Inace i dalje mi je neverovatno da recimo Skoti imaju 8000 na pocetku i 2 vojske za samo jednu teritoriju a vizantija 6000 i jednu vojsku za 5 pocetnih teritorija na 2 kontinenta i ostrvu.
Zar postoji skotska drzava.Ja mislio da su ih Englezi osvojili i prikljucili UKPa zato Skoti jos uvek postoje a Vizantija ne, nego kako da igram sa Skotima.
Sve u svemu za sada dosta opustenija kampanja nego sa Vizantijom.
dosla crna smrt ,) Znaci da si negde preko 1350 godine.Nadam se da imas do0sta para i generala u steku jer tih par krugova ima da te iscrpe.Ja sam od +75000 dosao na minus 20 000 i ostao bez 10-tak generala i agenture i bez oko 50%stanovnistva i vojske dok je trajala.Mada je meni samo jedan grad bio postedjen,valjda si bolje srece.Ali srecom crna smrt se javlja istovremeno po celoj mapi pa su i protivnici u istom problemu.Nazalost ovaj dogadjaj je skriptovan i nema nacina da se izbegne,osim da se zavrsi kampanja pre tog datuma.U pravu si Leopolde,najveci problem kod Mongola jesu heavy lancers tj. teska konjica,za njih su mi bile potrebne velike kolicine mojih tevtonskih vitezova(otprilike kao u Normandiji 1944-e:3-4 americka Shermana je bilo potrebno da uniste jedan nemacki Tigar)Mongole sam sinoc skoro potpuno unistio ,tako da sam sada ostvario De Golovu viziju "od Atlantika do Urala"-Holy Roman/German empireAli sada je pocela masovno da me kosi kuga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari