Šta je novo?

Meizu m2 note

Skini na komp, pa prebaci u telefon.

Za svaki slučaj proveri md5 da ne bude corrupted download.

Puno je cimanja bilo za custom rom, a ja nikad nisam imao vremena. Generalno su hvalili brzinu, a kudili bateriju i kameru.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kamera je jedino sto nije bolje od stocka,mada sam procitao negde da je neko portovao flyme cameru za cm/los,
Ja izvlacim od 6 do 6 i po sati SOT-a.Dok na stocku je bilo negde oko 5.

Sent from my M2 Note using Tapatalk

Imam problem sa telefonom,vracao sam se sa flyme 6 beta na zadnju stabilnu verziju 5, instalirao sve i prodje, pali se telefon prodje onaj flyame znak i posle toga crn ekran.
Jel nailazio neko na slican problem /

Nisu mi baš najjasniji šta rade, sto i jedan apdejt izbacuju a telefon nikako da mrdne od androida 5.

Meni ne smeta, radi mi superstabilno i ima dosta novih opcija tako da verzija Androida ne igra ulogu ama bas nimalo.

Nisu mi baš najjasniji šta rade, sto i jedan apdejt izbacuju a telefon nikako da mrdne od androida 5.

Zato što tako rade Kinezi. Oni sredjuju svoj sistem, a Android verzija ostaje ista. To je tako sa uredjajima od 100-130€.

Generalno za te pare Samsung ili LG ili neki drugi poznatiji brend ne bi ni izbacio update.

Meni je iskreno ovo mnogo bolje.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Meni se ne svidja ovo sto rade. Lazu bas puno sto se tice flyme 6 stable verzije. Odlazu stalno za dve nedelje...

Pa realno...cimaju se i ovoliko za bilo kakav update na telefonu od 150e sto je veliki plus.Mnogo veci blam je kad ti na flegsipu od 800-1000e kasni update pola godine.

Meni ne smeta...radi i ovako ok, vise ne obracam paznju na to da li je i koja verzija, kad dobro radi..a update ako dodje dodje, fon cu ionako menjati tek kad crkne.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Zar nije bolje onda da cute i da rade pa kad zavrse nek se hvale.
Flyme 6 i noviji android cekaju i korisnici daleko skupljih Meizu modela nego nas m2 note...

Kinezi se jos uvek cimaju za update ovog telefona sto je za svaku pohvalu. Ja imam Samsung A5 najnoviju verziju i jos uvek nemam Nugat recimo, tako da ziveli Kinezi. :D

Jeste da je 6 beta, ali ja ne nadjoh ni jedan bag, meni sve ovo super.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Mene je potrosnja baterije koja je prevelika i notifikacije koje kasne naterale da se vratim peticu. Cekam stable verziju pa da ocenjujem

Jesi li iskljucio pametnu potrosnju baterije? Posto nije bas pametna, ja sam sve to iskljucio, ostavio samo one bitne app da rade u pozadini i sada baterija drzi odlicno

@ Acky,75 da li se može kompletno isključiti smart background ili moraš jednu po jednu app u Security - Permissions - Run in background?

Poslednja izmena:
da li je neko video ovako nešto na ovom ili bilo kom drugom telefonu? kao da neka aplikacija pokušava da pošalje sms...jedine nove app koje sam instalirao su za lenovo i xiaomi fitness narukvice...inače, ne znam nikog u pirotu:)S70524-210514.jpg

Flyme 6 najavljen za jul...

Gde se isključuje ta pametna potrošnja baterije, jer mi se čini da mi sa ovom betom baterija upola kraće traje?

stavih sinoć 6.1.0.0A...na prvi pogled sve po starom, ne vidim ništa novo...

Da li neko zna, ima li neki firmware za ovaj fon normalan srpski jezik (prevod na 5.1.0.6G je poluzavrsen)? Može i hrvatski/bosanski samo da nije svaka 3 rec na engleskom?

Послато са m2 уз помоћ Тапатока

Udji u security, premissions, run in background i onda ces videti opcije...

Hvala na odgovoru. :wave: Podesio sam kako sam znao (ne znam za ove gugl aplikacije da li treba da stavim disallow ili keep runnin in background), sad ostaje da vidim hoće li bi razlike.

Udji u security, premissions, run in background i onda ces videti opcije...

Uđem u SECURITY i vidim : Phone password, Vault, App lock, Privacy mode, Notification access, ROOT permissions, Administrators & credentials i Sim card lock, ali nešto što ima RUN IN BACKGROUND ne mogu nigde da nađem. Problem je što ne mogu da se vratim nazad na 5.xxx verziju, jer mi se ne brišu sve aplikacije i podešavanja, a kad to uradim bez brisanja, telefon se šokira i samo blica plavo svetlo po ekranu.

Vrh Dno