Šta je novo?

Megaupload sajt zatvoren!

Postoji li šansa da se FileSonic vrati na normalu, a i ostali hosting sajtovi kada se ovo malo stiša?

@kamikaze
Čini mi se da će jedino rapid i da ostane, ako se ovako nastavi..pa ćemo imati samo njega kao nekada na početku

Poslednja izmena:
imate privatne trackere koji su free i na kojim ima 99% svega sto je potrebno prosecnom korisniku...njih ne mogu da skenjavaju...valjda :trust:

Nešto kapiram da su se vlasnici file-host sajtova uprpili sad od primera MU-a, pa će moguće biti scenario "begaj dok možeš - što si zaradio, zaradio si...".

Nešto kapiram da su se vlasnici file-host sajtova uprpili sad od primera MU-a, pa će moguće biti scenario "begaj dok možeš - što si zaradio, zaradio si...".

A ti se nebi uprpio da vidis kako plene imovinu onom nesrecniku dot com :d

[YOUTUBE]sGlB36XrbI4[/YOUTUBE]

Citizens of the World.
We are Anonymous.

We have been watching recent events as they have slowly but surely unfolded, from the distortion and destruction of the first amendment to legalize and justify political bribery, to the dawn of a new political struggle consisting of millions of citizens crying out in indignation at this misappropriation of the judicial system, and to the very proposal of the so called, "Stop Online Piracy Act", SOPA, without any concern to ethicality, morality, or responsibility. We have witnessed the recent actions this 'Corporatocratic' government has taken the means by which it has justified shutting down megaupload.com, a site that served, and continues to serve, as a very legitimate means of transferring information.

Suffice to say, we are angry.

These recent actions directly oppose the values we uphold, as well as the values of the founding fathers of the United States government. The freedom of information must never be infringed upon, and that the government exists to serve the will of the people, not the will of the financial elite.

They have already been forewarned of the technology at our disposal to defend our right to access information. The legislative entities and Governmental bodies that attempt to impose their law upon what is not theirs need to be forced to understand that we arer a sovereign entity beyond your control.

We therefore have declared as one collective, that the cyberspace domain be independent from the United States government and from any tyrannical laws they seek to impose upon us.

They claim there are problems amongst us that need to be solved. They use this as an excuse to invade our precincts.

They are wrong.

We are creating a world where anyone, anywhere, may express his or her beliefs, no matter how singular, without fear of retribution or of being coerced into silence or conformity.

Their legal concepts of property, expression, identity, movement, and context do not apply to us. They are all based on matter, and there is no matter here. We are a sovereign nation, and we intend on staying as such.

Citizens of the Global Community, join us. Let us defend our home, the internet.

Operation Revenge, engaged.
Operation Megaupload, engaged.
Operation Blackout, engaged.

We are Anonymous.
We are Legion.
We do not Forgive.
We do not Forget.
To the United States Government, you should've expected us.

Poslednja izmena:
Izgleda da je na Fileserve-u u toku masovno brisanje piratskog sadržaja.

И тако, у последњих месец дана ми ухакују Xbox Live налог и скину све паре са PayPal и Visa Internet рачуна који су били коришћени за плаћање на сервису, угасе ми Fileserve налог на коме је било још 3 месеца Premium претплате (због неке музике коју сам поставио), а Filesonic, који сам јуче уплатио (и то годину дана), одлучи да не могу ништа да скидам... Милина... У сваком случају, биће великих резова и промена, ја крећем са архивирањем филмова за гледање у наредних неколико година :)

(а најрадије бих оригинале узимао, али не знам ни где је могуће платити и легално скидати филмове, серије и музику, а да су без DRM-а, а верзије на диску ми нису привлачне јер немам BluRay читач)

I Fileserve je iskljucio filesharing...

@Teacher

Kod:
Δάσκαλος που στο διάολο;

Poslednja izmena:
Sad se svi uprpili i gase us servere :D sad ce rapid opet da postane opak po free korisnike :d

Kuku nama....opet će mi se priviđati one mačke i ostale gluposti :(

Sad se svi uprpili i gase us servere :D sad ce rapid opet da postane opak po free korisnike :d

Zar rapid nije prvi dobio po ušima?
Mislim da od tada ne placaju uploaderima pa je prestao da bude popularan kao ranije.
MU je bio dobar zbog direktnog strimovanja video sadrzaja..

