Fullhd ekran od 5.5 inca a sve ogromno, gubi poentu. Ovako kad je sve sitnije, vise stvari stane na ekran, a i izgleda mi ostrije.Zasto smanjujete DPI, sta mu fali?
Ne fejsubčim, ne instagramišem, ne tvitujem, ne vajberujem itd@Love Hunter - sta si radio telefonu kad ti za 4ipo dana imas skoro 8h SOT-a i jos 15% baterije??? To mi deluje malo neverovatno
Kada programiras 12h dnevno nemas bas puno vremena za full upotrebu telefona. Dakle 3G/WiFi su iskljuceni vecinom vremena. Ali mislim da je kljuc u nepostojanju bloatware softvera tipa fb i sl.Telefon 4 dana izgura bateriju i skoro 8 sati koriscenja ekrana. Izvini, koristis li telefon ikada ili je poenta da guras bateriju dok izdrzi?![]()
Imam malu nedoumicu, razmisljao sam se izmedju Huawei p8 lite ili meizu m2 note. Zena uzela Samsung j5 i iako je ''samsungov plastikaner'' poprilično dobro izgleda da budem iskren a za njene potrebe više nego dobar. Sada moje pitanje za sve vas koji imate više iskustva sa android telefonima, da li je kvalitet izrade m2 note ''na nivou'' procitao sam na više mesta da se boja skida i da deluje poprilično jeftino, zvuk slab i tako dalje. S'druge strane pročitao sam i dobre komentare gde su rekli da sa pazljivom i normalnom upotrebom nema nikakvih problema i da je telefon u tom rangu odličan. Ja nisam zahtevan korisnik, malo poruka, watsapp, net, razgovori po sat do dva dnevno (zbog posla), to bi od prilike bilo to. Potreban mi je telefon koji je pouzdan, kao sto rekoh ne planiram da ga pretrpavam aplikacijama niti da igram igrice. Hvala svima![]()
Ne, vec napunim ga do kraja, zatim ga ugasim i stavm u fioku, a na svakih 2h ga palim na minut samo radi provere pristiglih SMS poruka o tome ko me je zvao dok sam bio nedostupan. I onda ih naravno nazovem sa fiksnog telefona, onog na brojcanik... a telefon nazad u fiJoku... :eyebrows:Znači napuniš telefon staviš sa strane ako neko nazove u deset dana nazvao je, i to je to![]()
Ne, vec napunim ga do kraja, zatim ga ugasim i stavm u fioku, a na svakih 2h ga palim na minut samo radi provere pristiglih SMS poruka o tome ko me je zvao dok sam bio nedostupan. I onda ih naravno nazovem sa fiksnog telefona, onog na brojcanik... a telefon nazad u fiJoku... :eyebrows:
Get real people, pogasite bloatware i ostalo pa ce vam makar 2 dana trajati baterija. Ne treba tu biti pametan. ,)
Mozda glupo pitanje, ali ne mogu da se snadjem, gde mu je ovde podesavanje DPI, i drugo kad postavljam pozadine ne stane mi pozadina u originalnoj velicini, odsece mi jedan deo.
Bilo koji eksplorer koji ima rut pristup i da ima pristup read i write,u build.prop nadjes liniju koda sa lcd_density=xxx i promenis i restartujes.
Da,difolt je 480.
Hvala momci na brzom odgovoru. Ja imam telefon uzet u Telenoru, tako da on sigurno nije rotovan, pa se necu igrati da ne bi nesto pobrljavio.
Zato uvek permissions na rw za sve.[emoji4]tako moze da se zezne i eto boot-loopa
ja se jednom daaavno ispalio, ne vratim permissions na rw-r--r-- i nisam mogao da upalim telefon... sreca, iz twrp cini mi se sam uspeo da editujem fajl ponovo, hvala bogu pa je imao taj file manager u sebi![]()
Ispao mi fon i pukao display, narucio sam novi iz kine ali me malo zent da menjam sam posto je zalepjen a i nemam neke trakice posle za lepnje novog. Svratio u neki servis da pitam oni kao nismo nikad otvarali.....jel ima neko preporuku gde bi mogao da odnesem, neko mozda licno iskustvo i sl. ?
ali me malo zent da menjam sam posto je zalepjen a i nemam neke trakice posle za lepnje novog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari