Šta je novo?

Meizu m2 note

Al to je a, i jos nije izasao.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Meni je ista, šta znam. Ne obraćam puno pažnju sad baš u sitne detalje.

Konkrektno mislim na fokusiranje blizu, u makro modu. Jel se muci fokus i kakva fotka ispadne ostra ili mutna?
Ako ti nije problem okini jednu i javi 🙂
Hvala🙂

Ja sam juče instalirao 5.6.4.7. lepo radi, kamera je odlična. U suštini sam zadovoljan, osim otvaranja Vibera, treba mu sigurno 4-5 sekundi da ga otvori što me izluđuje. Ima li još neko ovaj problem?

Ima li na xda neka bolja kamera aplikacija? Nešto me nervira ova stock, često i brljavi, a ne bih da instaliram neku iz prodavnice.

Hehe,mozda je tim iz huaweija presao u meizu.[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Ja i dalje cekam I verziju softvera -.-

Neće više biti I verzija, biće G 😛

Verovatno krajem aprila.

Takođe. Ne mogu ja A nikako.
Što ne možeš?

Ja iskreno mogu samo da razumem da ljudi čekaju I odnosno G zbog srpskog jezika.

Kineske aplikacije sam izbrisao i ovo mi kao da nisam ni prešao na A.

Ma koji crni srpski jezik, nego ne mogu da menjam ROM devojci, ubice me 🙂

Udji u BuildProp promeni tamo i stavi flyme 5 internacional. Promeni i build number i verziju, na brzinu se reši kineskih aplikacija i eto 😀

Da li moze neko da mi okaci SystemUI.apk sa 5.1.4.0? Nesto sam pokusavao i nisam napravio backup a mrzi me da reflesujem rom opet.

Konkrektno mislim na fokusiranje blizu, u makro modu. Jel se muci fokus i kakva fotka ispadne ostra ili mutna?
Ako ti nije problem okini jednu i javi 🙂
Hvala🙂

https://flic.kr/p/G8Pek2

Da li moze neko da mi okaci SystemUI.apk sa 5.1.4.0? Nesto sam pokusavao i nisam napravio backup a mrzi me da reflesujem rom opet.

https://www.dropbox.com/s/n0mmh90s9nct0jv/SystemUI.apk?dl=0

Poslednja izmena:
Nema na cemu x2 🙂

Nisam nasao da poredim nego pitam za kvalitet kamere. Trenuto imam z2 a svideo mi se ovaj m2 note. Zanima me kvalitet slika po danu vs z2?

Poslednja izmena:
Nisam nasao da poredim nego pitam za kvalitet kamere. Trenuto imam z2 a svideo mi se ovaj m2 note. Zanima me kvalitet slika po danu vs z2?

kvalitet slike,ako imas ruku cvrstu kao banderu i ako se niko ne pomera, po danu, je super!
ako se nesto malcice pomeri,slika je mutna, to je najveca boljka kod skoro svih "kineza".

u zatvorenoj prostoriji, preko dana, slike su (barem po meni) ocaj... pre 2 dana sam bas pokusavao da slikam kuciste za oglase, posle 10 slika sam se iznervirao i uzeo od brata g3 i zavrsio sve iz prve...

Meni je kamera odlicna. Cak i na jako losem svetlu. Ali napominjem da sam dobio novi aparat koji se po svemu razlikuje od starog pa i po kameri. Fotke na dnevnom svetlu su ostre i dobre dinamike. Mogu da okacim full res primere. Doduse, meni je fotogrfija i mirna ruka usko povezana s poslom 🙂

Nazad
Vrh Dno