Šta je novo?

Meizu m2 note

Ne krcka uopste. Bas je utegnuto. Primetio sam jos jednu cudnu stvar. Fotkao sam iste predmete u identicnim uslovima kao i sa starim i fotke su sa manje suma. Uporedjivao sam bas detaljno. Cudno. Primecujem da je izrada generalno bolja od starog primerka. Ne nesto specijalno ali dovoljno da se primeti. Ono sto mi je cudno je razlika u panelu ekrana. Uopste nisu isti.

Ne krcka uopste. Bas je utegnuto. Primetio sam jos jednu cudnu stvar. Fotkao sam iste predmete u identicnim uslovima kao i sa starim i fotke su sa manje suma. Uporedjivao sam bas detaljno. Cudno. Primecujem da je izrada generalno bolja od starog primerka. Ne nesto specijalno ali dovoljno da se primeti. Ono sto mi je cudno je razlika u panelu ekrana. Uopste nisu isti.

Hajde mi samo reci kako ti izgleda ovo ležište za sim kad se zaklopi, ako ne leži ono 100% fino kao što je na većini ovih "starijih" onda sam sto posto siguran da je kvalitetnija izrada.

Lezi bolje nego kod starog. Takodje, drugacije se otvara nekako kao da je sve utegnutije i kao da "dihtuje" bolje. Power i volume tasteri ne krckaju kao na starom takodje.

Zavisi od serije do serije onda, kao i kod svih.Kod mene je i dalje sve savrseno.

Kako ide downgrade?

Što se tiče contacts related drain-a, koliko se sećam potrebno je sve ostaviti da sync-uje, tako se rešava.
Pod sve, mislim na sve naloge,viber, telegram,itd kojima je to potrebno.

Prvo probaj tako da rešiš.

Žena mi je još na 4.5.4A verziji, pa sam hteo nešto novije da joj stavim, ali ne žali se ni na jedan bug pa razmišljam.

Djilkoš mi je pomogao oko toga, ali sada čitam i vidim da su se za svaku verziju, čak i stable, žalili na neki bug.
Nemam pojma, razmišljam da joj instaliram i verziju, dodje mi lakše. Da se ne zezam sa malwerima kojih ima u izobilju na A verziji. Nisam pametan, možda je najbolje ne dirati ništa dok radi. [emoji2]

E hvala ti za ovo rešenje za problem s kontaktima
Prethodno sam još morao da uključim sve izvore kontakata u app za tel
I onda sam stavio sve da se sinkuje i voila - nema više draina
Blagodarim

tipitilk

Poslednja izmena:
E hvala ti za ovo rešenje za problem s kontaktima
Prethodno sam još morao da uključim sve izvore kontakata u app za tel
I onda sam stavio sve da se sinkuje i voila - nema više draina
Blagodarim

tipitilk

pa upravo je u tome problem, kad ostavim da se sve sinkuje pojavi se contacts related drain? sad kad sam isključio google contacts sinkovanje momentalno je nestao contacts related drain baterije...

stigao mi ekran za 10 dana.
ocaj je, boje su uzasne i kao da je HD a ne fullHD. Plus kao da je neka dlacica unutra, uz ivicu,i malo prelazi preko displeja i vidi se....
dosle su iskrojene samolepljive tracice,stavio sam ih, ali su izgleda predebele i sada dugme ne strci malo van stakla,nego je upalo unutra.... ko zna kako ce da bude kad ga zatvorim skroz,tj kad stavim ledja

Jos da muka bude veca, odjednom mi kapacitivno dugme ne radi... klik radi, ali na dodir ne... raskacio sam ga i zakacio 10 puta,sve je ok sto se tice toga, ali back mi ne radi....

Poslednja izmena:
800 sati uptimea mu je ne plafon već preprepreplafon. Počeo se jadan gušiti, kao da koristim LG L7 sve sa Viberom i WA u pozadini.

Da nisi ostetio senzor prilikom rastavljanja?

brate znas kako pazljivo sam ga rastavio... znaci nigde mi nije zapelo,sve lepo i polako... donji deo telefona nisam ni dirao, jer nije potrebno... jedino vezano za dugme sto sam takao je onaj kabl koji ide gore u plocu, ali izgleda ok i lepo je prikljucen, a i lepo sam ga raskacio...
sad moram i dugme da narucujem,ko ce i to da ceka....

ja sam u nedoumici sta da radim, imam jos 18 meseci garancije a ne daju mi se te pare telenoru. mene fascinira kako se sjebao ekran a nista nije puklo, ni touch ni tempered glass

ja sam u nedoumici sta da radim, imam jos 18 meseci garancije a ne daju mi se te pare telenoru. mene fascinira kako se sjebao ekran a nista nije puklo, ni touch ni tempered glass

pa isto i meni....
ne znam kakve ugradjuju u servisu, ali uzeo sam sa daleko najvise ocena sa alija i los je... sad nisam ni ja pametan sta da radim...
bolje daj novac i mirna ti glava, ovako sad moram nov da trazim, dupli trosak,plus vreme...

Ti bas nemas srece sa tim telefonom.

Ja nisam drzao nikakav antivirus, posto sam pronasao tekstove da su oni zapravo nepotrebni.

Odjutros mi je nesto iskocilo govoreci da mi je firefox zarazen virusom. Obrisem ja njega, odem u Chrome i isto, uradi neki scan i dobijem neku poruku: "Zbog hakerskih pretnji.. bla bla bla, potebno je da azurirate telefon. U koliko ne azurirate, telefon ce biti zakljucen u naredna 24 casa."

Da li je ovo neka sprdnja?

Sprdnja sigurno.

Pogledaj u security da ti se nije neka aplikacija instalirala a da ni ne znas.

Backup, factory reset. Ako bude i dalje tu, nije sprdnja. [emoji1]

Instalirao sam antivirus (Aviru), i nakon skeniranja nista nije pronadjeno. Kada koristim sistemski web pretrazivac, nista mi ne iskace, ovo mi iskace samo u Chromu

odem u Chrome i isto, uradi neki scan i dobijem neku poruku: "Zbog hakerskih pretnji.. bla bla bla, potebno je da azurirate telefon. U koliko ne azurirate, telefon ce biti zakljucen u naredna 24 casa."

Da li je ovo neka sprdnja?

Hrom je "odradio" sken?
Meni ta "upozorenja" i gluposti iskacu npr kad jurim torente, pa na sajtu kickass-a izleti kad se upali prvi put, al ubijes prozor pa odes opet na sajt.Obicna glupost za pecanje naivnih.Da mi je da sam imao dinar svaki put kad je to iskakalo, danas bi placao porez i na to.[emoji1]

Pazi da je bilo sta, hipoteticki da postoji i da antivirus radi, ta antivirus aplikacija bi dala upozorenje, a ne neki brouzer.

Na test sam mislio. Gledam klipove na yt, stabilno radi, tj. nema bagova pa bih hteo da testiram. Ima li ko iskustva sa tim?

pojma nemam sta da radim za ovo dugme,nisam ga ni takao skoro,a ono crklo... moracu da narucim novo

evo sad sam izvalio da ni touch uz desnu stranu ne radi.... kada rotiram ekran, ne mogu ni da spustim notif bar

Posalji liku mail da ti je prodao ****** panel pa vidi,mozda ti posalje drugi. Ko zna mozda te zapao jedan falican ***.

Nazad
Vrh Dno