Šta je novo?

Meizu MX4

Ovo sto si napisao i nema bas nekog smisla.

Da mi se ne dopada ne bih ni otvarao temu i pisao u istoj jer obicno to radim ako me neki uredjaj ne zanima.
Kad sam ja otvorio Xiaomi MI2 temu ili Meizu MX3 mnogi nisu ni znali sta je Kineski telefon, tako da si potpuno pogresno shvatio moj post.

Edit: A ovo sto sam napisao i kako si ti to shvatio pa izvini ali ne vidim laz. Jesam li nesto izmislio? Izvini ako ti ne odgovara ali moze da se odnosi na sve kineske proizvodjace jer kladim se da i ti sam znas kakva je kontrola kvaliteta i podrska istih. Mozda postoji cenzura po tom pitanju na forumu za koju ne znam?

Poslednja izmena:
Ovo sto si napisao i nema bas nekog smisla.

Da mi se ne dopada ne bih ni otvarao temu i pisao u istoj jer obicno to radim ako me neki uredjaj ne zanima.
Kad sam ja otvorio Xiaomi MI2 temu ili Meizu MX3 mnogi nisu ni znali sta je Kineski telefon, tako da si potpuno pogresno shvatio moj post.

Edit: A ovo sto sam napisao i kako si ti to shvatio pa izvini ali ne vidim laz. Jesam li nesto izmislio? Izvini ako ti ne odgovara ali moze da se odnosi na sve kineske proizvodjace jer kladim se da i ti sam znas kakva je kontrola kvaliteta i podrska istih. Mozda postoji cenzura po tom pitanju na forumu za koju ne znam?

Emix ajde nemoj da se lažemo molim te. Godinama si na forumu i znam šta pišeš i na koji način, kada vidiš priliku da izhejtuješ nešto, ne gledaš da li je u pitanju Meizu, LG, Huawei, Sony, HTC ili Apple, prosto nema nikakve veze sa tim da li si ti otvorio temu ili ne. Ne brate, nije laž, i ne postoji nikakva cenzura, već čisto kako nekad na podrugljiv način umeš da napišeš post. Naravno, to su te predrasude da ako je nešto iz Kine mora da ima lošu kontrolu kvaliteta, da je jeftino i loše urađeno, a i sam znaš da postoji milion primera koji su te uverili u suprotno. Nemojmo više da se bavimo tobom, ajde priznaću da sam pogrešio što se tiče tvog posta i neka to bude to.

ne trolujem te šta ti je, ko da si progutao motku :)

pišete romane i raspravljate se o komadima plastike a ja jednu liniju i odma troll ccc

Poslednja izmena:
@Gizmo Nisu to predrasude vec su to cinjenice, *** takvo je stanje za sad. Tj. takvo je stanje kod njih oduvek, ja nemam bas pozitivna iskustva. Ali ide na bolje zadnjih pola godine recimo.
A ovo za hate... pa mozda sam se ranije i vise i cesce upustao u te ******stine, kad te neko izbaci iz takta svojom gluposcu obicno odreagujes kako ne teba.

Ja mislim da ne hejtujem vec iznosim misljenjem sa kojim se mozda ti i velika vecina nece sloziti ali iskreno zabole me, ja samo iznosim svoje misljenje zato forum i sluzi. Ne ocekuj da se svako i u svakoj temi slozi sa tobom.

Poslednja izmena:
Emix-ov post je cist hejt. :D
Istina :)

U borbi Bench vs Emix, ja stavljam pare na Emix-a.

Pise ta vest ali mislim da ga jos nisu ugradili u neki mtk ,to jest 6595 ga nema u sebi.
Ima test zvuka na bbs.meizu.cn izmedju mx3 i mx4 i kazu kinezi da su rez slicni ali da je ipak mx3 bolji po tom pitanju

Poslednja izmena:
Danas sam negde procitao da iskoriscenje wolfsona dosta zavisi od softvera (mozda i nekih drajvera).. zato i postoji voodoo fix, isto tako mislim da na nekim LG i bada telefonima wolfson nije iskoriscen kao u SGS I ili posebno u ovim novijim. Ima nesto po head fi na tu temu. Isto tako vazi i za ostale, neki su pisali da obican apdejt moze primetno da poboljsa zvuk, npr prelazak sa 4.1 na 4.4 na nekom telefonu sa snapdragonom npr.

Google translate nekog chajniza koji je testirao audio na MX4

By convention, we use a professional sound card entry form, combined with a common analysis, providing an intuitive measurement results, MX4 maximum output level for -5.5dB, which can be considered a greater level value in conventional designs. iPhone series -6.5dB to -7dB, Meizu MX3 -7dB, HTC One E8-6.3dB, One M8 -4.4dB, Lenovo K920 for -7dB, and more phones output level is usually between -20dB to -10dB .

[YOUTUBE]Zg8QxjXNfSY[/YOUTUBE]

Kvalitet i stabilizacija nisu bas sam vrh al dobro.

Sa kog sajta je najsigurnije naruciti? Snasao sam se da ga preuzmem u Austriji pa da ne placam carinu kad se vracam u Srbiju...

Na pandawill-u je 450$, 509$ za beli, na aliju oko 450$ (pretpostavljam da šalju u roku od 2-3 dana) na zvaničnom sajtu je 450$ sa slanjem krajem oktobra i plaćenim delom carine(22-24%plaćaju).

http://imgur.com/a/5mWdq#0

Par slika meizu kamere od coveka sa meizu eng foruma koji zivi u kini. Zanimljiva je njegova prica kako je kupio mob. Otisao u njihovu prodavnicu pricao sa menadzerom,valjda kada su videli da je stranac izasli mu u susret i rekli mu da dodje sutra i podigne mob. I ladno mu daju nikada redju belu verziju moba sa sve sluskama unutra ;)

Poslednja izmena:
Imgur srozava kvalitet (smanjuje rezoluciju + kompresija).

Nasao malopre ovo, sjajno deluje mx4 ekran

15010171648c8401e59ddo.jpg

Poslednja izmena:
http://imgur.com/a/5mWdq#0

Par slika meizu kamere od coveka sa meizu eng foruma koji zivi u kini. Zanimljiva je njegova prica kako je kupio mob. Otisao u njihovu prodavnicu pricao sa menadzerom,valjda kada su videli da je stranac izasli mu u susret i rekli mu da dodje sutra i podigne mob. I ladno mu daju nikada redju belu verziju moba sa sve sluskama unutra ;)

Ja za sivu verziju ne bih dao ni 200$, a bela mi je vrh, čak toliko da ću ga verovatno kupiti.

Ja na primer uopšte ne volim belu, tako da mi siva ekstra, i sviđa mi se što ovaj put nije bela pozadina kod svih telefona nego su jednobojni. Crni MX3 je bio beo od nazad, to mi je baš bilo ******.

Lolčina - bela verzija ode na preko 500$... ludi Kinezi...

Preko dhl-a ?

To ti stize sledece nedelje ?

Vrh Dno