kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Rotacija ekrana u porukama nije da ne radi vec nije ni omogucena. Probaje recimo Rotate control i ukljucite rotaciju.
Tnx.Rotacija ekrana u porukama nije da ne radi vec nije ni omogucena. Probaje recimo Rotate control i ukljucite rotaciju.
Ja cekam hybrid vec 2-3 nedelje... ne mogu docekam :-D
Koji je to mod?
I ja koristim textru,iako imam dve kartice. Ali sa te druge samo net i pozive koristim,tako da mi nije bitno sto je textra za single sim.
Textra ima svoju sestrinsku aplikaciju za Dual sim i zove se Chomp sms.Ja cekam hybrid vec 2-3 nedelje... ne mogu docekam :-D
Koji je to mod?
I ja koristim textru,iako imam dve kartice. Ali sa te druge samo net i pozive koristim,tako da mi nije bitno sto je textra za single sim.
Napokon stigla futrola, jako kvalitetno odradjena. Moja preporuka. Juce stigla na carinu a danas mi je doneli.
http://www.aliexpress.com/item/phon...721306.html?shortkey=uQBR3MJv&addresstype=600
A ja pre par strana kačio da ne radi. Ne čitaš ništa [emoji12]
a person from meizu clarified that the extreme right and extreme left 2 pixels have been knowingly made unavailable for touch keeping the size of the phone in mind that if a person holds the phone then unknown touch can be restricted with this.
Jeste, 813.5 pokazuje i kod mene da će biti.Loš mi je wifi ovde na poslu, dva puta je pucao i skinuo je na kraju. Nego piše da je 814mb, a skinuo je 813.52, znam mozda su zaokruzili, ali opet čisto da budem siguran.
Neću onda ni japa šta bude
![]()
Hvala. OdradioJeste, 813.5 pokazuje i kod mene da će biti.
Još deset posto za skinuti, postavim md5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari