Sada te vidimDabar je napisao(la):Vidim samo uokviren krstić?
ZoNi je napisao(la):@ Sale: verovatno te Max pitao da li da se instalira u default rezimu ili advanced... nije bitno, mozes to i naknadno da postavis iz Opcija!
ZoNi je napisao(la):Opcije > Maxthon opcije > Lovac na reklame > ActiveX Filter
(verovatno... nisam nikada probao!)
Postavio sam da mi Google bude glavni pretraživač, ali kada ukucam ono što tražim i pokrenem proces pretrage, pootvaraju mi se gomila drugih pretraživača, a Google tek na kraju tog niza???ZoNi je napisao(la):naravno da moze! U Maxthonu sve moze
![]()
Tako radi, ali kada idem na pretragu iz SideBar-a otvara mi se brzo u nizu desetak pretraživača (niz od desetak Tab-ova). Ili SideBar služi za nešto drugo? U suštini, težim tome da imam što manje toolbarova da bi mi vidljivi prostor bio što veći i zato sam izbacio traku pretraživača.ZoNi je napisao(la):uh... nemam pojma sta se to desava kod tebe...
klikni "lupu" pored polja za pretragu, pa chekiraj samo Google! Valjda ce ti to pomoci!
![]()
Pa što odmah ne reče da se to tamo skrivaloZoNi je napisao(la):aha... SIDEBAR!!! Pa, sto ne kazes lepo
pa, isto je: klikni na Opste pretrage, i ukloni "check" ispred onih pretrazivaca koji ti ne trebaju!
ili, jos bolje, skini sa mog sajta plugin "Google Power Search"!!! To ti je najkompletniji Google pretrazivac za Maxthon!![]()
apolon je napisao(la):Da li se nekom sa poslednje dve verzije (1.1.061 i 1.1.067) Maxthon-a desava da se jednostavno zatvori, bukvalno nestane od jednom sa otvorenim tab-ovima? Ovo s desava vec nedelju dana, i prilicno je iritirajuce, jer zamislite, izaberete i otvorite desetak-petnaestak thread-ova, pocnete da "cesljate", i na jednom sve nestane.
Samo da napomenem da sigurno nema veze sa racunarom.
Ne kapiram ... secam se kad sam prvi put instalirao myie2 .. neku od prvih verzija .. nisam imao nikakvih problema ...
Sad kako instaliram noviju verziju, tako mi se pojavi neki error ...
Pogledaj malo unapred ovaj ''Thread'' i videćeš da nisi jedini kome se to dešavalo, doduše na verziji pre ovih koje si ti naveo. Kod mene je doduše prestalo samo od sebe (neko bi rekao duhovi) i nisam još uvek prešao na gore navedene verzije.apolon je napisao(la):Da li se nekom sa poslednje dve verzije (1.1.061 i 1.1.067) Maxthon-a desava da se jednostavno zatvori, bukvalno nestane od jednom sa otvorenim tab-ovima? Ovo s desava vec nedelju dana, i prilicno je iritirajuce, jer zamislite, izaberete i otvorite desetak-petnaestak thread-ova, pocnete da "cesljate", i na jednom sve nestane.
Samo da napomenem da sigurno nema veze sa racunarom.
Mickey Mouse je napisao(la):Jedno, verovatno, glupo pitanjce, ali... Imam verziju 1.1.39. Prijavio mi je da postoji novija verzija koju sam skinuo (1.1.050 ako se ne varam). Da li je potrebno da uninstal-iram postojeću verziju, ili je dovoljno da instaliram novu koja će se instalirati preko postojeće?
Ako treba da uninstal-iram staru, kako da sačuvam Favorites?
p.s. Čini mi se da sam već negde to napomenuo, ali bi mi jako značilo kada bi mogao da dok sejviram jednu stranicu, surfujem na drugoj, trećoj...! To bi bila jedina zamerka.
heh... nisam uopste video ovaj post do sada...Trbonja je napisao(la):Malo mi nije jasna sva ta prica oko Maxtona. Ja sam pre nekog vremena stavio MyIE 2 i to neku 0.92 verziju koja mi je radila savrseno. Nikako mi ne ide u glavu zasto su uopste i poceli da rade na Maxtonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari