Šta je novo?

Meizu MX4

Pa sigurno je zanimljiviji One+ što se tiče custom romova, ja čekam decembar zbog Ubuntua i uskoro YunOS i zato je prevagnuo MX4.

Kod mene je prevagnuo Ubuntu u najavi, mada sad čekam i YunOS da probam. Ali na kraju krajeva moram priznati da One+ ima bolju i veću zajednicu a samim tim i više ROM-ova ijoš zanimljivih stvari koje volim.

Meizu MX4 Review English (gizchina.de): http://youtu.be/s5UjcIcnMiE

Uvek cekam da ovaj lik uradi review kineskog telefona pre nego sto donesem sud o istom. Ovaj traje 35min.
Malo losije prica eng,ali sta je tu je.

Poslednja izmena:
Pojavio se na KP ("Telefon je dobijen na nagradnoj igri i stize sledece nedelje." :)) - 380e .
Cena deluje korektno.

Jako mi se svidja MX4, tako da se dvoumim sta da radim.
Da li da kupim ovaj, da narucim iz Kine ili da cekam do decembra kada stize kod nas.

Naruci iz kine ili cekaj. Plus mislim da je 16gb malo za ovaj telefon,al ajde.
Racunao sam nesto,sa ovim popustima uz kupone na aliju 16gb mozes da uzmes za oko 365dolara. To mu dodje negde 275e. Carinu mozda mozes proci sa 30,40e i opet je dista jeftiniji od tog na oglasu. U najgorem slucaju ako te ocarine debelo,ima da ti izadje ko taj na oglasu. Jedina mana sto moras da cekas 30ak dana dok ne dodje iz kine

Pa nije isporucen. Na oglasu pise sledece nedelje ga dobija :)

Jel ste sigurni da je to ta devojka?
Posto je prodavac na kp neki Nemanja.

^^ A na kojoj drugoj nagradnoj igri dele meizu mx4 ? :) ta devojka mozda ima decka ili burazera

Mozda na nekoj u Kini :)
Sta ste napali na devojku,njen je poklon,neka radi sta hoce s njim :)

Racunao sam nesto,sa ovim popustima uz kupone na aliju 16gb mozes da uzmes za oko 365dolara. To mu dodje negde 275e. Carinu mozda mozes proci sa 30,40e i opet je dista jeftiniji od tog na oglasu. U najgorem slucaju ako te ocarine debelo,ima da ti izadje ko taj na oglasu. Jedina mana sto moras da cekas 30ak dana dok ne dodje iz kine

Mislim da je ok cena pogotovo ako 461 verzija gde je otključan Bootloader, kod Kineske verzije(460) nije. Plus neće se cimati sa carinom i čekanjem paketa.

Mislim da je ok cena dolar je oko 95din oko 100din ako se plaća preko paypal-a. Još ako je internacionalna verzija onda je stvarno ok kupovina, nema cimanja sa carinom i nema čekanja.

Devojka je dobila sad je njeno vlasnistvo i ima prqavo da ga i baci pod kola ako joj se hoce.
Sta ste napali devojku, cenim da je nekima ovde krivo sto ONI nisu dobili ovaj fenomenalni telefon.

A kako u decembru stize kod nas...ilegalno ili legalno preko operatera?

Bilo je price pre par meseci da se neki uvoznik opredelio da ga dovuce u srbiju. Videcemo da li ima istine u tome

Da okačim dve lepe sličice od noćas, koristio sam stativ, mesec je slikan sa optikom koja je kupljena kod kineza uvećanje je 12x (cena te optike sa stativom je nepuna 23$ na aliju) a zvezde sa dugom ekspozicijom od 15 sekundi.

Prilozi

• P41105-185123.jpg
    P41105-185123.jpg
    258.5 KB · Pregleda: 203
  • P41105-192902.jpg
    465.5 KB · Pregleda: 196
  • P41105-185411.jpg
    P41105-185411.jpg
    374 KB · Pregleda: 195
Poslednja izmena:
Pa sto si ovako lepio slike na forum ? Pravi kvalitet se vidi ako zalepis za flickr ili nesto slicno pa serujes link posle na forum

Poslednja izmena:
aj sad kad imaš flickr kači i ostale slike, šta se stidiš :)

Evo ubacio sam još 17 raznih slika. Ako ti nije teško da mi kažeš, da li se vide oni osnovni podaci o slici u mom albumu, ISO, ekspozicija itd?

P.S: Jutros mi je stiglo kaljeno Nilkin staklo za MX4 i sad se lakše otključava kad mu je zamašćeno staklo. Naime nekad kad je ekran masan od otisaka, obraza onda nije dobro prihvatao kuckanje po ekranu kad je zaključan.

Takođe sam instalirao pre neki dan kinesku verziju softvera zbog cloud storage-a od 1TB.

Poslednja izmena:
Lopusina, kakva je baterija kod tebe?

Zaboravio si i carinu 20% znači carina i pdv (40%) + 4000 špedicija. Vidi ako ima neko da šalje singapurskom ili nekom drugom poštom da nije kurirska jeftinije ćeš proći.

Vrh Dno