Don_Vito_Korleo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.02.2006
- Poena
- 309
Ja ne mogu da ucitam save. Ucita skoro do kraja kad treba da prikaze mapu tj. pokrene save izbaci me iz igre jel neko imao takvih problema.
Ja ne mogu da ucitam save. Ucita skoro do kraja kad treba da prikaze mapu tj. pokrene save izbaci me iz igre jel neko imao takvih problema.
Ekspanzija Medieval II: Total War - Kingdoms je najavljena za ovu jesen. Spominju se četiri nove kampanje, od kojih u jednoj u ulozi Hernána Cortésa istražujemo novootkriveni svijet, dok su ostale tri smještene u Veliku Britaniju, sjevernu Europu, te Svetu zemlju.
Medieval II: Total War - Kingdoms donosi i 13 novih frakcija, te preko 150 novih jedinica, a za mrežnu igru autori pripremaju 6 novih scenarija i 20 novih borbenih mapa.
Ma batali vanilu. Probaj DLV mod...da vidis sta je agresivni protivnik...ekonomija od koje boli glava...mnogo novih provincija...nove frakcije... Jednom recju - sjajno!
Jedan od osnovnih načina je ''poljoprivreda''ја до сада нисам приметио ниједан проблем у игри, а нисам инсталирао закрпу. мада никад не идем да лично водим борбу, претпостављам да је већина грешака у бици.
имам и питања: како сте решавали проблем са кинтом? ја сам доста времена кубурио са парама, и не зна штам сам урадио, тек одједном имам око 20000 флорина. шта требам да градим да ми капне?
и да - инквизиција! како да освајам ако ће папа да ме стално смара и прети ми екскомуникацијом? за сада га игноришем...
иначе, игра је за сада феноменална, ушао сам мало у фазон и залепио сам се![]()
мада никад не идем да лично водим борбу, претпостављам да је већина грешака у бици.
Sto se tice para...ја до сада нисам приметио ниједан проблем у игри, а нисам инсталирао закрпу. мада никад не идем да лично водим борбу, претпостављам да је већина грешака у бици.
имам и питања: како сте решавали проблем са кинтом? ја сам доста времена кубурио са парама, и не зна штам сам урадио, тек одједном имам око 20000 флорина. шта требам да градим да ми капне?
и да - инквизиција! како да освајам ако ће папа да ме стално смара и прети ми екскомуникацијом? за сада га игноришем...
иначе, игра је за сада феноменална, ушао сам мало у фазон и залепио сам се![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari