Ja ne verujem, kakva *****ka. Kad je pre dobila telefon??Dobijen na benchmark nagradnoj igri. Cccc.. Nezahvalna devojka
http://www.benchmark.rs/artikal/15_..._nagradna_anketa_poznata_imena_dobitnika-3695
Jadnooo aaa..Pa nije isporucen. Na oglasu pise sledece nedelje ga dobija![]()
Naruci iz kine ili cekaj. Plus mislim da je 16gb malo za ovaj telefon,al ajde.
Racunao sam nesto,sa ovim popustima uz kupone na aliju 16gb mozes da uzmes za oko 365dolara. To mu dodje negde 275e. Carinu mozda mozes proci sa 30,40e i opet je dista jeftiniji od tog na oglasu. U najgorem slucaju ako te ocarine debelo,ima da ti izadje ko taj na oglasu. Jedina mana sto moras da cekas 30ak dana dok ne dodje iz kine
Naruci iz kine ili cekaj. Plus mislim da je 16gb malo za ovaj telefon,al ajde.
Racunao sam nesto,sa ovim popustima uz kupone na aliju 16gb mozes da uzmes za oko 365dolara. To mu dodje negde 275e. Carinu mozda mozes proci sa 30,40e i opet je dista jeftiniji od tog na oglasu. U najgorem slucaju ako te ocarine debelo,ima da ti izadje ko taj na oglasu. Jedina mana sto moras da cekas 30ak dana dok ne dodje iz kine
Pa sto si ovako lepio slike na forum ? Pravi kvalitet se vidi ako zalepis za flickr ili nesto slicno pa serujes link posle na forum
Evo ubacio sam još 17 raznih slika. Ako ti nije teško da mi kažeš, da li se vide oni osnovni podaci o slici u mom albumu, ISO, ekspozicija itd?
Lopusina, kakva je baterija kod tebe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari