Šta je novo?

Meizu m2 note

Pa može bilo koja mikro SD, naravno sve zavisi za kakav sadržaj ti treba, pa to određuje klasu i kvalitet kartice.

Evo šta mi izlazi u engineering modu
bb99a99645787568078d49e35108ef53.jpg

91bfff218acb1a96e23042aec2b17ff1.jpg

Zna li neko šta dalje raditi, da bi se pojačao zvuk u spikerfonu? Ima puno opcija..

ispod ove maske imaš maximum value...maksimum je 160, ako ti je fabrički manje od toga stavi 160 kao maximum value u sve 4 prve opcije, dakle normal mode, headset mode, loudspeaker mode, itd., izađi odatle i restartuj telefon...to je sve...možeš samo još jednom da uđeš u ovaj meni da proveriš jel zapamtio nove vrednosti...znači, uđeš u normal mode pa staviš 160 i to samo u delu gde piše maximum value, uđeš u headset mode pa staviš 160, loudspeaker pa max value na 160...ništa drugo nema potrebe da diraš...

Poslednja izmena:
U okviru svake od 4 opcija ima podmeni "Type" gde se nalazi kao na slici gore: Ring, Sip, Mic, Sph, Sph2, Sid, Media..
Kad odem na Sph, ili Sph2 u Normal ili Headset Mode, Max value je zaključan i ne može se editovati.
U Loudspeaker modu, Max value je zaključan na 160

U okviru svake od 4 opcija ima podmeni "Type" gde se nalazi kao na slici gore: Ring, Sip, Mic, Sph, Sph2, Sid, Media..
Kad odem na Sph, ili Sph2 u Normal ili Headset Mode, Max value je zaključan i ne može se editovati.
U Loudspeaker modu, Max value je zaključan na 160
Max value je zaključan na 124

Max value je zaključan na 124

ne ideš u sph ili sph 2 modove, ili u type, već u osnovne modove podešavanja...kad otvoriš normal ili headset mode odmah tu promeniš max vrednosti, ne ulaziš u sph ili sph2 ili i neke podmenije...

ako su te vrednosti zaključane, bad luck, to su onda verovatno zaključali za neka tržišta, i možda kod ovih telefona koji idu preko operatera...

Dialer ---> *#*#3646633#*#* ---->swipe right --->till you get to hardware testing-----> select audio

Poslednja izmena:
@Altru, provalio sam, ali nema nekog posebnom efekta, bar mi se tako čini. Hvala na pomoći u svakom slučaju.

Pojavio se u ponudi Telenora ka i MX5.

Tek sad primetih da ili je greška ili ovi u Telenoru nisu normalni,cena je ista za tri različita paketa.Za Prenesi start,basic i standard 23370din(za standard 22980).Stvarno nemam reči...

Poslednja izmena:
Odradio sam Update na 4.5.4I i sve je proteklo bez problema.
Update preuzeo sa zvaničnog sajta.
Kako mi nije ROOTovan tel. NISAM štiklirao opciju "Clear Data"; prema uputstvu sa sajta.
Sve je ostalo sačuvano.

Odradio sam Update na 4.5.4I i sve je proteklo bez problema.
Update preuzeo sa zvaničnog sajta.
Kako mi nije ROOTovan tel. NISAM štiklirao opciju "Clear Data"; prema uputstvu sa sajta.
Sve je ostalo sačuvano.

zašto sa sajta, zar telefon nema OTA update?

Evo ga i opis Change Note:

Flyme OS 4.5.4I
Highlight:

This software update including enhancements and improvements for your device.

Changelog:

System
Optimized the system apps' launching time.

Settings
Fixed the issue of incorrect consumed battery percentage in certain scenarios.

Screen lock
Fixed the issue that the system directly enters the master mode when immediately press Home button after the screen automatically turns off in Guest mode.

Phone
Optimized the noise processing for calls.
Optimized the wakeup speed upon incoming calls.
Fixed the issue of unstable voice volume heard over the receiver during calls.
Fixed the occasional white screens occurred after the SIM card is hot plugged in.
Fixed the issue of lapped incoming call screens when the mobile phone receives another incoming call during a call.

Video
Fixed the issue that Flac audio code is played without any sound.

Camera
Optimizing the slow video launching.

Bluetooth
Fixed the issue that the music played over the Bluetooth headset is stopped after the WeChat voice message is played.

Third-party compatibility
Fixed the issue of system crash when you touch the search button after the Titanium backup is completed.

Tips:

Downloading via mobile networks may incur additional charges. If possible, please download via Wi-Fi network.
To avoid loss of data & if required, please perform Flyme or relevant backups before upgrading.
To avoid bricking the phone, do not turn off or reboot the device while upgrading.

Proveravao više puta nije ga bilo. Ne znam, da li nema veze sa tim što nisam još registrovao Flyme nalog, odradio ROOT itd.

OTA nije povezana sa time...ja sam prvi update dobio odmah čim sam upalio telefon...flyme nalog sam napravio kasnije, a ni meni nije rootovan telefon...ali ako ga rutuješ izgubićeš OTA, to pretpostavljam da znaš?

možda za te I verzije koje idu preko mts važe neka druga pravila...

Flyme OS 4.5.4I,koja je to verzija Lolipopa?

Nemam pojma zašto se nije pojavio OTA, ali "I" verzija (kao international) je u poslednjoj Stabile verziji 4.5.4I
e17374f4e2cc9ecd966d83c2b606a9d7.jpg

Poslednja izmena:
Da li je razlika izmedju M571H i M578U samo u velicini ekrana?
Da li obe verzije podrzavaju nase mreze?

Svaki meizu ima dt2w nebitno od soc u njemu

Šta je dt2w?

mtzšjnnzdiztps - ma to znam šta je, nego nisam znao da i za to postoji skraćenica. :)

Ne znam, spojis sa google nalogom i on se sinka. Ovaj sam spojio, ulogovao se i ne vuce kontakte. Vidi se gmail nalog u ostalim nalozima, ali ne vuce kontakte.

Proveri da li je Google installer instalirao i Google Contacts Sync, ako jeste, proveri u podešavanjima naloga da li je uključena sinhronizacija kontakata za Google, ako je to ok, probaj clear data za Contacts, Google Contacts sync i sl.

Dosao je sa instaliranim google sa mts, kako da vidim da li to ima instalirano, tj. gde?

Vrh Dno