Šta je novo?

Maxthon @ ZoNi.Web!

(na mom sajtu se nalazi i prevod za Maxthon 1.2.000) poz! :)[/QUOTE je napisao(la):
Zoni, zaboravio si jopet na male/velike ikonice :whip: :D

Jel vama radi ona RSS Feed opcija? Probao sam nekoliko sajtova i svaki put kad treba da skine index.rss kaze Download Failed
i tako na svakom sajtu. U cemu je problem?

Isprobao sam RSS na www.softpedia.com, i radi bez problema valjda (Nisam još dovoljno upoznat sa funkcionisanjem istog :) )...

hehe... ma, nije bila moja krivica, nego neki mali bug u Maxthonu - kako god da stavim ono "Male ikonice" i "Velike ikonice", male su uvek bile prve na listi... onda sam provalio da se sve to redja po abecednom redu, pa sam dodao brojeve ispred ;)

Inace, Dabre, toiko sam se cimao samo zato sto si ti to trazio :D

E kad smo vec tu, de mi Zoni reci da li samo chekiranjem onog Use Gecko engine, Mathon stvarno koristi ovaj engine?
Inace, ovaj shell je fenomenalan, mada malo nestabilan, bar na mojoj masini. A vidjao sam i brzih shellova :) Al' sve u svemu, odlican je.

vizionar je napisao(la):
E kad smo vec tu, de mi Zoni reci da li samo chekiranjem onog Use Gecko engine, Mathon stvarno koristi ovaj engine?
Ako ti treba browser sa Gecko enginom onda to nije Maxthon već Firefox. ,)

Ogleda se u tome sto puca. Jednostavno se srusi program. Nekad izbaci neku gresku, a anekad iz cista mira. Nervira me ta nestabilnost, ali je velika stvar sto pamti sve tabove koji su bili otvoreni kad se srusio pa onda pri samom ponovnom pokretanju sve mi je opet tu... mada treba ponovo da se ucita...

Skinucu kasnije noviju verziju pa vidjeti jel ima poboljsanja. Inace, moja je 1.1.120, a IE je 6.

Nova verzija Maxthona (1.2.2) moze da se skine sa mog sajta: http://maxthon.zoniweb.com

Ova verzija ispravlja potencijalni sigurnosni problem u Maxthonu 1.2.0 i 1.2.1, pa predlazem svima koji koriste te verzije da odmah skinu novu verziju...

mada, koliko sam ja razumeo, greska moze da se javi samo kod onoga ko koristi plugin M2 Bookmark (za koji nemam pojma sta je :) ), tako da ako ne koristite taj plugin (a skoro je sigurno da ga ne koristite!), verovatno nije velika frka i da ne update-ujete...

inace, prevod je isti kao za 1.2.1

8preview.jpg

Slika govori sve.

meni su u zadnje vreme svi potpisi ogromni znaci meni je podeseno size 1 ali ipak svima fontovi u potpisu imaju velicinu otprilike kao kao natpis Quick Reply na dnu ovog thread-a

@Zoni: Deder Zoni da mi objasnis zasto update Maxthona ne radi!?
Stvar je u tome da mu dam da se update-uje (ver 1.1.115), on vidi da je aktuelna verzija 1.2.2 i skine nekih 670 KB, ali kada pokusa da odradi sam update komponenti programa NECE (vidi sliku).

Prilozi

• Maxthon update.png
    Maxthon update.png
    8.6 KB · Pregleda: 62
Ja sam poslednju verziju upravo dobio preko update-a, i nije bilo problema (niti ih je bilo ranije). Tako mi je najjednostavnije, a u deinstalaciju-instalciju nove verzije idem tek posle nekoliko verzija.

apolon je napisao(la):
Ja sam poslednju verziju upravo dobio preko update-a, i nije bilo problema (niti ih je bilo ranije). Tako mi je najjednostavnije, a u deinstalaciju-instalciju nove verzije idem tek posle nekoliko verzija.

Tako nesto sam i ja ocekivao da se desi kada sam pokusao da update-ujem, ali ono prosto nece. :crash:

@Zoni: Ako pokusam da pregazim staru instalaciju Maxthona novom, hoce li se raniji pluginovi i podesavanja zadrzati u novoj instalaciji?

Aponen je napisao(la):
@Zoni: Ako pokusam da pregazim staru instalaciju Maxthona novom, hoce li se raniji pluginovi i podesavanja zadrzati u novoj instalaciji?

'oce naravno
ostaje sve kako je i bilo, jedino si mi se nesto iskomesala status bar podesavanja, ali to nije problem namestiti

Neverovatno, sad sam jos jednom pokusao da odradim live update i uspelo je, superiska.

@ Comet Hunter: Hvala drugar!

Vrh Dno