Šta je novo?

Meizu m2 note

Uđem u SECURITY i vidim : Phone password, Vault, App lock, Privacy mode, Notification access, ROOT permissions, Administrators & credentials i Sim card lock, ali nešto što ima RUN IN BACKGROUND ne mogu nigde da nađem. Problem je što ne mogu da se vratim nazad na 5.xxx verziju, jer mi se ne brišu sve aplikacije i podešavanja, a kad to uradim bez brisanja, telefon se šokira i samo blica plavo svetlo po ekranu.

security----permissions---run in background

tu imaš padajući meni za svaku aplikaciju posebno pa postavi keep in background za koje hoćeš da budu aktivne stalno...

a ulaziš direktno u security aplikaciju, ne kroz settings....

Poslednja izmena:

tu imaš padajući meni za svaku aplikaciju posebno pa postavi keep in background za koje hoćeš da budu aktivne stalno...

Hvala! Nisam znao za ovo!

Hvala! Nisam znao za ovo!

U prvih 15 sekundi isključio bar 30 stavki!...

Jel flyme 6 zakljucava kojim slucajem bootloader ako ga flesujem iz twrp-a,bez onim preloader fajlova.Flyme 5 sam tako flesovao i bootloader ostaje unlocked.

Polio ga prije 20 dana vodom i unistim zvucnik. Jutros mi stigao i namontiram ga sve radi super, glasniji nego sto je bio. Najbolje od svega zvucnik kosta 1.25 dolara. :D

Neverovatno da crkne tako lako.
Dobro da si uspeo da otvoris kuciste bez ostecenja ekrana...
Da li neko zna kada ce (šestica)?

Dosta je vode zavrsilo na njemu tako da je dobro da je samo zvucnik crkao. Lako ga je rastaviti nema nekih fora oko toga.

Ja sam i dalje na beti i nije do sad zakazala nijednom.

Meni je bogami zatrokirao i to kad mi najvise treba.I baterija je osetno slabija.Znaju da zablokiraju mape, nekad ucitava dialped za zvanje,cesto se upali kamera kad ga otkljucavam,zaledi se ponekad.Nije se to nekad desavalo.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Meni je bogami zatrokirao i to kad mi najvise treba.I baterija je osetno slabija.Znaju da zablokiraju mape, nekad ucitava dialped za zvanje,cesto se upali kamera kad ga otkljucavam,zaledi se ponekad.Nije se to nekad desavalo.

Tako i kod mene, sve isto... Ja sam vec pomislio da mi polako crkava.. od starosti.

Bice da imam srece. Jedino sto nemam obavjestenja na Viberu, ne rade ama bas nikako. I par puta mi je usao u aplikaciju kad sam ga ostavio otkljucanog pojma nemam kako. Sve ostalo je uredno.

Izašao juče Flyme 6.1.0.0G stable.
Nisam još instalirao, čekam neke utiske ...
Čuo sam za sada da ima problem sa Facebook app - mora starija verzija, nova puca.

Facebook? :d

Ajd da probamo 6icu konacno...
dal' ce ici kroz OTA kao i betu kad su grunuli greskom?

Cini mi se da baterija na 6,1 stable bolje drzi nego na beti,jedino sto extra smeta je nedostatak setings precice kao i na beti, steta.Inace solidno radi i svidja mi se sto su optimizovali bateriju koja je na beti bila nikakva.

Dodje mi da vratim sve na onu zadnju peticu, ovo sad sve jedno poprave drugo pokvare...

Lepo radi 6G, ne baguje ali, ekvilajzer ne utice na youtube, nearby devices izostaje u fajl menadzeru a to mi je zavrsavalo veliki posao. Nema ni onaj debuger, tu sam stavljao opciju da mi pokaze otisak kada tapnem po ekran...

Poslednja izmena:
Izgleda da mi brickovan tel posle apgrejda na 6, nece da se upali nikako... Ne znam da li je zbog otkljucanog bootloadera... Ima li mu pomoci ili da razbijem *****?

Sent from my F3311 using Tapatalk

Jel daje neke znakove zivota?

Da nisi flesovao 6 bez brisanja preloadera?

Poslednja izmena:
Nikakve. Nisam brisao nista, niti radio wipe data.

Edit: Video sta sam zeznuo, ali moze unbrick, srecom. Nisao obrisao preloader iz zip fajla... [emoji23]

Sent from my F3311 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bice da imam srece. Jedino sto nemam obavjestenja na Viberu, ne rade ama bas nikako. I par puta mi je usao u aplikaciju kad sam ga ostavio otkljucanog pojma nemam kako. Sve ostalo je uredno.
Idi u Security, pa u App permissions i za Viber stavi Allow running in background.

Flyme 6 global ima bagove, ne preporucujem. Vratio sam 6 betu koja radi savrseno.

Ja cu se po svoj prilici vratiti na peticu iz decembra, posto ovo ponekad zabada koliko i beta verzija...ovde zabada hengauts, opet se kamera cesto puta pali kad kreces da otkljucavas fon, hrom ume da se ucitava duze, problemi sa kacenjem na wifi(treba mu vremena da se nakaci),imenik i dialer duze otvara i u nekim momentima ume da zaledi, kao da na jednom jedinom jezgru radi.

I meni se čini da bi mi to bilo najbolje... kako beše ide to vraćanje na prethodne verzije?

Meni izgleda da jedina stvar koju oni mijenjaju je font na digtalnom satu...

I šta je na kraju najbolja preporuka za 6-icu, odraditi update ili ne? Jel bolje ili nije bolje?

Sent from my Honor 8

Nije, ne dobijas nista, samo bugove, potrebno je to jos ispeglati, ja se danas vracam na 5

Takodje se vracam na 5. Baterija krace traje, bag pri otkljucavanja ne retko pali kameru, konektovanje na wifi traje dosta duze nego na f5...

A preporuka za neki custom rom? Kad se vec igram...

Lineage OS od Moystera sa XDA.

Vrh Dno