Šta je novo?

Medieval 2: Total War Predstavljen

дакле како који папа дође на власт екскомуницира ме, мада нисам покушавао ово са даривањем земаља и сл јер - не желим да будем у добрим односима са папом. него сам одлучио, next stop - ватикан.
а што се тиче трговаца, саmo их пошаљем у одабрану територију и склопим trade rights да би ми доносили кинту? са тим никако да се снађем :(
Ocigledno da si od pocetka zanemario religijski faktor igre,koji uopste nije nebitan.Mnogo je lakse sa papom na tvojoj strani.A papal state ne moze da se eliminise iz igre,ako uzmes Rim on ce vaskrsnuti negde drugde,probleme sa njim neces tako resiti,nego samo pogorsati.
A trgovce saljes na trade resources,nije dovoljno da ih samo posaljes na neku teritoriju,moras da ih tacno "stavis" na njih.

ау који смор што не могу да елеминишем папу, знам да сам у првом делу то могао...

у сваком случају, хвала за туториал :)

Imam problem sa starotvanjem igre. Naime, koristim xp x64bit i kada zavrsim instalaciju i startujem igru iskoci mi prozor: application has failed to start because dx3d_9.dll was not found" ili tako nesto. Kapiram da je problem u to direct x9 pa sam skinuo i instalirao sve te apdejte sa M$ sajta ali i dalje imam isti problem.

Dali neko ima neki savet za mene? :) Hvala

poz svima. imam problem sa ostecenim diskom, posto u toku instalacije nemoze da se prekopiraju 2 poslednja direktorijuma iz custom mapa. instalacija moze da prodje i bez njih (ignore) ali to izgleda pravi frku kasnije kad hocu da patchujem igru. ima li iko kakav savet osim da jurim likove po ulici koji valjaju diskove? tnx

Vrh Dno