Mislim da od tada ne placaju uploaderima pa je prestao da bude popularan kao ranije.

MU je bio meni No1 iz par razloga:
- nije bilo limita od par stotina MB po preuzetom fajlu
- moglo je da se skine po 3-4 GB u "cugu" - a da ne mora da se resetuje IP adresa
- radio je resume download-a
- dobra brzina download-a (osim u večernjem "špicu")
- nije bilo captcha kodova

najbolje je na kraju sa Brus Vilisom :D

njegov, Kim Dotcom, youtube kanal, koji ce najverovatnije da se obrise kao i kanal na vimeo-u

porcitajte ispod videa

kuca na Novom Zelandu
SCCZEN_A_051208JADCHRISCO11_460x230.JPG

...

A na fileserve su bile najbolje kolekcije flac albuma.. :d Steta. Velika steta, sad se uzdam samo u Ruse.

MU je bio meni No1 iz par razloga:
- nije bilo limita od par stotina MB po preuzetom fajlu
- moglo je da se skine po 3-4 GB u "cugu" - a da ne mora da se resetuje IP adresa
- radio je resume download-a
- dobra brzina download-a (osim u večernjem "špicu")
- nije bilo captcha kodova

Da ne zaboravimo, happy hour, 8 sati dnevno od 24h (to znaci koliko god fajlova odjednom hoces punom brzinom, mogao si ubacis 500gb za tih 8h samo da zapocne download i onda posle resume kad god hoces i par dana posle), ako se napravii trial nalog i instalira njihov megakey koji se ni ne vidi nigde u sistemu, nakon toga si ladno mogao i da ga obrises nakon sto ga aktiviras :)

Sve to stoji za MU, i meni su bili institucija ali u poslednja 4 meseca RapidCher :d se mnogo popravio, nema limita, pauza izmedju linkova i bar u mom slucaju brzina je bila const. 720 kb/s a na MU je opadala i ispod 100, zavisi od toga sta sam kupovao :D Tako da mogu da kazem da MU mesecima nisam ni koristio ako postoje RS linkovi za to nesto sto trazim.

Ovde je problem sto ce RS sada da se povampiri, da iskoriste sansu i opet ce se vratiti limiti razni na RS..

Ne nije dobio po usima on ih ladno na sudu dobio tako da su ga ostavili na miru posle :d on je jednostavno dokazo na sudu da nema nista sa pirackim materijalom jer je redovno brisao sve sadrzaje koji se prijave ;)
A ovaj papak dot com :D nije brisao sve kad prijave samo taj link a ne ko rapid sve fajlove stim hasom :)

Bogami Kim dotcom se lepo skrasio jos koji kucerda na Novom Zelandu najbolje mesto za zivot na svetu, ali cim neko skupi ogromno mnogo kinte pranjem novca ili utajom poreza odmah ga navataju Ameri, tek kad su u pitanju milioni :D.

Ruse i privatne trackere nikad nece istrebiti, sad kad se jos ceo torrent sistem prebaci na magnet linkove (kao sto je TPB poceo) moći će da buckupuju ceo sajt za par minuta i presele ga na drugi server ocas posla.

Jedva cekam South Park novu epizodu :D:D

Izgleda da će ljudi tek sad shvatiti pojam filesharing-a, kad budu krenuli torrenti masovno da se koriste.

Ja sam i ovako i onako samo preko torenata skidao..

Nesto mi uopste nije zao ovog debelog + bar sto se tice zabavnog sadrzaja torenti su uvek bili bolji.

Više mi je krivo zbog FileSonic-a nego Megaupload-a. Mnogo više stvari je kačeno na njega. Koristio sam FileSonic premium i tad sam uspeo da nadjem neke stvari koje se nikad nisu pojavile na Usenet-u.

MegaUpload
Closed.

FileServe
Deleting multiple files. Closed affiliate program.

FileJungle
(Owned by FileServe) Deleting multiple files. Testing out blocking some USA IP addresses.

UploadStation
(Owned by FileServe) Deleting multiple files. Testing out blocking some USA IP addresses.

FileSonic
Sharing disabled. Closed affiliate program. Deleting files and accounts.

VideoBB
Closed affiliate program.

Uploaded.to
Banned USA IP addresses.

FilePost
Started suspending accounts with infringing material (doing what Hotfile did)

VideoZer
Closed affiliate program.

4shared
Deleting multiple files.

Wupload
Many accounts disabled.

Nazad
Vrh Dno