Nije problem imenik, nego unutar aplikacije viber, ne prikazuje nijedan kontakt kao viber, ali kad idem na all contact izlista mi ceo imenik...
Ali kontakti na gmailu i jesu sredjeni, radi sinhronizaciju, sve odradi dobro. Svi kontakti su na gmailu, od prvog androida, ali problem sa viberom i dalje postoji.
Kad udjem na viber on prikazuje sve kontakte u imeniku pod opcijom All ali kad odem na opciju Viber (da izlista samo korisnike koji koriste aplikaciju) tu nastane problem jer tada ne prikazuje nijedan kontakt. Kada opet odem na all izlista ceo imenik i tako u krug.
Tu gde stvara zutu fleku, tu greje, kontam da mu je tu procesor. Evo kod mene zagrejan dok je upaljen tapatalk... Isto iz Telenora. Nosi i vidi da li mogu da zamene.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Prilično se greje, kod mene jos nema flekica [emoji3] za sada...Pardon, greje sa leve gornje strane. ☺
I ti si preso sa win na m2 note, koju lumiu?Covek sa kojim sam menjao Lumiju za ovaj, kupio ga januara, valjda nece sada...
Pa čekaj što si menjao tako sjajan telefon za ovu kantu? [emoji12]640xl.
Au, nemoj sad i ti... [emoji1]Pa čekaj što si menjao tako sjajan telefon za ovu kantu? [emoji12]
Sent from my m2 note
Pa u wp temi se kunu u tu lumiu [emoji3]Au, nemoj sad i ti... [emoji1]
Za kontakte i azuriranje softvera procesljaj temu, nekoliko puta je vec pominjano, a za fleku vidi u servisu, to je vec problem hardverske prirode.Pozdrav
Imam nekoliko problema sa ovim telefonom, koji su poceli u poslednjih par nedelja. Brise mi konstantno neke kontakte, i nece da odradi sinhronizaciju sa google nalogom. Drugi problem je zuta fleka koja se pojavila u gornjem desnom uglu ekrana, nije velika ali iritira. I trece, jos uvek mi nije izbacio update, kad odem na upgrade, kaze da sam na aktuelnoj verziji 4.5.3I.
Ima li nekog resenja, ili da ga nosim u Telenor da se zalim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari