nenad83
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.01.2011
- Poena
- 170
Ako si gezet frik kao ja svasta ces mu naci kako nije onako kako si navikao do sad ili bi voleo da je jos bolje ili mu fali i imas malo prolagodjavanje jer je drugi os. Ako ga uzimas za zenu kao ja, onda je to kvantni skok i ona ga hvali na sva usta (isto imala s3 do sad) i to sa recima kamera odlicna, ekran izuva, facebook pusta video automatski (kao da to samo ovaj telefon moze po njojMoze li jedan nepristrastan info vezano za ovaj fon, da li je dobro uzeti ga posle S3 ili ne i drugo da ima kajanja korisnika jednostavno sta mu navoditie kao mane a sta kao vrline.
kakva je slusnost u slusalici, jacina zvona, kvalitet ekrana na otvorenom, trajanje baterije, kvalitet izrade......
Nepristrasno, pitanje je sta ocekujes od bilo kog telefona, da se ti prilagodis njemu ili on tebi, ali je svakako svetlosna godina naperd posle s3. Ja samo nisam uspeo da sinhronizuje kontakte automatski, nego sam ih iz njegove aplikacije povukao preko bt sa s3, ovo sve ostalo odlicno radi za njene potrebe, a i laksi je od mog samsung note 2.