Šta je novo?

Meizu m2 note

Rotacija ekrana u porukama nije da ne radi vec nije ni omogucena. Probaje recimo Rotate control i ukljucite rotaciju.

Ja cekam hybrid vec 2-3 nedelje... ne mogu docekam :-D
Koji je to mod?
I ja koristim textru,iako imam dve kartice. Ali sa te druge samo net i pozive koristim,tako da mi nije bitno sto je textra za single sim.
Textra ima svoju sestrinsku aplikaciju za Dual sim i zove se Chomp sms.
Najveća mana svih tih sim aplikacija osim go sms-a je sto nemaju proklete foldere tipa:inbox,sent,outbox,draft i tako redom,vec je sve smuljano u jedan folder.

Poslednja izmena:
Pa tako je već 6 godina, bolje ti je da se navikneš jer sumnjam da će se stari izgled vratiti skoro u modu.

Koristim staru verziju go sms-a koja ima sve te foldere.

Kako da rutujem telefon? Ne mogu preko onog Flyme akaunta. Piše da je otvoren ali kad proverim preko root checker-a piše da nije rutovan.

Napokon stigla futrola, jako kvalitetno odradjena. Moja preporuka. Juce stigla na carinu a danas mi je doneli.

http://www.aliexpress.com/item/phon...721306.html?shortkey=uQBR3MJv&addresstype=600

jel ti nije problem da je slikas na telefonu? razmisljao sam da je uzmem,ali mi izgledala glomazno,a ne volim takve futrole... narucio sam 2-3 neke slim skroz obicne,cisto da se ne grebe telefon...

Jel radi neki program za merenje ampera prilikom punjenja? Ampere i Galaxy ne rade...

Poslednja izmena od urednika:
A ja pre par strana kačio da ne radi. Ne čitaš ništa [emoji12]

Jel uzimao neko mozda iPaky futrolu za M2N, ne deluje lose?

Kakva je kod vas osetljivost touch-a uz levu i desnu ivicu ekrana? Deluje mi da nije bas precizan sto se primeti u kucanju poruka, npr. slova p i q.

Uz ivicu ne radi, ali već milimetar pored radi. To je ja mislim na celoj seriji i da je to softverske prirode.

Kada klikneš ne radi, ali kada vuces po ivici radi. Mislim da je to SW, jer da je HW ne bi radilo kada vučeš.

Možda @Dandy više zna nešto?

Bilo vec...

a person from meizu clarified that the extreme right and extreme left 2 pixels have been knowingly made unavailable for touch keeping the size of the phone in mind that if a person holds the phone then unknown touch can be restricted with this.

Aha... Mislim ja da to nisam pročitao ne bi ni skontao. Kucam i q i p normalno, tako da ono ne znam kako su ostali skontali.

Poslednja izmena od urednika:
Da, to je to. Scroll radi normalno uz ivicu, samo sam primetio u kucanju. Pretpostavio sam da je do SW-a.

Aj neko da skine ovaj novi update i ostavi mi md5 checksum samo da vidim jel mi dobro skinuo.

Loš mi je wifi ovde na poslu, dva puta je pucao i skinuo je na kraju. Nego piše da je 814mb, a skinuo je 813.52, znam mozda su zaokruzili, ali opet čisto da budem siguran.

Imam root trenutno aktivan i baš sam skockao telefon ne bi voleo da mi se nešto izbriše prilikom update-a, jel da štikliram ili ne onu opciju pre instalacije?

Ja nisam stiklirao kada sam radio update. Neću ni sada.

Neću onda ni ja :) pa šta bude :D

Loš mi je wifi ovde na poslu, dva puta je pucao i skinuo je na kraju. Nego piše da je 814mb, a skinuo je 813.52, znam mozda su zaokruzili, ali opet čisto da budem siguran.
Jeste, 813.5 pokazuje i kod mene da će biti.
Još deset posto za skinuti, postavim md5.

525ee86904571d48249aede900cf68c0

Poslednja izmena:
Neću onda ni ja :) pa šta bude :D
709111734c5f8052caa2b7253479efa8.jpg

Jeste, 813.5 pokazuje i kod mene da će biti.
Još deset posto za skinuti, postavim md5.
Hvala. Odradio :)

Meni na m2 mini neće da odradi update skinuo ga je na internu memoriju i ponudio mi da se restartuje da odradi ali se ništa ne dešava.
Jel zna neko kako da poteram apdejt ili ako može ručno da se uđe u recovery pa da odatle flešujem zip.

Kakve veze ima M2 mini sa M2 Note?

Pa nemam gde drugo da pitam,a isti softver koriste pa rek'o možda neko može da pomogne.Ne mora odmah đonom da se ide :)

Vrh Dno