Šta je novo?

Meizu MX4

Kada sam narucivao tablet dhl-om, carina je bila samo 1%.

http://www.gsmarena.com/meizu_mx4-review-1162p2.php

The Meizu MX4 turned out an excellent performer when it comes to audio playback. It can easily carry the duty of your personal music player, making sure that all tracks will sound the way they were meant to.

The smartphone posted excellent scores all over the field when connected to an active external amplifier. It had no weak points to its performance and a decent if not quite class leading volume levels to score our approval here.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]QDk6saN-JKk[/YOUTUBE]

sigurno jedan od najlepsih mobova ikada napravljenih u beloj boji. Koliko perverzno izgleda sa upaljenim displejom,crna linija izmedju displeja i rama se bukvalno ne vidi.

Steta sto ne mogu da zivim bez stock androida ,inace bih sigurno uzeo ovaj mob.

gde toliko kosta? kod nas ima na KP 395e za verziju od 16gb pa navise do 500e

Mozda misli na italiju i nemacku gde se oficijalno prodaje. Tamo je 32gb 385e

Ako se vec ide na opciju iz nemacke onda bolje sa oficijalnog sajta. Dobija se model za eu trziste koji se razlikuje od kineza.

Pa mislim da je ovo zvanican prodavac, na stranici meizu.com/de u donjem levom uglu kao customer service se pojavljuje ova firma.
Koja je razlika kinez/eu?

Da. Mislim da meizu oficijalno prodaju preko tog sajta. Tako sam procitao kasnije..
Razlika je u otkljucanom bootloaderu i to sto na kineske ne mozes da fleshujes internacionalni software vec samo za kinesko trziste,pa onda moras da se smaras i da brises par kineskih apk

Ja i dalje ne mogu da se odlucim da li da uzmem ovo ili OnePlus One :(.

Pa mislim da je ovo zvanican prodavac, na stranici meizu.com/de u donjem levom uglu kao customer service se pojavljuje ova firma.
Koja je razlika kinez/eu?

Razlika je što bi eu model M461 trebao da ima otključan bootloader.

@Bojan MX4 je brži, lepši, bolja kamera itd. imaće manje romova (doduše trebalo bi da ima i Ubuntu) a One+ kontam ima brdo romova i malo je jeftiniji.

Poslednja izmena:
Ja se isto lomim za ovaj model..ali kako stoje stvari izgleda da cu da uzmem thl 5000:D da preguram do sledeceg leta kad vec budu u ponudi Z4 i ostali premijum modeli.

@Bojan MX4 je lepši

Nijedan telefon nije lepsi od Bamboo edition OnePlus One. Jeste skuplji od obicnog 64GB modela i ne moze se kupiti izvan Kine, ali da je najlepsi smartfon koji moze da se kupi, tu nema zbora.

Lep je telefon, ali steta sto je sa strane braon plastika.

Nijedan telefon nije lepsi od Bamboo edition OnePlus One. Jeste skuplji od obicnog 64GB modela i ne moze se kupiti izvan Kine, ali da je najlepsi smartfon koji moze da se kupi, tu nema zbora.
Korektnije bi bilo da si napisao npr po mom misljenju najlepsi bla bla.
Sto se mene tice retko ruzan telefon u toj varijanti,mozda cak i ruzniji od s5

Ovde samo jedan čovek nabavio mx4 do sada??? :)

Ja se razmisljam da ga uzmem u Nemackoj...ali samo se razmisljam za sada..ili da cekam narednu generaciju telefona Z4, M9 itd...a smorio me P780, malo je 1gb rama, ume dobro da zastuca, a i baterija nakon godinu dana koriscenja drasticno oslabila..videcu

Sta bi sa onom pricom da ce u decembru neki nas uvoznik poceti da ga dovlaci u srbiju ?

A ja se razmišljam da ga stavim u oglase i prodam. . .fali mi menjanje romova. :/ Kontam da roknem cenu 420e a da ga prodam za 400e u pitanju je internacionalna verzija.
Šta vi mislite?

uh mozes da pokusas. ali ne verujem da ces prodati za toliko. ipak je 16gb,a i relativno nepoznat mob.

koje su mu jos mane uz rom ? cenim baterija i nedostatak meni i back dugmeta ?

Pa baterija mu i nije problematična meni drži dan ipo korišćenja ali mi je uvek neka vrsta interneta uključena ili WIFI ili 3g nešto preko 5 sati Sot. Nedostatak Back dugmeta je problem prvih para dana dok se ne navikne na osnovne funkcije.

Kako funkcionise root ? Citao sam negde da konstantno smara sa nekim pitanjima kada je ukljucen ..

Vrh Dno