Šta je novo?

Megaupload sajt zatvoren!

srusice ga kao i mnogo puta do sad :p

Jel postoji realna mogucnost da zabrane rad javnih torrent tracker-a?

Sada sam tražio neki cd i stvarno je već primetno teže naći linkove. Dobro je da sam našao na torentu.

Jel postoji realna mogucnost da zabrane rad javnih torrent tracker-a?

Ne znam, čak i kad bi zabranili rad javnih trackera, pored privatnih postoji i onaj DHT koji omogućava rad torrenta bez bilo kakvog trackera...teško će oni da stanu na kraj p2p mrežama baš zbog te decentralizacije

Poslednja izmena:
Kako nije problem kada MU više ne radi, a sve šta god pokušam da skinem sa Fileserv-a i Filesonica ne da.

Cekaj malo, jel taj zakon vec izglasan ili tek treba da ga izglasaju?

Nastala je velika frka, do pre neki dan nam je sve bilo dostupno, sada se osecam kao u nekoj 2005 godini..

im6wax.png

Kako nije problem kada MU više ne radi, a sve šta god pokušam da skinem sa Fileserv-a i Filesonica ne da.

Pa lepo si napisao da si nasao torrent :trust:

Naci piratski sadrzaj nije preteran problem, ali je problem onima koji imaju potrebu da salju i shareuju velike fajlove, projekte i slicno :type:

Valjda ce sad svi da malo vise "povedu racuna" o tome sta im se nalazi na serverima :shock:

Poslednja izmena:
Filesonic se gasi. Kada pritisneš neki od linkova ka fajlu koji se hostuje kod njih, dobiješ obaveštenje da možeš da downloaduješ fajlove samo sa svog naloga preko njihovog file managera. :(

Neće "oni" već vlasnici hosting sajtova sami zatvaraju u strahu zbog MU slučaja.

Znaci ovo je kraj :(
Ne verujem da ce posle nekog vremena biti kao pre

Poslednja izmena:
Ljudi, odvratan osecaj :wall: :S:
Ovih dana sam samo gledao filmove i nalazio sam lako 720p RS..

Sada sam hteo malo muzicku kolekciju da obogatim i.. uzas!!! Nema sanse, ono sto sam trazio..

MegaUpload - Closed.
- FileServe - Closing does not sell premium.
- FileJungle - Deleting files. Locked in the U.S..
- UploadStation - Locked in the U.S..
- FileSonic - the news is arbitrary (under FBI investigation).
- VideoBB - Closed! would disappear soon.
- Uploaded - Banned U.S. and the FBI went after the owners who are gone.
- FilePost - Deleting all material (so will leave executables, pdfs, txts)
- Videoz - closed and locked in the countries affiliated with the USA.
- 4shared - Deleting files with copyright and waits in line at the FBI.
- MediaFire - Called to testify in the next 90 days and it will open doors pro FBI
-Org torrent - could vanish with everything within 30 days "he is under criminal
investigation"
- Network Share mIRC - awaiting the decision of the case to continue or terminate Torrente everything.
- Koshiki - operating 100% Japan will not join the SOUP / PIPA
- Shienko Box - 100% working china / korea will not join the SOUP / PIPA
- ShareX BR - group UOL / BOL / iG say they will join the SOUP / PIPA
.....

Poslednja izmena:
Nastala je velika frka, do pre neki dan nam je sve bilo dostupno, sada se osecam kao u nekoj 2005 godini..

Hehe, prava prilika da opet proradi oldskul satelite filefetch. B-Erp jos nije ugasen i eto razloga da mozda proradi punom parom. :D

Ajde ko da je i bitno za ove filehostere, ionako mozete da nadjete sta god hocete na netu, a pozivnice za privatne trackere dele na svakom cosku foruma. O kvantitativnosti jeftinog useneta da i ne govorim...

shit.jpg

Ajde ko da je i bitno za ove filehostere, ionako mozete da nadjete sta god hocete na netu, a pozivnice za privatne trackere dele na svakom cosku foruma. O kvantitativnosti jeftinog useneta da i ne govorim...

Ne znam za ostale, ali sam samo dva-tri privatna trackera koristio (i jos uvek ih koristim) i to sto redje zbog jedne stvari sto muci vecinu nas u Srbiji, a to je upload brzina. Zato su ovi filesharing sajtovi imali makar koliku-toliku prednost. Sa usenet-om moram da priznam jos uvek nisam upoznat, iako se torrentuje/p2p-uje i sl. od 2005.-e.

Da sam na mestu vlasnika torrent trackera, posto je to buducnost u narednom periodu, limitirao bi sve usere da koriste peerblock aplikaciju. Bar nece usrane agencije, sluzbe, univerziteti, gledati sta skidaju sa torrenta.

Za upload, seedbox 12-15 evra resava probleme na godinu dana za najzahtevnije a za ostale "prosecne" i mnogo duze... za vecinu privatnih trackera. Naravno ima i onih no-ratio (nebitan upload, vec vreme seedovanja) sa kvalitetnim sadrzajem i vecim brzinama, ali je njih tesko dobiti. Za usenet se informisi, veoma je lako.

Btw, filehosteri su po meni oduvek bili poslednja slamka u trazenju jer se materijal na njima veoma cesto brisao zbog samih linkova i njihovog kacenja svud, a i same navale korisnika ohrabrenih zaradom, koji su dobijali sa sto vise hits-a na materijal koji se utrkuju da okace.

Kao sto rekoh uzdam se u Ruse :D

gdinem, ocisti inbox :D

Gde se ide? :D :D

rutracker keva :d

Za flac what.cd za elitne torrentase... rutracker za one sa jeftinijim ulaznicama ali takodje sa slicnim kvantitetom.

Nazad
Vrh Dno