ne vidi kad ga prikačim to mi je dovoljan znak da ne čačkam ništa dok nemam pravi alat, vidim na meizufans da je jedan lik već brikovao telefon, i zbog toga se plašim čak da obrišem meizu market ili kako se već zove. (izdržaću dve tri nedelje ;) )

U cemu je draz ako bar jednom ne brikujes telefon? :) Ja ne znam koji nisam brikovao u prvoj nedelji probajuci sve zivo :)

pa i nije baš mudro brikovati egzotiku :D

Brikuju neiskusni :D
Za lopusinu znam da je brikovo bar 3 nova telefona, izvukao je neku pouku iz toga.

Poslednja izmena:
Brikuju neiskusni :D
Za lopusinu znam da je brikovo bar 3 nova telefona, izvukao je neku pouku iz toga.
Hahahah Istina istina :D P780 je bio naj ozbiljnija zrtva. cele noći je bio na aparatima i na kraju spašen.

@Vojkan U pravu si zato se i ustručavam da nešto više čačkam. . .ali to će verovatno potrajati oko 2-3 nedelje :D

Što se tiče rutovanja ono je lako i samo u setings pod Flyme nalogom treba izabrati open system privileges checkirati open ukucati šifru naloga, tel se restartuje i to je to.

@DaPimp u pravu si. . .ali red je ipak da se sačeka neki način za spašavanje telefona. kontam da mi sp flash tools kod ovog tel. ne bi pomogao.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]hgC1KN9lqkE[/YOUTUBE]

odlican review od 26min. Steta sto je na ruskom :(

[YOUTUBE]TVm42Bf2XXU[/YOUTUBE]

neki indus sa opisom belog modela

Gde nadjose 5 sati :)

Taj yunOS je napravljen od strane alibaba grupacije ?

Nemam pojma, jeste alibaba ga pravi, trebalo bi sve da bude isto posto je isto flyme 4.0 razlika je ispod haube plus neke integrisane kupovine preko alibabine grupacije.

^Лепо je требалo да га назову iSung!

*****ali su se sa tim skenerom otiska. Bio je neki render sa ovalnim koji mu dosta bolje stoji.

270 eura... Smesno...

U da, ovo je odlicna cena. Steta samo sto ne moze nasa carina da se izbegne :)

Taj kupon e bio 23-eg (na vrhu stranice sam postavio) ne verujem da još uvek važi, ali ništa ne košta da se proba ako neko želi da kupi.

Izašla danas nova verzija softvera, kažu da ima dosta ispravki i da baterija traje duže. Bag da neka slova u sms porukama zameni sa tačkama je ispravljen.

Što se tiče carine ja sam uzeo preko Meizu-a i oni su sve platili i DHL i carinu i porez.

Lepo bile su uračunate uvozne takse i DHL u cenu (450$) Da li im je to bilo samo za preorder ili je još uvek tako stvarno ne znam.

To je vec druga prica onda. Nisam ni znao za to, prvi put cujem. Izmedju njega i OnePlus sam izabrao ovaj drugi samo zato sto sam mogao da izbegnem carinu i pdv.

Vrh Dno