Koliko je neophodno stavljati novi wallet ako stari radi bez problema?
Koliko je neophodno stavljati novi wallet ako stari radi bez problema?
Maxcoin svidjao se tebi ili ne je za 2 meseca postigao ono sto mnogi nisu za mnogo duze vreme i bolje je sto su ga hard forkovali+sem dobrih developera ima i ko da ga gura u medijima. Idealna prilika da kupis/iskopas sto vise dok mozes. Znas koliko ce primera radi nekoga ko ulazi u celu ovu pricu za pola godine,godinu dana interesovati kako je maxcoin startovao, dal je hard forkovan itd. Evo ti ga darkcoin cist primer,kad je izasao prvo se zvao xcoin,cak sam kacio u temi cpu kopanje tako nesto preporuku da se kopa on i qubit. Iskopao sam nesto malo tada xcoina i zaboravio na njih. Posle mesec dana ulazim na bct kad oni promenili ime u darkcoin,krenuli da ga reklamiraju kad ono opa super koin odjednom svi srecni zadovoljni, napumpase ga do 1$ ili koliko je dostigao mrzi me da trazim, svi vide u njemu potencijal, a to sto je grupa ljudi nakopala par desetina/stotina hiljada dok je bio takozvani xcoin to nikom nista. Ako cemo onda realno jedini je vertcoin korektan od svih ovih asic resistant i imao je fer launch, ali marketing je najvaznija stvar u svemu,tako da je maxcoin tu tata.ako hoces da gubis novcice, samo napred koristi stari, Max coin djubrestina je hard forkovana, znaci po srpskom promenio je pol prakticno, e toliko je to djubre![]()
vertcoin nije asic otporan jer ce neki scrypt asyc-i moci da se prilagode promeni N!
takodje max coin ne da je sprdacina vec je to strasno... niko ne veruje u njega drzi ga jedino cena koju neko duva....... hard fork je uradjen da bi se vestacki omogucio laksi pump..... u prevodu kao da su uradili 30% premine ali se to sad zove hard fork, itd
ima tu vas koji gledate samo cenu i onda hupujete djubre!, trebalo bi ipak malo da se zamislite
1. ocajan start, dobrom deli ni wallet nine radio prvih ndeljeu dana, gpu miner izlazak odradjen ocajno, poolo-vi bili pod ddos-om danima, itd... ljudi se navukli kupovali djubre pr premium ceni....... pad u odnosu na cenu prvih 2 nedelje je bar 90%
sam coin je cista kopija propalih sha3 coin-a, itd
Pa nijedan koin nije asic otporan, cisto kazem od ovih novih potencijalnih.vertcoin nije asic otporan jer ce neki scrypt asyc-i moci da se prilagode promeni N!
takodje max coin ne da je sprdacina vec je to strasno... niko ne veruje u njega drzi ga jedino cena koju neko duva....... hard fork je uradjen da bi se vestacki omogucio laksi pump..... u prevodu kao da su uradili 30% premine ali se to sad zove hard fork, itd
ima tu vas koji gledate samo cenu i onda hupujete djubre!, trebalo bi ipak malo da se zamislite
1. ocajan start, dobrom deli ni wallet nine radio prvih ndeljeu dana, gpu miner izlazak odradjen ocajno, poolo-vi bili pod ddos-om danima, itd... ljudi se navukli kupovali djubre pr premium ceni....... pad u odnosu na cenu prvih 2 nedelje je bar 90%
sam coin je cista kopija propalih sha3 coin-a, itd
Nemam pojma neki od trenutnih GPU coin-a (hvc, dark, itd) bi trebalo da ima svetlu buducnost......
mora da se predje na 0.9.1 jer od bloka 177500 rade hard fork. sada je blok 174736, jos malo je vremena ostalo da se predje, predpostavljam da stari wallet nece posle raditi
Rasprodati sve i cao ! @ omnik
Jesi to napisao i na mcxchatu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari