Šta je novo?

Meizu m2 note

Stigao mi tempered glass. 1.20€ za tačno dve nedelje.
Nema rupicu za kameru, ali ja zadovoljan za te pare.
uploadfromtaptalk1467377872625.jpg

Screen Protection Tempered Glass Film For Meizu M2 mini mx5 mx2 mx4 pro mx3 M2 NOTE Screen Protector Hardness Accessories case
http://s.aliexpress.com/IFRzErqE
(from AliExpress Android)

M2 Note

Quick pitanjce: Moze li da se otkljuca telefon dok je jos pod ugovorom kod Telenora? Rece mi covek da kao ne dozvoljavaju otkljucavanje, pa me zanima ima li neki workaround.

Stigao mi tempered glass. 1.20€ za tačno dve nedelje.
Nema rupicu za kameru, ali ja zadovoljan za te pare.

Gde li ovo iskopa??? Meni kad su zamenili ekran morao sam da stavim ponovo zaštitno staklo, imao sam jedno u rezervi, ali mi uleteše dve trunke prašine i morao sam da ga bacim (ne podnosim one "vazdušne džepove" na ekranu). Te sam našao OVO jer je do pre dva dana bilo sa ne znam koliko popusta pa sam naručio tri komada za 4 evra. Ovde ima rupica za prednju kameru.

Nem pojma, ukucao tempered glass i ono izaslo mi to, rekoh ajde da narucim. Leto ide, mnogo prasine i peska, pa da ga sacuvam, kad dodje hladnije skidam ga.

jel ti lepo leglo po coskovima? meni sa tim kao tvojim uvek ostane kao minijaturna paukova mrezica, i to se posle nedelju dana rasiri na ogromni mehur...... probano sa 3 komada

Ja sam malo zaebao kod home dugmeta, mozda milimetar ide levo, ali mrzi me stvarno da se cimam. Slikacu danas kad se vidim sa devojkom, pa cu okaciti fotku da vidis.

ma nebitno to tvojom greskom... meni je su sva stakla bila takva, da u gornjim coskovima ostane malcice vazduha,bas bas malo,jedva se vidi,i nece da se istisne...kao da je lepak los... i onda se prosiri posle nekoliko dana

Ne znam, nemam vazduha. Slikacu, pa ćeš videti. Posle nedelju dve ću videti da li ima vazduha.

Možda ti ne znaš da lepis [emoji12]

M2 Note

Ne znam, nemam vazduha. Slikacu, pa ćeš videti. Posle nedelju dve ću videti da li ima vazduha.

Možda ti ne znaš da lepis [emoji12]

M2 Note

lepio sam na 5-6 telefona,uvek bez problema... samo za moj m2 note, ti sto su stigli no name kao tvoji, ne hvataju po coskovima lepo,ostane kao ta paucina precnika 1-2mm.... posle postane ogromno

Nema Meizu Google backup. Ima samo da vratiš iz Google account-a kontakte, calendar i tako to što imaš u sync-u, vraćanje aplikacija i podešavanja njet

M2 Note

pre par dana stiže 5.1.7.0A, oko 100mb velik update...i dalje sve isto na prvi pogled...

Ja ga imam od utorka. Inace sta si ocekivao? :trust:

Ima li neka fora za sync kontakta sa Outlook-a?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Iz Outlook-a ih exportuj u csv fajl i ubaci u google kontakte ili samo taj fajl ubaci u telefon i onda iz kontakt aplikacije import from disk

Ima li neko problem sa sinhronizacijom kontakata sa Vibera?
Prikazuje da nijedan kontakt iz imenjka nema viber aplikaciju, i to se dešava baš često. :/

Iz Outlook-a ih exportuj u csv fajl i ubaci u google kontakte ili samo taj fajl ubaci u telefon i onda iz kontakt aplikacije import from disk
Odradio ovo prvo, nego sam mislio da bude povezan sa outlook nalogom, vidim da ne moze.

Postovao sam sliku mog ekrana sa zutom flekicom na zvanicnu facebook stranicu Meizu Srbija... zivo me zanima sta ce da odgovore ako uopste odgovore :D

Uradila ali ne daje dugoročno rešenje. Uvek isti problem, koji se pojavljuje...

Uradila ali ne daje dugoročno rešenje. Uvek isti problem, koji se pojavljuje...

prouči još jednom koji kontakti ti se prikazuju u phone booku, i šta je uključeno da prikazuje, da li gmail kontakte, ili još neke grupe kontakata...i mislim da je meni pomoglo kad sam isključio google people sinhronizaciju, a koliko se sećam isto je i meni bilo da se izgube viber kontakti...uglavnom, nešto je oko toga, prikaz kontakata i google sinhronizacija...

a kad smo već kod sinhronizacije i kontakata...postoji li način da se nekako kontakt koji ja ubacim u telefon pojavi i u gmail kontaktima? dakle, ubacim kontakt u telefon direktno, stoji da je recimo u grupama flyme/my contacts, uradim sinhronizaciju kontakata i ništa, ne pojavi su u google kontaktima kad proverim na kompu? probao sam sve što mislim da je moguće, ali nikako da kontakti koje sam napravio u telefonu odu na gmail, ima li nekog rešenja, ili ja nešto radim pogrešno?

Poslednja izmena od urednika:
prouči još jednom koji kontakti ti se prikazuju u phone booku, i šta je uključeno da prikazuje, da li gmail kontakte, ili još neke grupe kontakata...i mislim da je meni pomoglo kad sam isključio google people sinhronizaciju, a koliko se sećam isto je i meni bilo da se izgube viber kontakti...uglavnom, nešto je oko toga, prikaz kontakata i google sinhronizacija...

a kad smo već kod sinhronizacije i kontakata...postoji li način da se nekako kontakt koji ja ubacim u telefon pojavi i u gmail kontaktima? dakle, ubacim kontakt u telefon direktno, stoji da je recimo u grupama flyme/my contacts, uradim sinhronizaciju kontakata i ništa, ne pojavi su u google kontaktima kad proverim na kompu? probao sam sve što mislim da je moguće, ali nikako da kontakti koje sam napravio u telefonu odu na gmail, ima li nekog rešenja, ili ja nešto radim pogrešno?
Kod mene normalno, pojave se u google kontaktima, a radi i sync sa outlook kontaktima kad se ubaci Outlook app. Proveri pod all contacts.

Inace, autobrigtness ne radi? Barem kod mene ne menja jacinu bez obzira na osvetljenje.

Poslednja izmena:
Nije problem imenik, nego unutar aplikacije viber, ne prikazuje nijedan kontakt kao viber, ali kad idem na all contact izlista mi ceo imenik...

Obriši viber, pa vrati. Imaš backup, sve poruke će sačuvati.

M2 Note

Nazad
Vrh Dno