Sto ne napises utiske ? Ako vec koristis duze vreme, kakav je u odnosu na flyme prednosti, ,mane etc.
Mene konkretno interesuje jel ima drastican uticaj na bateriju? tnx
Nisam prozvan, ali mogu da odgovorim. Koristio sam sva tri izdanja sa xda i sada sam konkretno na Lineage 14 beta3 (izasla beta4). Sto se baterije tice ja sam zadovoljan, verovatno do stabine verzije to ima da bude jos bolje. Na xda forumu se zale da je autonomija slabija nego ma flyme-u, ali ne mogu da kazem da je to neki problem kod mene. Istina odavno sam krostio flyme pa sam i zaboravio detalje. Inace sam flyme je koristio dosta agresivno gasenje pozadinskih aplikacija radi ustede baterije, pa su ljudi imali silnih problema sa notifikacijama. koliko vidim i sa flyme 6 nije bolje. Opsti utisci su odlicni. Treba biti malo strpljiv, ima sitnih bagova, doduse meni nijedan za sada ne smeta i nemam problema i kazem svaki bild je sve bolji i bolji. Preporuka za sve koji hoce da instaliraju. Najveca mika je otkljucavanje bootloadera mada postoje detaljna uputstva. NIKAD se vise na vracam na flyme.