Šta je novo?

Maxthon @ ZoNi.Web!

Ovaj ViewTarget je super, odradjuje stvari na nekim stranicama, na kojima EnableRightClick Plugin nije pomagao.

Hvala Zoni! :wave:

mali saveti:

- ako vas nerviraju Google reklame, dodajte ovo u Filter sadrzaja "Lovca na reklame" (Opcije > Maxthon opcije > Lovac na reklame > Filter sadrzaja > pa klik na +):
*googlesyndication*
- slicno mozete da uklonite i dosadne "inline" reklame (kao na Softpedia.com ili MajorgGeeks.com - vidi):
*intellitxt*

Iz Maxthona definitvno neće, zato sam i pitao.. iz IEa uspelo bez problema :)

Imam jedan problem koji ne mogu da rešim. Sa jednog sajta skidam određene muzičke fajlove (tablature). Odaberem fajl, kliknem za downlad i tada bi trebalo da mi se neposredno pre početka dowloada otvori prazna stranica i tek posle toga dobijam mogućnost za početak downloada. E, problem je u tome što mi se ta stranica ne otvara, već mi u status baru samo proleti neka senka i ništa od dowloada. Kod sina koji koristi Maxthona, kao i kod mene na poslu (takođe Maxthon :) ) tog problema nema. Pretpostavljam da je neko podešavanje u pitanju i da će Zoni znati rešenje. :)

ZoNi je napisao(la):
hm... da probamo da resimo taj problem...

za pocetak, daj link (ovde ili na PM)... koji d/l manager koristis? Koji je na tim drugim kompovima? Da li se to uvek desava? Da li se desava od uvek na tom kompu? Ako ne, kad je pocelo?
Provalio sam šta me zeza. Kerio Firewall 4.1.3, ne znam zašto ali je ipak on u pitanju. Kad ga uklonim sve radi kako treba. U svakom slučaju hvala ti.

I Linkify Plugin moze biti dosta koristan ;)

Zoni, signature ti je blago zastareo :), aktuelna verzija Maxthona je 1.2.5.

:wave:

Meni ko da se Maxthon sam updateovao ! kad sam procitao ovo od Aponena ja da updateujem kad ono vec je 1.2.5 ???

Kako da skinem flash (.swf) fajlove sa ove lokacije uz pomoć Flash Save-a 1.21?

Hvala.

Poslednja izmena:
i bez ikakve specijalne reklame, i bez medijske halabuke i potpore, i uprkos svim napadima na Trident engine, Maxthon je "preskocio" 40.000.000 downloada (sa zvanicnih download mesta!)...

"live" broj downloada se moze videti na prvoj stranai zvanicnog sajta, kao i na mom sajtu ;)

inace, na mom sajtu se nalazi update-ovan i Google Power Search plugin, koji sada pretrazuje i Google Print :)

Ronnie Coleman je napisao(la):
Kako da skinem flash (.swf) fajlove sa ove lokacije uz pomoć Flash Save-a 1.21?

Hvala.

Ne treba ti SaveFlash, niti bilo koji drugi program.
Sacekas da se igra ucita(iskesira), i onda je nadjes u cache folderu, sa .swf ektenzijom naravno.
Pozdrav!

Poslednja izmena:
gde da nadjem verziju 1.5.0 bulid 95? skinuo sam vec nekoliko puta sa razlicitih mirrora i uvek dobijem b90. a i za ranije verzije mi se desavalo...

ps. skidam standard paket.

Poslednja izmena:
eto ga! :)

al' prilicno je glupo da ne moze da se skine sa zvanicnog sajta... odakle tebi uopste?

Ja nisam imao problem da ga skniem sa zvanicnog sajta, a sto se tice pitanja Bahatog:

Bahati [SiD] je napisao(la):
eto ga! :)

al' prilicno je glupo da ne moze da se skine sa zvanicnog sajta... odakle tebi uopste?
skinuo sam ga sa zvanicnog sajta, naravno :)

zasto ti nisi uspeo??? ko zna, mozda ti se iz cache-a vuce stara verzija (zato smo i trazili od BCa da se ubuduce nove verzije oznace i novim imenom instalacionog fajla!)...

apolon je napisao(la):
Ja nisam imao problem da ga skniem sa zvanicnog sajta, a sto se tice pitanja Bahatog
cuti bre, hocu da ga navucem da mi da neki interni link na pm, da se ne smaram vise. :d
ZoNi je napisao(la):
skinuo sam ga sa zvanicnog sajta, naravno :)

zasto ti nisi uspeo??? ko zna, mozda ti se iz cache-a vuce stara verzija (zato smo i trazili od BCa da se ubuduce nove verzije oznace i novim imenom instalacionog fajla!)...
lazes! daj interni link! :d:d:d

izgleda da se tripuju sa 8.3 imenovanjem...

kad smo vec tu, je li realno da ne mogu da prevucem ikonicu (tj. link) iz address bar-a direktno u favorites dok su mi u explorer baru? prosto mi zvuci nemoguce.

lazes! daj interni link! :d:d:d
Ne mere, bre! Interni link smeju da imaju samo članovi Trijada i kineske obaveštajne službe. :D

1. lazes! daj interni link! :d:d:d

2. kad smo vec tu, je li realno da ne mogu da prevucem ikonicu (tj. link) iz address bar-a direktno u favorites dok su mi u explorer baru? prosto mi zvuci nemoguce.
1. ma, nema internog linka... i meni se par puta desilo da ne mogu da skinem novu verziju odmah...

2. hm... da, zaista je tako... nisam to primetio nikada do sada :wall: zato sto favorites drzim kao drop-down menu... raspitacu se malo :) hvala za obavestenje :)

Nazad
Vrh Dno