Options/Maxthon Options/Tab/Appearance/Allow tabs on multiple lines ?pTomic je napisao(la):Ma trebaju mi one dve strelice, sto se pojavljuju sa desne strane trake sa tabovima. Tu se skroluju tabovi.
Dabar je napisao(la):Već dugo koristim Avant (stvar navike) koji ima mnogo sličnosti sa Maxthonom pa ih zato stalno upoređujem. Jedino što zameram Maxthonu je to što mu se u radu sa punim ekranom (koji često koristim) ne vidi "Statusna traka", a druga mana je kad se strelica postavi na favorite u traci menija, on pokrije nekoliko sledećih dugmića i da bi se toga rešio mora se mišem malo kružiti da bi se favoriti uklonili. Ili sam ja možda nešto prevideo? Za sada su to dve jedine zamerke. Kod Avanta je to lepo odrađeno. U svakom slučaju Maxthon je za svaku pohvalu.
Pomoglo je :banana: . I upravo sam sklonio Avanta i postavio Maxthona za default browser.ZoNi je napisao(la):ok, malo sam istrazivao, i evo mogucih resenja tvojih "problema":
1. favorites
![]()
2. status bar @ full screen:
- idi u full screen
- kursor pomeri skroz gore, tako da vidis sve toolbarove
- idi na Prikaz > chekiraj Statusna traka
javi jel' pomoglo!![]()
Opcije > Maxthon opcije > Tab > Tab akcije :type:Neo_Matrix je napisao(la):ZoNi, kako da iskljucim da se tab zatvara kad kliknem dva puta ?
Vidim samo uokviren krstić?ZoNi je napisao(la):naravno da moze! U Maxthonu sve moze
![]()
Na poslu sam video to što si mi napisao, ali kod kuće to vidim samo kao uokviren crveni krstić. Pretpostavljam da sam negde postavio blokadu nečega što mi ne dozvoljava da vidim to što ne vidim, a trebalo bi da vidimZoNi je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari