divx je umro pre 3 godine za mene@smith_bre
Pa ne skidam ja te 720p TV ripove, nego one od 200 mb... Neke serije mozda vrede 1gb, ali ovi vecina modernih sitkoma ne.
Nadji mi Men Behaving Badly u 720p? Nema. A opet nista ne fali da se pogleda dvdrip jer je serija odlicna. Inace sve sto skidam je 1080p ali nemam problem ni sa dvdripom kad se nema drugo.Ja, pa da je i serija od 15 min, u SD ne mogu da gledam i to ti je... Samo 720p... Ne znam kako neko može da gleda sa onom pixalizacijom. Jedino ako mu je komp povezan sa SDTV. ali na 20+ inča monitor ili još gore veliki HDTV.. Nikako SD, pa makar i najgora serija bila. Mučno je.
Ko gleda na LED ili LCD ili PLAZMA TV-u nista bez 720p nije prihvatljivo za ocia da nepricam o onim ripovima po 200mb uzas :d
Ako je tačna ona prepiska o pokušaju "uvaljivanja" Filesonic-a za 200k $, nećete nažalost videti ni centa od refunda...
Sad je sve postalo jasno ko je srusio i zasto megaupload i zasto guraju te zakone
Gubi se kolicina informacija o slici (detalji) kroz bitrate....- a šta je sa 1080p filmovima, od oko 1,5-2 GB, šta se konkretno tu gubi od kvaliteta u odnosu na 10x veće varijante tih filmova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari